Jump to content

pikolino

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About pikolino

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

pikolino's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. γεια σου. χρειαζομε μια μητρικη απο iphone 3gs. μηπως εχεις να μου πουλησεις?
  2. καλημερα φιλε μου. αν σε ενδιαφερει με 50 ευρω σου την αλλαζω εγω. μου λες οκ το παραγγελνω μολις ερθει μου στελνεις το τηλεφωνο και την αλλη μερα το εχεις πισω. αν ενδιαφερεσε στειλε μου πμ.
  3. Γεια σας. καταρχην μια μεγαλη συγγνωμμη για τα τοπικ που ανοιξα χτες. αν θελετε διαγραψτε τα να μην γεμιζει με χαζομαρες το φορουμ. Λοιπον εχω ενα προβλημα. μου βραχηκε το κινητο ενω το ειχα στην τσεπη απο βροχη. το θεμα ειναι οτι ανοιγει κανονικα αλλα το μονο που λεει ειναι Αγνωστο ΙΜΕΙ. δεν μπορω να καταλαβω για ποιο λογο. ξερω οτι αν βραχει δεν δουλεει καθολου. παρακαλω αν καποιος γνοριζει πως να το λογικεψω ας μου γραψει. ειναι κριμα γιατι το εχω μονο 8 μηνες.
  4. καλησπερα παιδια. μια ερωτηση. παω να κατεβασω τα google apps και το pc μου τα βγαζει ως κακοβουλο υλικο. τι να κανω? λεει χαζομαρες? αν δεν τα κατεβασω τι γινετε?
  5. μπορει να μου πει καποιος τι ειναι το ADB που λεει πανω στον οδηγο και που θα το βρω στο πψ μου? ευχαριστω.
  6. γεια σας παιδια και καλη χρονια. μια ερωτηση. πως γινετε τις εφαρμογες που καταιβαζω απο το μαρκετ να τις αποθηκευω στην καρτα αντι στο τηλεφωνο? και αν κανεις φορματ την καρτα μνημης υπαρχει προβλημα? ευχαριστω πολυ.
  7. kalispera se olous!!! re paidia exw to omnia k bn kserw pou na vrw programata kai efarmoges. kserei kanenas??? Από την 1η Σεπτεμβρίου 2009, δεν θα επιτρέπεται η χρήση των «greeklish» καθώς επίσης και η γραφή τύπου SMS. Τα μηνύματα που έχουν γραφτεί με αυτήν την πρακτική θα διαγράφονται, χωρίς προειδοποίηση. Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση.
×
×
  • Create New...