Jump to content

SoUpEr_PiLaS

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About SoUpEr_PiLaS

  • Ημ. Γέννησης Οκτώβριος 1

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

SoUpEr_PiLaS's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Γεια σας, Πρόσφατα έβαλα στο κινητό μου (Samsung Galaxy SIII - 16GB), το cyanogenmod (cyanogenmod.org), για να το κάνω λίγο πιο γρήγορο. Το κινητό μου απο εκεί που κολλούσε συνεχώς, πλέον πάει ΣΦΑΙΡΑ και δεν μου χει δημιουργήσει κανένα πρόβλημα. Σήμερα παρατήρησα πως μία εφαρμογή που θέλω να χρησιμοποιήσω είναι συμβατή με Android Jelly Bean και όχι με το KitKat που έχω εγώ (4.4.4). Συγκεκριμένα μόλις πάω να την ανοίξω μου λέει: "Η εφαρμογή τάδε έχει σταματήσει" και δεν ανοίγει καθόλου. Ήθελα να μάθω αν υπάρχει κάποιος τρόπος εκτέλεσης σε λειτουργία "συμβατότητας". Να τρέξω δηλαδή την εφαρμογή "tade.app" στο κινητό μου με την 4.4.4 κι αυτό να την ανοίξει ως "4.2.2" για παράδειγμα. Αυτήν την λειτουργία την είχα δει στα windows 7 και με βοήθησε 2-3 φορές. Υπάρχει κάτι αντίστοιχο που μπορεί να γίνει στο Android; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. :)
  2. Αν δεν το έχεις ξανακάνει (που δεν νομίζω σε τέτοιο λειτουργικό να πρόλαβες και να έκανες κιόλας) θα σου πρότεινα να μην το κάνεις. Καλύτερα με την αποδειξούλα σου στο κατάστημα που το πήρες για να το στείλουν στο service.
  3. Αν σου εμφανίζει προβλήματα φίλε taxtherapy θα έπρεπε να το πας από την πρώτη μέρα κιόλας και γενικά μέσα στην πρώτη εβδομάδα για να σου γίνει δωρεάν αντικατάσταση. Όσον αφορά τώρα το hotmail δεν το έχω δοκιμάσει μέχρι στιγμής. Ο explorer πάντως δουλεύει τέλεια. Φόρτωσα ακόμα έναν browser τώρα (εφαρμογή για facebook ειδικά) και δουλεύει και αυτή τέλεια.
×
×
  • Create New...