Jump to content

kostikasre

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About kostikasre

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

kostikasre's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Παιδιά να ρωτήσω,εμείς που είμαστε προχωρημένο εξάμηνο (9ο) μπορούμε να κάνουμε αίτηση για Erasmus σε κάποιο απ'τα προσεχή εξάμηνα;:worry:
  2. Γειά σας παιδιά! Έχω τον παρακάτω προβληματισμό: "Τυγχάνω" να είμαι φοιτητής/μέλλοντας απόφοιτος τμήματος ΤΕΙ ανταγωνιστικού των Πολυτεχνείων, οπότε καταλαβαίνετε τι σημαίνει αυτό όσων αφορά τα επαγγελματικά μου δικαιώματα στο Ελλάντα! Έχω σκεφτεί ως πιθανή λύση της "κατατακτήριες", όχι όμως στην Ελλάδα καθότι δυστυχώς πρόκειται περί κοροϊδίας (για την προκειμένη δική μου περίπτωση) διότι δεν είναι λογικό να τελειώνω Μηχανολόγος Μηχανικός από ΤΕΙ και να με δέχονται στο 5ο εξάμηνο στην καλύτερη περίπτωση του ομοειδούς τμήματος του Πολυτεχνείου και μάλιστα με χρωστούμενα μαθήματα από τα προηγούμενα!!!Και να μη σχολιάσω τα περί βύσματος, εξετάσεων (πλήρωνε φροντιστήρια μ@@@κα Έλληνα) ή βαθμού πτυχίου (όποιος έχει πάει στις ΣΤΕΦ ξέρει πως βγαίνουν οι βαθμοί)...anyway! Σκέφτομαι να πάω είτε Αγγλία είτε Ιταλία (λόγω καλής επαφής με τη γλώσσα) και να βρω ένα course "πολύ κοντά" στο αντίστοιχο δικό μου, ώστε να μου αναγνωρίσουν αρκετά μαθήματα και να κάνω 1-2 χρόνια είτε για BEng είτε για MEng... Αυτό που με προβληματίζει είναι ο αξιαγάπητος ΔΟΑΤΑΠ... Διαβάστε τοι γράφει φάτσα-κάρτα στην ιστοσελίδα του: "Σπουδές σε παραρτήματα Πανεπιστημίων της αλλοδαπής στην Ελλάδα δεν εμπίπτουν στις νομοθετημένες διατάξεις περί αναγνωρίσεως τίτλων σπουδών από το ΔΟΑΤΑΠ. Ο ιδρυτικός Νόμος 3328/2005 για την αναγνώριση πτυχίων από την αλλοδαπή απαιτεί το σύνολο των σπουδών να έχει διανυθεί σε ομοταγή Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της αλλοδαπής" Είναι δυνατόν να μην αναγνωριστεί το πτυχίο που (με το καλό) θα φέρω,επειδή π.χ. είναι 3-4ετές και το απέκτησα σε 1-2 χρόνια;;;Δηλαδή άμα φέρει το ίδιο πτυχίο απ'το ίδιο uni κάποιος άλλος δε μας αντιμετωπίζουν το ίδιο; Το ανωτέρω μπορεί να μην έχει σχέση με τη δική μου περίπτωση/περιπτώσεις, αλλά επειδή έχουν δει πολλά τα μάτια μου στη μπανανία σας ρωτώ και θέλω την γνώση/άποψή σας επί του θέματος! Ευχαριστώ!
  3. Είναι πολλοί οι λόγοι για τους οποίους πιστεύω ότι είναι ακόμη "νωρίς" για την ευρεία κυκλοφορία ενός τέτοιου προϊόντος!Δεν είναι ό,τι καλύτερο ας πούμε να δέχεσαι την ακτινοβολία του κάθε στιγμή,χώρια το (λογικό) μεγάλο μέγεθός του,που μόνο ρολόι χειρός δεν το καθιστά!!!:lol:Και λόγω υψηλού κόστους κατασκευής και τεχνολογικών προδιαγραφών έχει και αυτή την εξωφρενική τιμή...
  4. Ρε παιδιά να κάνω μια ερώτηση; Τον πρώτο χρόνο δούλευα (αναγκαστικά) και στη σχολή μου πέρασα όλο κι όλο 1 εργαστήριο και μια θεωρία!!! Με 11/12 χρωστούμενα,υπάρχει κανένας κίνδυνος να χάσω χρονιά ή να διαγραφώ απ'τη σχολή;!
×
×
  • Create New...