Jump to content

clarco5

Members
  • Δημοσιεύσεις

    1.418
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Everything posted by clarco5

  1. Παρόμοιο πρόβλημα και σε μένα. Μόλις πήγαινε 60% έκλεινε. Λέω η μπαταρία θα είναι. Την άλλαξα, αλλά συνεχίζει και κάνει το ίδιο. Ή πχ αν ειναι φορτισμένο μεχρι 60% στο 40% θα κλείσει. Έκανα factory reset, wipe cache, αλλά τίποτα. Καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει?
  2. Κάθε πότε πρέπει να βάζεις κάρτα ? Γιατί είχα 3 μήνες να βάλω κ μου κάναν φραγή εισερχομένων.
  3. clarco5

    LG Stylus 2

    Ακολουθησα τις οδηγιες σχετικα με το morelocale2 γιατι πρεπει να του δώσεις permissions απο adb. Όλα Οκ. Αλλά όταν τρεχω την εφαρμογή ενώ έχει άλλες γλώσσες τα ελληνικά δεν τα βγάζει.
  4. clarco5

    LG Stylus 2

    Καλησπέρα Εχει έρθει το συγκεκριμένο τηλέφωνο στα χερια μου απο την Αμερική, και δεν έχει ελληνικό μενού. Επειδη θα το πάρει ηλικιωμενο άτομο, γνωρίζεται με ποιον τρόπο μπορούμε να κάνουμε root και να περάσουμε ελληνικά?
  5. Μια βοηθεια αν μπορει κάποιος. Που μπορω να κατεβασω την rom είτε της lollipop είτε της 4.2 , αλλα για το μοντελο που υποστηριζει 3g δεδομένα ?
  6. Αν γραψεις στο google θα σου βγαλει πολλους Προσωπικά σου προτεινω αυτον : http://www.boinctech.com/post/Lenovo-Tab-2-A10-AVOID-LOLLIPOP-and-how-to-go-back-to-KitKat Ειναι ο πιο αναλυτικος και σου εξηγει βημα-βημα τι πρεπει να κάνεις. Και αρχαριος να είσαι θα τα καταφερεις αν τον ακολουθησεις πιστα. Πρόσεξε το step που πρέπει να εγκαταστησεις 2 drivers. Εγω απο βιασυνη παραλιγο να το ξεχασω... και ειχα βάλει μόνο τον έναν driver! Επισης στο τέλος πρόσεξε στο flash tool να επιλεξεις download only. Εγω το εκανα χθες με τον παραπανω οδηγό και πήγα σε 4.4,,, και απο αποψη μπαταριας νομιζω έχει στρώσει,,, αλλα περιμενω και τις επομενες μέρες για ασφαλη συμπερασματα.
  7. Ναι όντως βρήκα κάποιους οδηγούς για μετάβαση σε 4.4 ξανά. Μήπως έχω θεμα με την εγγύηση όμως μετά?
  8. Καλησπέρα guys. Κάτοχος και εγώ του συγκεκριμένου tablet. Εγω μόλις έκανα upgrade απο 4.4 σε 5.0.1 η μπαταρια μου κραταει 1,5 μερα. Ενω πριν εβγαζα βδομαδα άνετα. Παρατηρησα εκει στην αναλυση της μπαταριας ότι τρώει πολύ όταν είναι σε αδράνεια. Έκανα factory reset μηπως ήταν κάποια εφαρμογή αλλά τίποτα. Σε μια ερευνα που εκανα στο google, υπαρχουν και άλλοι που αναφερουν το ίδιο προβλημα https://forums.lenovo.com/t5/Lenovo-Android-based-Tablets-and/LENOVO-TAB-2-A10-70-lollipop-issues-report-everybody/td-p/2134960 Στο τελος λένε ότι πήγαν στην αντιπροσωπεια και τους πέρασε την 4.4 ξανα και είναι ΟΚ. Καλεσα και εγώ την τεχνική υποστηριξη της lenovo και μου είπαν ότι εδώ Ελλάδα δεν αναλαμβάνουν να το γυρισουν σε 4.4 Εννοειται ότι είναι μέσα στην εγγυηση και τους είπα. 6 μηνες το εχω. Καμια ιδέα?
  9. clarco5

