Jump to content

fakoykas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About fakoykas

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

fakoykas's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Λοιπόν παιδιά, έχω και εγώ την GPR, ο ήχος είναι εξεραιτικός και οι αποδόσεις αρκετά καλές θα έλεγα αλλά θα προτιμούσα λίγο παραπάνω θόρυβο. Ακούστηκαν πολλά οτι ο σιγαστήρας δεν βγαίνει αλλά η αλήθεια είναι ότι βγαίνει!!! Είδα ένα παλικάρι προχτές στον δρόμο με crypton και gpr και έκανε πάρα πολύ θόρυβο (εγώ ούτε που ακουγόμουν σε σύγκριση με αυτόν). Γνωρίζει κανείς πως βγαίνει ο σιγαστήρας στην GPR? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  2. Μόλις μαζέψω ρευστό θα αλλάξω λάστιχα και εγώ, είναι αλήθεια πως τα μαμά είναι τέρμα για τον φούτσο :D Μάλλον θα βάλω τα Μ45.
  3. Μη πέρνεις δικάβαλο, τα διάφορα εξαρτήματα του κινητήρα τρίβονται μεταξύ τους και φθείρονται. Μέχρι τα 1000 καλό είναι να το αποφεύγεις.
  4. Δεν νομίζω ρε να πάθει τίποτα.. αν ήταν έτσι κανέις δεν θα το βγαζε.. Μαλακ*α αυτό με την κλειδαριά αλλά εξάλου δεν έχει και πολύ χώρο για να βάλεις και τίποτα σημαντικό. Σήμερα είδα και εγώ ένα crypton ενός φίλου μου και ήταν ΤΕΛΕΙΟ χωρίς το φτερό. Ψήθηκα να το βγάλω και εγώ, αλλά μετα δεν θα λασπώνεται το μηχανάκι?
  5. Παιδιά έχει βγάλει κανείς το πίσω φτερό? Έχω ακούσει ότι το κάνει πανέμορφο το crypton :)
  6. Παιδιά εγώ μόλις πριν 3 μέρες έστρωσα το παπί μου. Στα 1003 χιλιόμετρα πήρα δικαβαλία και μετά γύρω στα 1050 έπιασα τα 100 με δικαβαλιά. Τώρα έχω 1150 χιλιόμετρα και συνεχίζω να το ανοίγω με δικαβαλιά. Σήμερα ένας φίλος μου, μου είπε ότι κάνω βλακεία που το ανοίγω τόσο πολύ τόσο απότομα μετά το στρώσιμο. Με έβαλε σε σκέψεις. Γνωρίζει κάποιος?
×
×
  • Create New...