Jump to content

djjesh22

Members
  • Δημοσιεύσεις

    19
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by djjesh22

  1. Εμένα μου παρουσιάζει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα!!! Όταν μιλάω και θέλω να βάλω σε αναμονή αυτόν που μιλάω επειδή με παίρνει κάποιος άλλο το κινητό σβήνει!!!! Επειδή με εκνευρίζει υπερβολικά ψάχνω να βρω πως να αλλάξω firmware αλλά δεν είμαι σίγουρος αν σε αυτά που βρίσκω υπάρχει ελληνικά γλώσσα και πουθενά δεν το αναφέρει!!!!! Έχει κάνει κανένας αναβάθμιση και αν ναι ποιά έκδοση λειτουργικού χρησιμοποίησε????!!!
  2. 1)Ακολούθησα τις οδηγίες του γερμανικού σιτε αλλά δεν κατάφερα να βάλω το wetravel δεν μου φαίνεται ο χάρτης με τίποτα ούτε με βρίσκει!!!! Κατάφερε κανένας τίποτα???? 2)Ρε παιδιά βρίσκω ένα δίκτυο wpa2 που ξέρω τον κωδικό του κοντά στο σπίτι μου!! Με το λαπτοπ συνδέομαι κανονικά με το κινητό βάζω τον κωδικό και μου βγάζει αποτυχία ελέγχου ταυτότητας!! Ξέρει κανείς τι παιζει???! Μήπως χρειάζεται κάποια εξτρα ρύθμιση???
  3. Παιδιά η σελίδα που αναφέρεται έχει πολλά ωραία πράγματα για το jet (handy-faq.de)αλλά είναι στα γερμανικά. Δεν υπάρχει κάποιος που να τα έχει δοκιμασει να πει σε μας και τους έλληνες??!!! Προσπάθησα με google translate αλλά όπως είναι ευνόητο δεν κατάφερα τίποτα! Έχει και κάτι ωραία pdfs!
  4. Παιδιά δεν ξέρω γιατί λετε ότι δεν είναι καλό το gps του!!!.... Εμένα στο χωριό μου είχε κάθε στενό δρομάκι και αν και μου έβγαζε ειδοποιήσεις κάθε τόσο με πλοηγούσε στούς πιο μικρούς και χαμένους δρόμους και με φωνητική καθοδήγηση! Μειονεκτήματα που εντόπισα: -Εμφάνιση ειδοποιήσεων κάθε τόσο για την ενεργοποίηση της πλοήγησης παρόλο που λειτουργούσε(!!!!!!!!!!!!!!) το οποίο με ανάγκαζε να επαναπροσδιορίζω την διαδρομή συνέχεια! -Στον χάρτη δεν υπήρχαν δυο καινούριοι δρόμοι συμπεριλαμβανομένου της εγνατίας οδού! -Στην περίπτωση που προσπαθούσα να χρησιμοποιήσω το gps χωρίς να ενεργοποιήσω την πλοήγηση παρα μόνο το "εμφάνιση διαδρομής"...όπως μου είχε πει ο φίλος goldeneye... μου εμφάνιζε την διαδρομή απο ψηλά αλλά όταν ζούμαρα στην θέση μου δεν ακολουθούσε τον κέρσορα ο χάρτησ(αν καταλάβατε τι εννοώ)....ή για παράδειγμα μου εμφάνιζε την διαδρομή απο ψηλά, πάταγα "η θέση μου" και ενώ έδειχνε που είμαι χανόνταν το highlight της διαδρομής!!!!!! Εσείς τι κάνετε γι'αυτό?? (Ευτυχώς που δούλεψε η πλοήγηση μυστηριωδώς...)
  5. 1)Παίδες το gps με εξυπηρέτησε στις διακοπές μόνο που κάθε τόσο μου ζητούσε ενεργοποίηση μάλλον έχει κάποιον περιορισμό χιλιομέτρων!! Πιστεύω ότι υπάρχει κάποιου είδους κρακ και το ψάχνω!!! 2)Συνάντησα πρόβλημα εκεί που δεν το περίμενα....έχει στείλει κανένας mms να δεί?? Ενω υπήρχαν οι ρυθμίσεις στο κινητό μου μου έστειλαν mms και δεν το έβλεπε αλλά έλεγε " ο χρήστης 698**** σας έστειλε mms και μπορείτε να το δείτε στην πύλη http:\\(mmscosmote kati tetoio) με αριθμό μηνύματος τάδε και κωδικό τάδε! Πατούσα στο λινκ και μου έλεγε "Για την μετάβαση στο παραπάνω url μπορεί να χρεωθείτε(κάτι τέτοιο)" και τέλος π'αντων δεν το 'άνοιγε όπως άλλα κινητά!!! Τι γίνεται??
  6. Δεν με πολυ ενδιαφέρει η φωνητική καθοδήγηση! Νόμιζα ότι ήθελε 20 ευρω για την κανονική λειτουργία έτσι είχε αναφερθει!! Τεσπα αν και κανονικά όλες οι λειτουργίες θα έπρεπε να είναι χωρίς πληρωμή!