    LG G2 mini (D620)

    Μολις ανακαλυψα ότι το g2 mini δεν υποστηριζει OTG. Επειδή θελω να βάλω ενα usb stick( http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2455950,00.asp) και δεν μου το αναγνωρίζει, μηπως ξέρετε αν υπάρχει κάποιος τρόπος να παίξει?
  10. clarco5

    LG G2 mini (D620)

    Εκανε update 30/8 και τωρα είμαι στην 4.4.2 και εκδοση λογισμικού λέει V10h
  11. clarco5

    LG G2 mini (D620)

    Μου έβγαλε και έκανα το τελευταίο update, και παρατήρησα ότι δυστηχώς μέσα στις ρυθμίσεις ->δικτυα κινητής, δεν σε αφήνει να επιλέξεις λειτουργεία δικτύου μόνο 2G, δηλαδή GSM. Εχει μόνο αυτοματο GSM/WCDMA. To παρατηρήσατε και εσείς? Ενω πριν το update είχε και επιλογη μόνο GSM.
  12. Καλή επιτυχία σε όλους και πιο πολύ σε εμένα! :D
  13. clarco5

    iPhone 4

    Λογαριασμό στο itunes έχει φτιάξει? Ακόμα και για free εφαρμογές πρέπει να φτιάξει λογαριασμό δίνοντας κάποια έγκυρη πιστωτική κάρτα.
  14. clarco5

    iPhone 4

    Αν θέλει κάποιος τόσο πολύ ραδιόφωνο με στενή έννοια του όρου δεν αγοράζει iphone απλά... ;) Εφόσον το iPhone έχει ενσωματωμένο FM δέκτη, μπορεί σε οποιαδήποτε στιγμή η apple με ένα update να το ενεργοποιήσει. Αλλά ποιος ο λόγος να το κάνει όταν βλέπει το iPhone να πουλάει τρελά όπως και οι πωλήσεις από το iTunes... Θα ήταν τρελή αν το έκανε! :p Όταν δει όμως να πέφτουν κάπως οι πωλήσεις ίσως το σκεφτεί! Το ίδιο έκανε και με τα iPods ;) (τυχαίο ότι έχουν ραδιόφωνο τώρα? δε νομίζω...) Το TuneIn Radio πάντως είναι απίστευτη εφαρμογή για radio over the net, αν και για τη 3G καλυψη όπως είπες δεν φταίει ούτε η εφαρμογή ούτε η apple, αλλά το ελλαδιστάν (είχαν πολύ πλάκα οι διαφημίσεις για 3G στις απομακρυσμένες παραλίες, όταν μέσα στην Αθήνα καλά καλά όλες οι περιοχές δεν έχουν καλό σήμα...:p)
  15. Aυτό μπορείς να το κάνεις μόνο αν ξαναπεράσεις το λογισμικό μέσω Nokia Software Updater (http://europe.nokia.com/support/download-software/device-software-update) Update: Θα πρότεινα ακόμα και αν βγει το update σε 7.20 να μην το κάνετε γιατί δεν έχω ακούσει πολύ καλές κριτικές... Όλα τα installed apps δεν θα λειτουργούν μετά, και η μόνη λύση είναι η διαγραφή και η επανεγκατάσταση. Αλλάζει θέση το ρολόι προς τα δεξιά, σε όχι και τόσο ωραίο σημείο. Και γενικά δεν αλλάζει κάτι σημαντικό σε απόδοση, επιλογές, σύνδεση στο internet κλπ Οπότε don't bother... xD
  16. Ρυθμίσεις > Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων > Όλων ;) Το κινητάκι για τα λεφτά του είναι σούπερ!
  17. clarco5

