Jump to content

npatrin

Members
  • Δημοσιεύσεις

    166
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by npatrin

  1. Καλησπέρα στην παρέα. Κάτοχος 2 εβδομάδων του Keyone, αγοράστηκε από clove.co.uk μέσω 3ου πρόσωπου. Σήμερα και χωρίς λόγο εμφανίστηκε μία κάθετη πράσινη γραμμή στην οθόνη! Επικοινώνησα με arvato, δεν αναλαμβάνουν τη συγκεκριμένη συσκευή και δε γνωρίζουν αν θα το κάνουν και αργότερα. Παρακαλώ τις προτάσεις σας, ευχαριστώ.

     

    Καλό κουράγιο..! Εγώ βλέπω ως μονόδρομο την αποστολή στο 3ο πρόσωπο και αντικατάσταση μέσω εγγύησης...

  2. Το Hub εχει σίγουρα θέματα, ειδικά όταν κάνει monitor πολλά accounts social και μη. Επιπλέον αν πχ στείλεις μήνυμα από το Whatsapp, το μήνυμά αυτό δεν φαίνεται από το Hub, βλέπεις πάντα το προτελευταίο. Επίσης αν επιλέξεις 140 και πάνω emails, τα εικονίδια που πάνω δεξιά εξαφανιζονται και δεν μπορείς να σβήσεις κανένα μήνυμα. Σίγουρα δεν παίζει όπως το native σε ΒΒ OS και όσο το ψάχνεις τόσο βρίσκεις ατέλειες και ελλείψεις.
  3. Respect και ευχαριστούμε για το πρώτο feedback!!!! :D

     

    Ευχαριστώ, να είσαι καλά.

    Ξέχασα να αναφέρω στα αρνητκά, που θελώ να πιστεύω ότι θα στρώσουν (εκτός και αν φταίει ο 625), είναι τα στιγμιαία κολλήματα σε apps τύπου Facebook με όλα αυτά τα videos που πλέον αναρτώνται. Σίγουρα όμως και έτσι, πάλι το KeyOne θα έπαιρνα. :D

  4. Καλημέρα, έχω κλείσει ήδη μία εβδομάδα χρήσης με το KeyOne και μπορώ να πω ότι η συσκευή είναι εξαιρετική. Δεν μπορώ να πω ότι δουλεύουν όλα σε απόλυτη αρμονία π.χ το BlackBerry Hub έχει θεματάκια, αλλά νομίζω ότι (τουλάχιστον εγώ) κάνεις τα στραβά μάτια λόγω της απιστεύτης μπαταρίας και την πρόσβαση πλέον σε ολα τα apps που έχει το Play Store. Μοναδικές παραφωνίες που μάλλον δεν μπορούν να αλλάξουν, οι φτωχές σε σχέση με το BB OS οθόνες κλήσης και επάφων και το ηχειάκι που ακούγεται τραγικό σε σχέση πάντα με το Passport που έχω.
  5. Πρώτη φορά το ακούω αυτό, αλλά δεν έχουν περάσει ποτέ 15 συσκευές από τα χέρια μου. Ίσως να μπορείς να ξεδηλωσεις καμιά παλιότερη αν υπηρχε καμιά με λειτουργικό 7 δηλαδή bis από το http://www.blackberry.com/protect ή από το site του παρόχου.
  6. Τα σπασε το leak.

    Apk intall κατευθειαν και Amazon store...

     

    New life στο Ζ10...

     

    Έχω βάλει το Instagram και δουλεύει περίφημα, το Viber επίσης αλλά δεν το έχω δοκιμάσει...

  7. έχει παραγγείλει κανείς το παρακάτω dock station http://www.ebay.co.uk/itm/Deskstop-Dock-Station-Charger-Cradle-Blackberry-Bold-Touch-9900-9930-HE-/360761859094?pt=UK_MobilePhones_MobilePhoneAccessories_MobilePhoneChargers&hash=item53ff151c16 ?