  7. OK ευχαριστώ για τα video!! To gps πως είναι καλό και γρήγορο αφού δεν έχει!! Δεν είπαμε πως βάζουμε το route66?? Έχει αυτό τις λειτουργίες που υπόσχονται (τα walk drive κλπ)?? Αφου λέμε ότι πρέπει να πληρώσουμε 20 για να το έχουμε! Άρα τι gps είναι αυτό??? ή έχω δίκιο ή κάτι δεν κατάλαβα!!! Σε δυο τρεισ μέρες μου έρχεται η κάρτα! Βάζω το route66 κατεβάζω ελληνικούς χάρτες και έχω gps??? Διαφωτίστε με περιτου θέματος γιατί τώρα στις διακοπές το χρειάζομαι το gps! Θα έπρεπε να δουλεύει σαν του αμαξιού όπως το καταλαβαίνω!!
  8. highwatcher το σκέφτηκα και εγώ αυτό! ΟΚ! Για παράδειγμα τώρα κατέβασα κάτι video απ το youtube και τα μετέτρεψα με το youtube downloader σε xvid mpeg-4 codec(avi) και μου έπαιζε μόνο το video!!!
  9. Πολύ καλό το άρθρο highwatcher, το ότι οι υπότιτλοι θα φαίνονται μικροί στο κινητό δεν το είχα σκεφτεί! Τι μέγεθος προτείνεις να τους βάζουμε (για να μην κάνω δοκιμές τώρα)!! Ενα αρχείο που έβαλα avi προχθές δεν το έπαιζε γιατί????(υπάρχει περίπτωση να μην είναι κωδικοποιημένο κατα xvid (τι παίζει?)?) Μου έπαιζε μόνο τον ήχο!
  10. Παιδιά μετά απο πολύ ψάξιμο σας παραθέτω τα πιο ωραία παιχνίδια που μου δούλεψαν fullscreen χωρίς το D-PAD!! http://www.4shared.com/file/121664239/a0c20679/Games_for_Samsung_by_djjesh22.html 1)Τα παιχνίδια που ήταν προεγκατεστημένα στο κινητό τα έχω μετονομάσει για να τα δεχτεί όπως tetrs ή BranChallenge2! 2)Ανεβάζετε τους φακέλους όπως είναι στο user/mass/java/games με το TkFileExplorer 3)Για οποιοδήποτε παιχνίδι, σε περίπτωση που έχει το d-pad μπορείτε να το αφαιρέσετε με αυτήν την εντολή MIDlet-Touch-Support: true Ανοίγετε το jad του παιχνιδιού με σημειωματάριο (με PSPad καλύτερα) και την προσθέτετε στο τέλος όλως των γραμμών! Το TkFileExplorer μπορείτε να το βρείτε εδώ http://www.handysoft.info/tools.php Είναι και το zuma μέσα Lurker!! Μόνο το PyramidBloxx δεν βρήκα που μου άρεσε, ούτε παιχνίδια με χρήση του accelerometer!
  11. Πάντως (γι' αυτούς που έχουν δει το official flash site του jet) αν έχετε δει αναφέρει ως "προσόν" το φοβερό gps το οποίο λέει έχει ένα σωρο λειτουργίες ,αν δείτε, και drive-to-mode και walk-to-mode!!! ΑΧΡΙΔΙΑ(ΣΟΡΡΥ ΚΙΟΛΑΣ)! Α και κάτι άλλο σήμερα έβαλα ένα avi βιντεο και δεν το έπαιζε!!!! Ξέρει κανείς τι παίζει με αυτήν την ενεργοποίηση του divx vod που σου δίνει και έναν κωδικό??????
  12. Βγάζει πολύ καλές το βράδυ, πολύ καλό φλασ αλλά και πολυ καλή νυχτερινή λήψη σαν προκαθορισμένη σκηνή! Όταν βρω χρόνο θα ανεβάσω φοτο!! Γενικά είναι πολύ καλό κινητό με μόνο μειονέκτημα το ότι σε όλο το ιντερνετ δεν βρίσκεις πουθενά εφαρμογές ή παιχνίδια!!!!!!!!
  13. 1)Δεν θυμάμαι καθόλου ποιο ήταν το site που τα βρήκα (στην τύχη το πέτυχα)!!Θα το δώσω αν το βρώ! Αλλά δεν έλεγε τίποτα άλλο! 2)Φοβερό το πρόγραμμα για τους υπότιτλους thanks 3)Περιμένω να πάρω την κάρτα και έχω σπαστεί που δεν γίνεται χωρίς αυτήν το gps 4)Καμία καλή εφαρμογή??? 5)Με την αναβάθμιση firmware βγαίνει τίποτα(εκτός απο αυτούς που έχουν branded κινητά)?? Και απ την άλλη σκέφτομαι ότι δύσκολα θα βρω με ελληνική γλώσσα!!!
