Jump to content

central_office

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About central_office

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

central_office's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Αυτό με τις περιοχές εκτός πόλεων το γνώριζα. Φανταστείτε ομως ότι αυτό συμβαίνει στο κέντρο της Αθήνας, Αμπελόκηποι και Χαλάνδρι. Αφήστε τις χρεώσεις που εάν έχει διαθέσιμο χρόνο ομιλίας μπορείς να τον καταναλώσεις όπου και εάν είσαι, δηλαδή και εντός και εκτός ζώνης.
  2. Σε συνέχεια των παρακάτω θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι ακόμα και όταν είμαι εκτός ζώνης δέν ακούγεται το μύνημα όμως οι χρεώσεις των κλήσεων είναι σαν να βρίσκομαι εντός ζώνης. Αυτό επιβεβαιώθηκε ύστερα απο επικοινωνία με το CS της Cosmote όπου με ενημέρωσαν ότι να μήν οι ανήσυχώ και ότι οι χρεώσεις ανεξαρτήτως εάν ακούγεται το μήνυμα ζώνης ή όχι είναι ίδιες. Μπράβο στην cosmote για αυτήν την πρωτοτυπία!! Μου θυμίζει την διαφήμιση κινητό .. σταθερό!!
  3. Καλησπέρα σας, ευχαριστώ όλους για τις πληροφορίες όμως είναι λίγο αγχωτικό αυτό που αναφέρεται. Απο την μία μπορεί να έχω την δυνατότητα να περιφέρομαι σε όλη την πόλη και να μιλάω με χρεώσεις σταθερής, απο την άλλη όμως τελικά μπορεί να χρεωθώ και να τραβάω τα μαλλία της κεφαλής μου. Αλήθεια με τις εισερχόμενες τί γίνεται, μπορώ να λαμβάνω κλήσεις στο σταθερό αριθμό όπου και να είμαι, θα με αγαπήσουν όλοι οι φίλοι μου. Βλέπως και η Vodafone έχει την ίδια προσφορά, μήπως τελικά να πάω να κάνώ σύνδεση εκεί? Τι μου προτείνεται? Ευχαριστώ σας!!
  4. Καλησπέρα σε όλους, σκέφτομαι να επωφεληφώ της προσφοράς και να μεταφέρω το αριθμό του ΟΤΕ στο Cosmote At Home. Λαμβάνοντας υπόψη το παραπάνω comment, μήπως γνωρίζετε πότε θα παραλάβω το εξοπλισμό και την υπηρεσία ενεργοποιημένη. Θα πρέπει να ολοκληρωθεί η φορητότητα και στην συνέχεια θα παραλάβω τον εξοπλισμό ή μήπως παραδίδεται άμεσα όπως αναφέρει το site σε 24 ώρες?? Ταυτόχρονα, έχετε προσωπική εμπειρία για το πόσο μεγάλη μπορεί να είνια η ζώνη που θα οριστεί??Υπάρχει περίπτωση να μπορώ να μετακινούμε σε όλη την Ραφήνα που μένω και να με θεωρεί "εντός ζώνης"?
×
×
  • Create New...