Jump to content

cryptospyros

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About cryptospyros

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

cryptospyros's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ρε παιδιά, χούφτες και φέρινγκ έχετε δει πουθενά; καλό αυτό το παπί αλλά να μην έχει ένα φέρινγκ; είναι σαν να σου λέει, μεγάλε εγώ μέχρι τα 100 είμαι.
  2. Καλησπέρα, πως πλένουμε ένα κράνος;
  3. Δύσκολα μου βάζεις φίλε μου, θα κάνω υπομονή σε 2000 χλμ πάω για το σέρβις των 7000 χλμ οπώτε εκεί θα το ανοίξω για να το τρίψω κι όλας. Κάτι άλλο θέλω να ρωτήσω ρε παιδιά, όταν τρέχω με καμιά 100αρα χλμ και βλέπω απο μακριά κόκκινο πατάω την ταχύτητα, σαν να θέλω να βάλω πέμτη και κρατώνταστο πατημένο σαν να συμπλεχτάρω ένα πράγμα, πάω ρολαριστά μέχρι το φανάρι. Είναι καλό αυτό; και αν ναι τότε γιατί δεν σου επιτρέπει να βάλεις απο τετάρτη νεκρό εν κινήση παρά μόνο όταν σταματήσεις εντελώς;
  4. Μα τι να σφύξω όταν σου λέω ότι απο τις 10 φορές τι μια το κάνει; τις άλλες συμπεριφέρετε κανονικά, αν το σφύξω θα βρίσκουν τα τακάκια πάνω στο τύμπανο του ταμπούρου.
  5. Εγώ πάντως βάζω τα yamalube και είμαι μια χαρά, κάνουν και 9 ευρώ. Ρε παιδιά τα πίσω φρένα μια μου πιάνουν χαμηλά μια ψηλά, ξέρετε γιατί; τις προάλες που χρειάστικα φρενάρισμα πανικού κόντεψα να τρακάρω, έπιασαν τελείως κάτω και μετά δεν ήξερε τίποτα.
  6. Εκτός από το ehonda δεν υπάρχει κάποιο άλλο μαγαζί για να αγοράσουμε οριτζιναλ ανταλλακτικά για το παπί; Μιλώ για Αθήνα πάντα.
  7. Ένα μικρό φέρινγκ μπροστά θα το βάλω, λίγο να κόβει αυτό λίγο να σκύβω και εγώ θα κάνουμε την δουλειά μας, απλά το ανέφερα εδώ μήπως και έχει βάλει κάποιος να μας πει + και -. Αυτό το ελεύθερο φίλτρο αέρα τι είναι το έχει βάλει κανείς; Θέλει άλλαγμα κάθε τόσο; Γιατί είναι και πολλά τα 40 ευρώ.
  8. Καλησπέρα παιδιά εδώ και μια εβδομάδα είμαι και εγώ κάτοχος ενώς crypton και όπως είναι φυσικό έχω κάποιες, πρώτες απορρίες. Έχουμε και λέμε λοιπόν, υπάρχει φέρινγκ για το συγκεκριμένο παπί; Ένα μικρό φέρινγκ νομίζω ότι θα βοηθούσε πολύ και στην σταθερότητα του παπιού, πέρα απο την ενόχληση του αέρα, αλλά νομίζω ότι μπορεί να έδινε και κάποια χιλιομετράκια γιατί άλλο είναι να χτυπά ο αέρας στην κοιλιά σου και άλλο να περνά από πάνω. Επίσης θέλω να ρωτήσω αυτούς που κάνουν σέρβις μόνοι τους, που αγοράζουν ανταλακτικά; μιλώ πάντα για ορίτζιναλ.
×
×
  • Create New...