    έχω μία απόρία...πως ακριβώς φορτίζει το τηλέφωνο?

     

    Καλησπέρα, συνδέεις το usb στο πίσω μέρος της βάσης και το τηλέφωνο κάθεται όρθιο σε αυτή... Εγώ πάντως είχα αυτό αλλά δεν βλέπω κάποια ουσιαστική διαφορά...

     

    http://www.ebay.com/itm/Desktop-Charging-Charger-Pod-Dock-Cradle-Stand-F-BlackBerry-Bold-Touch-9900-9930-/300989218883

  8. Καλημέρα.

    Πήρα το Ζ10 να το δοκιμάσω, αν και διάβασα +/- απόψεις, αλλά θα μπορώ να έχω ιδία αντίληψη :)

    Έχω δουλέψει όλα τα άλλα λειτουργικά, αλλά δεν είχα ποτέ ΒΒ, οπότε είμαι λίγο χαμένος...

    Δουλεύω (επαφές, ημερολόγια, email) με το Gmail.

     

    Ένα βασικό πρόβλημα που έχω (που αν δεν λύνεται την πάτησα) είναι οτι συγχρόνισα το gmail μου επαφές, ημερολόγιο κλπ, και συμβαίνει το εξής:

    Πολλές επαφές μου έχουν μπροστά το +30 και όταν με καλούν δεν τις αναγνωρίζει προφανώς και δεν μου βγαίνει ο καλών, παρά μόνο το τηλέφωνο, οπότε δεν ξέρω ποιός είναι. Στην επαφή που έχει το +30 μπροστά επίσης, αν καλέσω εγώ το νούμερο σκέτο (χωρίς να βάλω το +30) δεν μου βγαίνει η επαφή. Είναι σαν να καλώ άγνωστο νούμερο.

    Υπάρχει λύση στο θέμα αυτό;

    Αν όχι, σχεδόν οι μισές μου επαφές (που είναι πάνω απο 1.000) είναι έτσι, οπότε είναι χάος, δεν υπάρχει περίπτωση να κάτσω μια μια να τις διορθώσω βέβαια... Με andoid, ios, symbian συσκευή δεν συνέβαινε αυτό.

     

    Επίσης, προσπαθώ να βγάλω άκρη με το hub, διότι συμβαίνει και το εξής επίσης με τα mail μου:

    Συγχρόνισα εχτές οκ, πήγαινα στο hub στο gmail στα εισερχόμενα, τα έβλεπα οκ, αλλά δεν είχα τίποτα στα απεσταλμένα, διαγραμμένα κλπ. Επίσης, σε ένα email που είχα απαντήσει, είχα στα εισερχόμενα μόνο το mail που μου έστειλαν χωρίς την απάντησή μου, η οποία δεν υπήρχε πουθενά, ούτε στα απεσταλμένα.

    Σήμερα, στο hub στο gmail πήγα στον φάκελο "όλα τα μηνύματα" και έκανε συγχρονισμό αρκετές φορές και βλέπω:

    Στα απεσταλμένα πάλι τίποτα και στα εισερχόμενα βλέπω πια το email που μου είχαν στείλει (και δεν έβλεπα την απάντηση) ως τίτλο το δικό μου όνομα.

    Δηλαδή, σε όσα email έχω απαντήσει, τα βλέπω με το δικό μου όνομα και δεν βλέπω τον αποστολέα, παρά αν μπω εντός του συγκεκριμένου email μου δείχνει τη συζήτηση, δηλαδή απο κάτω και το email του αποστολέα.

     

    Η συσκευή μου είναι STL 100-2 και η έκδοση λειτουργικού η 10.1.0.4181

    Παρακαλώ αν μπορεί κάποιος να μου πει μια γνώμη τι μπορώ να κάνω...

    Ευχαριστώ.

     

    Καλησπέρα...

