Jump to content

spyros307

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by spyros307

  1. Καλημερα παιδια... Χτεσ το βραδυ περασα το windows mobile 6.5 στο ομνια και μπορω να πω οτι προσ το παρον εχω μεινει ικανοποιημενοσ αν και το κουμπι της καμερας στο πλαι δεν ανοιγει τιν καμερα αλλα τιν εναρξη (αν ξερει καποιος πως να το φτιαξω ας με βοηθησει λιγο) + οτι θελει πολυ ψαξιμο γτ ειναι τελειως διαφορετικο τουλαχιστον για μενα το μενου του οπως το ειχα παρει απο την Vodafone... Αυτο που με προβλιματιζει ιδιαιτερα ειναι οτι εχω τον φακελο all you need και δεν με αφινει να τον ανοιξω. Πρεπει να περασω την winrar π.χ ή πρεπει να κανω καποιες αλλεσ ρυθμησεις?? Και κατι τελευταιο.. Σιγουρα υπαρχουν τζιμανια εδω μεσα που το εχουν σκισει το κινητο στις δοκιμες με το windows mobile 6.5, υπαρχουν καποιες ρυτημισεις που πρεπει να κανω ή να περασω καποια προγραμματα??? Ευχαριστω προκαταβολικα... Και κατι τελευταιο... δεν μπορω να συνδεθω μεσω wifi που εχω παρα μονο με το 3g.... Τι κανω σε αυτη την περιπτωση?
  2. 1) ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΛΙΝΚ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ROM? 2) ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ ΚΑΛΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΤ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΤΑ ΕΓΡΑΨΕΣ φωτό/ρυθμίσεις/ρυθμίσεις ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΙΣΚΩ... 3) ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕΣ ΠΑΝΤΩΣ...
  3. Παιδια βοηθήστεμε λιγάκι....ΕΡΩΤΗΣΗ...... εχω Ενα απο vodafone eκδοση PDA i900BDHH1 / NVHH1 ΤΗΛΕΦΩΝΟ ί900BUHG5 πια η τελευταια εκδοση που μπορω να αναβαθμισω ?.τα ελληνικα τα χανω ? υπαρχει κινδυνος ? ΚΕΡΔΙΖΩ ΚΑΤΙ ? ΕΠΙΣΗΣ....... ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΣΥΝΟΛΟ 94.45 ΣΕ ΧΡΗΣΗ 90,96 ΕΛΕΥΘΕΡΑ 3,49 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΟΛΟ 97,23 ΣΕ ΧΡΗΣΗ 49.18 ΕΛΕΥΘΕΡΑ 48,05 Γιατί είναι τόσο πολύ δεσμευμένη η μνήμη μου αφού δεν του έχς περάσει πολλά προγρμμάτα, και αυτά [που του έχω περάσει τα έχω αποθηκεύσει στην αποθήκη μου.. Κάθε λύση ευπρόσδεκτη... Ευχαριστώ!!!
×
×
  • Create New...