Jump to content

gregwrc1

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

gregwrc1's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. παίδες έχω μια απορία ... έχοντας λέμε ενεργοποιημένο το agps , χρεώνεσαι . Τι μεγέθους είναι αυτή η χρεωση , με ποιον τρόπο την πληρώνεις (πχ μέσω του λογαριασμού σου στον εκάστοτε παροχέα κινητής τηλεφωνίας) και σε ποιον πάνε τα χρήματα στην nokia ή στον παροχέα σου ;;;;
  2. εκάνα αναβαθμιση μέσω Nokia software Updater και πλεον έχω την 12.046. product code δεν άλλαξα .... μιας και αναφέρθηκε ότι είναι "risky"
  3. το κινητό το πήρα κάνοντας αναβάθμιση μέσω cosmote . έτσι έχει εγκατεστημένο το "myview" το οποίο δεν το έχω χρησημοποιήσει ποτέ. Λέτε να κάνω format ???
  4. εμένα το κινητό φοράει την 10.136 ... κάνω την διαδικασία όπως λες αλλά μου λεέι ότι δεν υπάρχουν διαθέσιμες ενημερώσεις... ?????
  5. thanks Itchrist86 !!! θα το δοκιμάσω αύριο σε xp και θα σας ενημερώσω.
  6. και στα vista κάτι παρόμοιο μου έδειξε ... mol εσυ το χρησιμοποιέις το νοκι..;;; ΥΓ ευχαριστώ για το ενδιαφέρον
  7. παίδες έκανα back up κάποια data του n78 στο pc μου μέσω της εφαρμογής content copier του Pc suite. αρχικά νόμιζα πως τα "nbu" αρχεία θα ανοίγουν με το pcsuite .... κάτι τέτοιο όμως δεν γίνεται. δοκίμασα το πρόγραμμα noki version 1.7 σε xp sp3 kai vista sp1 και στα δύο λειτουργικά το πρόγραμμα δεν λειτουργεί σωστά. έχει κάποίος να προτείνει κάποια εφαρμογή η οποία ανοίγει ή τουλαχιστον μετατρέπει τα nbu αρχεία σε κάποια αλλη μορφη και δεν έχει πρόβλήμα με τα ελληνικά...;;;;
  8. πρέπει να το απενεργοποίησεις απο τις ρυθμίσεις του κινητου (μενού - εργαλεία -ρυθμίσεις - γενικές -εντοπ. θέσης-μέθοδοι εντοπ. θεσης).επίσης μέσα απο το garmin (εργαλεία-ρυθμίσεις-σύστημα)
  9. να πω και εγώ με την σειρά μου ότι το garmin 5 που το δοκίμασα είναι πάρα πολύ καλό... κάτι αλλό ... έχει πάρει κανείς καμία βάση αυτοκινήτου να μας πει καμία γνώμη ... ??? Oi βάσεις της nokia είναι καλές αλλά ακριβές. Έχει δοκιμάσει κανείς κάποια άλλη που να κάνει για το n78???
×
×
  • Create New...