  14. Εγκατέστησα 3-4 παιχνιδάκια τα 2 παίζαν και ήταν μούφα(λολ) Έχετε να προτείνετε κανένα καλό παιχνιδάκι ή καλή εφαρμογή που την δοκιμάσατε?
  15. OK για το GPS θα πάρω κάρτα και θα δοκιμάσω!! Για αυτό που λέω για την μπαταρία τι έχετε να πείτε??
  16. sogruokyl αυτό που λες για τον χάρτη αναφέρεσαι σ'αυτο που λέει να εγκαταστήσεις το route 66 και ν κατεβάσεις τον χάρτη απο το κινητό μέσω wi-fi?? εγώ εγκατέστησα το route 66 όπως λέει αλλά δεν με αφήνει να το ανοίξω επειδή λέει δεν έχω κάρτα μνήμης!! σε περίπτωση που το ξεπεράσω αυτο και πάρω κάρτα μόνο μέσω του κινητού κατεβάζεις τον χάρτη?? Κάτι άσχετο, όταν μου ήρθε το κινητό είχε λίγη μπαταρία την οποία χρησιμοποίησα για ν το ψάξω λίγο! Μετά το έβαλα να φορτίσει 2 ώρες και το βράδυ που το πήρα μαζί μου η μπαταρία τελείωσε! Θυμηθηκά τότε ότι έπρεπε να το άφήσω περισσότερο οπότε το έβαλα τώρα και θα το αφήσω για κανα 8 ωρο(2η φορτιση)!! Δεν πιστεύω να πειράζει που δεν το έβαλα απο την στιγμή που το πήρα!!????
  17. Δεν έχω wi-fi κοντά στο σπίτι μου(επαρχία)!! Αλλά το ίδιο είναι να κατεβάζεις απο τον υπολογιστή!!! Πως τις κάνεις εγκατάσταση?? Όταν παιρνάω τα jar στο κινητό μου λεέι "μη υποστηριζόμενος τύπος αρχείου". τι έχεις κάνει εσυ? EDIT: Βρήκα ένα τρόπο για να εγκαταστήσεις εφαρμογες στο jet (απο ξένο site) σε περίπτωση που δεν το ξέρετε Ακολουθήστε αυτά τα βήματα: 1)Googlάρετε το TkFileExplorer v2.2 και εγκαταστήστε το. 2)Βεβαιωθείτε ότι έχετε κλείσει το Samsung new PC Studio 3)συνδέστε το jet στο pc και πατήστε pc studio usb mode 4)τρέξτε το TkFileExplorer 5)διαλέξτε το right com port ή γενικά την θύρα που συνδέσατε το κινητό και πατήστε connect 6)πηγαίντε στον φάκελο User/Mass/Java/Games 7)Δημιουργήστε έναν νέο φάκελο για κάθε εφαρμογή που έχετε και βάλτε μέσα τα jar jad αρχεία 8)κλείστε το πρόγραμμα και ανοίξτε το πληκτρολόγιο του κινητού 9)Γράψτε *#6984125*# για να ανοίξετε το factory menu 10)διαλέξτε internals 11)βάλτε *#9072641*# (master key) 12)διαλέξτε 6 storage settings 13)διαλέξτε 3 update java db 14)βγείτε απο το factory menu και τσεκάρετε το μενού παιχνιδιών Τα παραπάνω είναι μετάφραση απο ενα site και δεν τα έχω δοκιμάσει ακόμα επειδή φορτίζει το κινητό(haha) Επειδή δεν τα έχω δοκιμάσει έχω κάποιες αμφιβολίες για τα 8 και κάτω! Αν το δοκιμάσει κανένας να στείλει!!
  18. Εγω παιδιά πήρα χθες το κινητό! Δεν μου άρεσαν τα εξής: 1)Απογοητεύτικα για το κάλυμμα που ήταν σκέτο μαύρο 2)το GPS το ενεργοποίησα αλλά ήθελε κάρτα για να λειτουργήσει. Θα ήθελα να σας ρωτήσα και κάτι, μπορεί να λειτουργήσει κανονικά σαν gps δωρεάν!! ή μονο assisted μέσω ιnternet??? 3)Έφαγα το ιντερνετ και δεν βρήκα πουθενά την παραμικρή εφαρμογή ή τρόπο για να την εγκαταστήσω! Φαντάστικα ότι θα παίρνει εφαρμογές jar ή jad!! τις έβαζα στον φάκελο other όπως στο sony ericsson αλλά δεν τις αναγνώριζε!!! Τι γίνεται?? Δεν βρήκα και πουθενά κάποιο forum για αυτό το κινητό αλλά μάλλον επειδή είναι καινούριο... Κατα τα άλλα όλα μια χαρά, όλα λειτουργούν άψογα και περισσότερο εντυπωσιάστηκα απο την λειτουργία qwerty, γράφω με καταπληκτική ακρίβεια μόνο με τα δάχτυλα μου ενω σε άλλα χρειαζονται πένες!!!
×
×
  • Create New...