     

    για το 1ο, πάτα το σύμβολο του τηλεφώνο κάτω αριστερά και όταν πάει στις κλήσεις, κάνε swipe από το πάνω bezel και προς τα κάτω και πήγαινε ρυθμίσεις. Πάτα έξυπνη κλήση και δηλώσε το "Αριθμός ψηφίων εθνικού αριθμού" να είναι 10.

     

    για το 2o, από τις ρυθμίσεις συστήματος --> Λογαριασμοί και πήγαινε στο Gmail. Έχεις ενεργοποιήσει το "Συγχρονισμός όλων των φακέλων" από το κάτω μέρος της σελίδας ("Επεξεργασία ρυθμίσεων φακέλου")..?

  9. Καλημέρα σας... Μπράβο Zerow για το εξαιρετικό review. Προσωπικά το τηλέφωνο με καλύπτει απόλυτα, μπορεί να του λείπουν κάποιες εφαρμογές αλλά μπορώ να ζήσω και χωρίς αυτές. Εγώ προτείνω στον κόσμο ή σε όποιων με ρωτάει για το Ζ10 να το δοκιμάσει, πως ξέρεις αν υπάρχει κάτι που σου ταιριάζει καλύτερα αν δεν το δοκιμάσεις..? Νομίζω ότι η προσπάθεια που έγινε από τη ΒΒ να φτιάξει κάτι από την αρχή χρειάζεται την υποστήριξή μας και εκτός των άλλων η δουλειά που έχει γίνει είναι ανέλπιστα καλή. Και είναι πραγματικά κρίμα να τη σνομπάρουν (τη προσπάθεια) developers και εταιρείες κινητής που κατ'επέκταση επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό και την πελατεία τους και γενικότερα την αγορά. Παραμένω αισιόδοξος και όπως έχω ξαναπεί θα γυρίσει ο τροχός...
  10. Βασικά η έκδοση που βγήκε είναι η 10.2.0.1791 και σε αυτή σε πάει το λινκ σου. Ψιλά γράμματα βέβαια.

    Μέχρι την άλλη εβδομάδα θα βγει η επόμενη :p

     

    Kαι επίσης χθες βγήκε μία νεότερη 10.2.1 έκδοση, η 10.2.1.1575

    http://crackberry.com/leaked-os-1021575-blackberry-10

     

    Καλημέρα, καταραμένο copy paste... Το διόρθωσα... :p

     

    Την είχα βάλει σε προηγούμενο post (10.2.1.1575).

  11. Mάλλον θα τη βάλω. Σήμερα όλη μέρα έκανε χαζά. Έχω μείνει στη 1743.

    Επίσης αν δεν απατώμαι όποιος έχει πάει σε 10.2.1.κάτι δε θα μπορεί να το βάλει γιατί θεωρητικά είναι παλαιότερη έκδοση ως 10.2.0.κατι

     

     

    Και εγώ ξεκινάω τώρα... Σωστή παρατήρηση, δεν κάνεις λάθος, είναι διαδικασία να γυρίσεις....

  12. Από τα μαμά, σίγουρα είναι καλύτερα... γενικά δεν ξέρω σε σχέση με άλλα σε αυτή την τιμή. εγώ τα πήρα επειδή είμαι κολλημένος με τα ΒΒ. :-D
  13. Φίλε τι διαφορά έχει το Blackberry Z10 white EU από το Blackberry Z10 16GB BOS 10,67cm wh???? (Το ένα 295 και το άλλο 316 ή και 341 ευρώ στο ίδιο κατάστημα)

     

    Κάποιο λάθος έχουν κάνει... Μάλλον αυτό που είναι 295 δεν είναι LTE και είναι το πιο ακριβό...

  14. Additional Under the Hood stuff

    FM radio support

     

    woot ? Αν το ενεργοποιεί, δεν έχω προλάβει να διαβάσω με την ησυχία μου, θα με θάψουνε με το Ζ10, δε θα το αποχωρίζομαι με τίποτα !

     

    Δυστυχώς όχι ακόμα...

×
×
  • Create New...