Jump to content

johndaf1

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by johndaf1

  1. Καλημέρα και καλές γιορτές , θα ήθελα να προσθέσω μιας και είμαι κάτοχος του κινητού από χθες ότι αν είσαι χρήστης που σε ενδιαφέρει το dual SIM όταν ενεργοποιηθεί το 5G σου κλείνει την μια SIM .
  2. Παιδιά ποια σουίτα να χρησιμοποιήσω να πάρω back up και να κάνω επαναφορά !!
  3. Λοιπόν εγώ την έβαλα την R33 και έχω τα εξής : διπλά εικονίδια μηνυμάτων και crome που δεν σβήνουν και νέες εφαρμογές Leagoo share , leagoo app store και το leagoo beauty :mad::mad:
  4. https://www.my24shop.gr/%CF%84%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CF%86%CF%89%CE%BD%CE%AF%CE%B1-accessories/accessories/%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B9%CE%B1-%CE%BF%CE%B8%CE%BF%CE%BD%CE%B7%CF%83/leagoo-elite-5-tempressed-glass-detail
  5. Αυτο βλεπω και εγω οτι ειναι σκληρη και δεν ξερω αν σωσει το κινητο απο πτωση με την γωνια του . Εχω βαλει τζαμακι της leagoo . Κανενα πληκτρολογιο με καλα ελληνικα ξερετε για να του περασω γιατι αυτο της google ειναι αστα να πανε την ωρα που γραφω τωρα μου βγαζει σαν τυπου Τ 9 τα ονοματα των επαφων μου .
  6. Καλήμερα στην παρέα , η θήκη που πουλάνε στην Ελλάδα σαν hard case cover είναι καλή για το κινητό ? Είναι όντως σκληρή η κάπως πιο μαλακή γιατί με ενδιαφέρει να βάλω μια αλλά θα ήθελα να είναι σιλικόνης για καλύτερη προστασία σε περίπτωση πτώσης . http://www.my24shop.gr/pc-tablets-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%B1/%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%B1/leagoo/leagoo-elite-5-hard-cover-detail
  7. Οκ θα το κάνω ευχαριστώ πολύ !!
  8. Χαιρετίζω και εγώ την παρέα ELITE 5 μιας και εγώ νέος ιδιοκτήτης του πολύ όμορφου αυτού κινητού :) .Προερχόμενος από samsung duos μονοπύρηνο αυτό μου μοιάζει με ferrari :lol: . Να κάνω και εγώ μια ερώτηση .. υπάρχει κάποιο προγραμμα στο pc για μεταφορά επαφών και φώτο εκτός από τον συγχρονισμού με gmail έτσι ώστε να φτιάξω λίγο πρώτα τις επαφές (ονοματα και τετοια ) και μετά να τις περάσω στο κινητό ?
  9. Καλησπέρα σε όλους θέλω να πάρω ένα από τα δυο κινητά απο Ελλάδα μιας και είναι στην ίδια τιμή και με πολύ καλές κριτικές απο τα παιδιά στο forum . Εσείς τι λέτε ? :confused:
×
×
  • Create New...