    iPhone 4

    Πρώτα απ'όλα σιγουρέψου ότι είναι dead pixel μπαίνοντας εδώ: http://www.knoxing.com/iphone-app/#_home απ'το iPhone. Επίσης δοκίμασε την επιλογή Repair iPhone LCD μήπως δεν είναι τόσο σοβαρό και ξεκολλήσει το ελαττωματικό pixel :) Εάν τίποτα δεν αλλάξει, τα καλά νέα για εσένα είναι ότι το policy της Apple έχει τίτλο: "No Dead Pixels allowed" ;) Πιθανότατα θα γίνει αντικατάσταση, γιατί α) δεν υπάρχει επίσημο service για iPhone στην Ελλάδα, β) έτσι κάνουν συνήθως και στο εξωτερικό. PS. Αν το έχεις πάρει από Vodafone οφείλουν να το παραλάβουν απ'το σπίτι σου και να σου το αντικαταστήσουν για όσο καιρό δεν το έχεις με ένα iPhone 3G. Ακόμα και ένα καμένο pixel είναι πολύ ενοχλητικό όταν έχουμε να κάνουμε με μιά τέτοια ανάλυση όπως του iPhone 4 (όπου φαίνεται η παραμικρή λεπτομέρεια). Ίσως επίσης να είναι 2 και παραπάνω pixel καμένα και απλά να μην φαίνεται καθαρά. Αυτά από εμένα. Ελπίζω να σε βοήθησα :)
  18. Είναι γνωστό αυτό :) Επίσης έχει και twitter account για επικοινωνία με τους τηλεθεατές της ;)
  19. clarco5

    iPhone 4

    Αντιμετωπιζει κανένας άλλος πρόβλημα σύνδεσης στο iTunes όταν είναι πολλά apps στο backround? Εμένα μου το κάνει αρκετές φορές και νομίζω είναι αυτός ο λόγος
  20. clarco5

    iPhone 4

    Φυσικά θα το πας πίσω! Έχω ακούσει και άλλες περιπτώσεις από Γερμανό και μαζί με τη δικιά μου αρχίζω να πιστεύω ότι δεν είναι τυχαίο... Ακριβώς το ίδιο έπαθα: νεκρό τελείως, το πήγα πίσω και επειδή δεν είχαν να μου δώσουν άλλο κομμάτι τους ζήτησα τα λεφτά μου πίσω (όπως και έγινε!). PS. Τσέκαρε πρώτα όμως μήπως σου ανοίξει με DFU ή Restore Mode ;)
  21. clarco5

    iPhone 4

    Παιδιά το κινητάκι είναι τέλειο απλά!! Δεν μπορώ να το συγκρίνω με οτιδήποτε έχω δει μέχρι σήμερα. Όσον αφορά το σήμα το δικό μου δεν έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα. Έτσι και αλλιώς θα το χρησιμοποιώ με θήκη γιατί είναι ένα κόσμημα :) Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί υπάρχουν τόσοι επικριτές... :confused: Αν δε σας αρέσει μην ασχολείστε! (Αν και βλέπω ακριβώς το αντίθετο :p)
  22. clarco5

    iPhone 4

    Το δικό μου είναι 33ης εβδομάδας παραγωγής. Έχει κάποιος πιο πρόσφατο? (Γιατί μέχρι στιγμής έχω ακούσει 31 και 32)
  23. clarco5

    iPhone 4

    Τα κατάφερα και το "έκαψα" το νεό μου iphone :X Μετά από restore και προσπάθεια για update (το οποίο δεν έγινε ποτέ) το iphone δεν άνοιξε ξανά... Έβγαζε τόση θερμότητα που με δυσκολία το έπιανες (έψηνες άνετα αυγουλάκι πάνω του :p) Το άφησα μέχρι και σήμερα να δω αλλά και πάλι δεν άνοιγε με τίποτα (μάυρη οθόνη συνέχεια - dead) [Φυσικά και δοκίμασα να το βάλω σε DFU ή Restore Mode χωρίς αποτέλεσμα] Το πήγα πίσω αλλά για κακή μου τύχη δεν υπήρχε άλλο κομμάτι ουτε για δείγμα. Next week τώρα μετά από αυτή τη ξενέρα, και ΑΝ... :rolleyes: Είμαι ο πρώτος @Greece με hardware issue? (Παρόμοια θέματα έχουν εμφανιστεί και σε άλλους σύμφωνα με το forum της apple: http://discussions.apple.com/thread.jspa?threadID=2477205&tstart=0)
×
×
  • Create New...