Jump to content

mmaannoosss

Members
  • Δημοσιεύσεις

    22
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by mmaannoosss

  1. φιλε μου την καρτα viva μπορω να τη δουλεψω μεσω της καρτας μου vodafone?θα ειναι πιο χαμηλη η χρεωση?θα χρεωνεται μονο η viva?
  2. κι ομως ...πηρα αριθμο εβαλα και μια καρτα 9ε αλλα τιποτα.στην εξυπηρετηση πελατων ,αν και εχουν την τυνησια στη ζωνη 1 με χρεωση 0.44/λεπτο,μου ειπαν οτι δε μπορω να καλεσω στην τυνησια γιατι ειναι εκτος του δικτυου της...τα νευρα μουυυυυ
  3. ρωτησα για το πρωτο ,περιμενω απαντηση.ηρθε η απαντηση...<<σου δινει 50% στην αξια της καρτας. το που θα ξοδεψεις την καρτα δεν εχει καμια σχεση. αν θελεις μπορεις να φας ολα τα χρηματα κανοντας δωρεα στους γιατρους χωρις συνορα μεσω γραπτων μηνυματων>>για τη viva μπλεχτηκα λιγο.εχω το προγραμμα με δωρεαν σε σταθερα(1500 ').βλεπω πως χρεωνει περιπου 0.44ε/λεπτο.γιατι θα πρεπει να παρω και καρτα qcard???δεν φτανει μονο η viva? ειδα στη σελιδα της Q πως η τυνησια ειναι στη ζωνη 1 και η χρεωση ειναι 0.0071/δευτ....0.42/λεπτο.μηπως διαβαζω κατι λαθος?ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΟΥ.
  4. το δωρο ως 30/5 +50% ισχυει και για διεθνεις κλησεις(τυνησια)????
  5. ευχαριστω πολυυυυυυ.για κλησεις απο κινητο.και παλι ευχαριστω.
  6. υπαρχει Φθηνοτερη λυση για sms & ομιλια με κινητο τυνησιας.ευχαριστω.
  7. μετα απο format και εχω χασει το cd εγαταστασης για να συνδεσω το τηλ. με το pc.
  8. εχω χασει το cd εγκαταστασης.παρακαλω δωστε μου καποιο link να το κατεβασω.
  9. με bt τσεκαρεις τη φωτο χωρις να την ανοιξεις -μενου-μεταβιβαση αρχειου μπορουμε να βαλουμε το google earth στη συσκευη?
  10. θεματα οθονης που μπορω να βρω?
  11. webvirus thanks για τα δωρακια ,αλλα τι κανει το καθενα...???
  12. αυτο το % στη μπαταρια πως το βλεπετε γιατι θα σαλταρω
  13. δεν εχει καμια σχεση το 1 με το 2.το 2 ειναι πολυ πιο γρηγορο ,φοβερα γραφικα,5αρα καμερα,και πολλα αλλα.καλοριζικο...παρτο
  14. ειχα δει την εφαρμογη σε ενα htc magic...και νομιζα πως θα παιζει και στο diamond 2
  15. thanks φιλε.οκ ,το εκανα εγκατασταση δουλευει μια χαρα αλλα πως λειτουργει?νομιζω πως σου δειχνει τα αστερια στον ουρανο (οπου κοιταει η συσκευη),αλλα με τη κινηση της συσκευης δε μου αλλαζει καθολου εικονα??????
  16. hi...μηπως ξερει κανεις ενα προγραμμα που βλεπεις τη θεση των αστεριων
  17. thanks nick και webvirus θα το δοκιμασω....αλλα ...ποιος ειναι ο ζαχαρακης???
  18. ακομα θελω να ρωτησω αν μπορω να βλεπω ταινιες και με ποιο τροπο(καποιο προγραμμα?) καποιο λινκ για να κατεβασω καμια ταινια?
  19. ειχα το diamond 1 και πηρα το diamond 2(πολυ πιο γρηγορο-φοβερα γραφικα).οταν μετεφερα τη sim δεν φαινονται οι επαφες (600) .ξερω πως χωραει μονο 200 η καρτα, αλλα οταν εβαλα την καρτα στο παλιο ουτε εκει τις βλεπω.στη παλια συσκευη βλεπω μονο 52 που ειχα περασει μεσα τους τελευταίους μηνες.πειτε μου σας παρακαλω τι να κανω γιατι ειμαι και λιγο ασχετος(πολυ).στο d1 τις ειχα περασει με outlook . στο pc ομως sto outlook δεν μου δειχνει καμια επαφη
×
×
  • Create New...