Jump to content

demer90

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by demer90

  1. καλησπερα παιδια!!ειμαι κατοχος του κινητου περιπου μια βδομαδα..γενικα ειμαι ικανοποιημενος μεχρι τωρα...θα ηθελα να μου πειτε αν κ σε εσας μετα απο απο μικρη χρονικης διαρκειας χρησης(περιπου 20 λεπτο) αρχιζει κ θερμαινετε απο πισω σαν λαποτοπ..ειναι φυσιολογικο να το παθαινει για τοσο συντομο διαστημα ή εχει καποιο προβλημα το κιν. μου??
  2. ρε συ φιλε το δικο μου,ομως δεν εχει...εχω μπει πολλες φορες εκει...αλλα πουθενα η αναφορα παραδοσης...το κινητο το εχω περιπου 20 μερες...το ειχα αγορασει απο την κοσμοτε...τι μπορει να γινει στην προκειμενη περιπτωση???
  3. ρε παιδια αναφορα παραδοσης μηνυματος δεν εχει αυτο το κινητο??????
  4. Σας ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες που μου δωσατε...τελικα πηρα το W705...σε πρωτες εντυπωσεις μπορω να πω οτι μου φαινεται καλο...ο ηχος του τελειος,ωστοσο η καμερα δεν μ ενθουσιασε και τοσο....τεσπα κατι αλλο θα ηθελα να ρωτησω στο μενου του μεσα εχει internet,το οποιο μου ειναι διαθεσιμο ακομα και αν δεν εχω συνδεθει σε καποιο δικτυο μεσω wi-fi...το ιδιο ακριβως συμβαινει και στα πολυμεσα,οπου εχει την εφαρμογη yoytube...προφανως θα χρεωνομαι καθε φορα που μπαινω οταν δεν εχω μπει μεσω wi-fi σε καποιο δικτυο...ε????η εχει κανενα προβλημα το κινητο μ???εσεις που το εχετε ετσι ειναι και σε εσας???
  5. εχει πολλες δυνατοτητες οντως,αλλα δεν θα ηθελα ανοιχτο λογισμικο...για το Gps μηπως ξερεις εσυ τι ακριβως ''παιζει''???
  6. Λοιπον φιλε μ ενα απο τα βασικα που θα ηθελα να εχει το κινητο μ ειναι wi-fi,το οποιο απ οτι ξερω το εχουν και τα 2 κινητα...παραλληλα,ειχα ενθουσιαστει να σου πω την αλληθεια μαθαινοντας πως το τo G705 διαθετει και GPS,ωστοσο ακουσα οτι καθε φορα που θα μπαινω,θα χρεωνομαι...οποτε απογοητευτηκα...(ωστοσο εσυ αν ή οποιος γνωριζει θα ηθελα να με ενημερωσει τι ακριβως "παιζει" με το GPS στα κινητα της erricson)Επιπλεον απ οτι εμαθα τα τ w705 διαθετει καλυτερης ποιοτητας ηχου....Συνεπως κ εγω μαλλον καταληγω στο να παρω το W705...Εν κατακλειδι,η καμερα κ των 2 κινητων ειναι 3,2,το οποιο δεν ειναι κ ο,τι το καλυτερο(θα ηθελα 5,γιατι την χρησιμοποιω την καμερα) αλλα δυστυχως το νεο C903 το οποιο εχει 5,δεν εχει wi-fi,και φυσικα το απερριψα...λοιπον εσυ ή καποιος αλλος θα ηθελα να μ πει την αποψη του πανω σε αυτα και αν ειναι να μου προτεινει και κανενα αλλο κινητο με τα προαναφερθεντα χαρακτηριστικα μεχρι 300 το πολυ 350 ευρω... Ευχαριστω εκ των προτερων,
  7. ΓΕΙΑ ΣΑΣ Κ ΑΠ ΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ!ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΠΡΟΒΩ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ!ΕΙΜΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ SONY ERRICSON W705 K G705...ΕΣΕΙΣ ΠΟΙΟ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΑΠ ΑΥΤΑ Η ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΕΧΡΙ 300 ΕΥΡΩ??ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΑΞΙΟ Η ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΕΝΤΑ... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ,
×
×
  • Create New...