Jump to content

FouManTsou

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by FouManTsou

  1. Γεια σας παιδιά. Εγώ πήρα το Jaga V30 J Dream. Αυτό που δεν έχω καταφέρει είναι να προσθέσω νέα παιχνίδια. Μάλλον κατα ακρίβεια τα προσθέτω, αλλά δεν παίζουν με το touch screen. Είναι καμία ρύθμιση ή τα συγκεκριμένα παιχνίδια δεν παίζουν με touch screen? EDIT Άκυρο παιδιά, ρύθμιση ήταν και την βρήκα.
  2. Επίσης δεν ξέρεις πιο mpeg φοράει ο δέκτης, δηλ mpeg 2 ή mpeg 4 που είναι το ζητούμενο.
  3. Μου το έχει κάνει κι εμένα κανα δύο φορές αλλα κυρίως όταν το ζορίζω. Τελικά μήπως χρησιμοποιεί κάποιος τις ταχείς κλήσεις? Δεν έχω καταλάβει πως πέρνεις το νούμερο που είναι π.χ στην speeddial 2.
  4. Σε ευχαριστώ φίλε μου για την απάντηση. Όχι δεν έχω καμία συνδρομητική υπηρεσία αλλα παρόλα αυτά είχες δίκιο.Το μεσημεράκι το ανακάλυψα τι ήτανε.Είχε στείλει η wind ένα μνμ (αν θέλω να κατεβάσω δύο παιχνίδια με ένα ευρώ) που βρήκα μέσα στο menu-services-wap-service inbox. Τώρα μόλις μάλιστα μου έστειλε κι άλλο. Αυτά πως τα λαμβάνω, μέσω ιντερνετ? Έχω κάποια χρέωση? Δεν έχω ενεργοποιήσει καμία παρόμοια υπηρεσία.
  5. Γεια σας παιδιά. Πέρασα σήμερα τις ρυθμίσεις για το mms (δεν ξέρω αν παίζει ρόλο απλά το αναφέρω) και έστειλα κανονικά μνμ. Το απόγευμα ενώ άκουγα ράδιο στην παραλία μου ήρθε μάλλον ένα μνμ αλλα προσπαθόντας να το διαβάσω πάτησα πολλές φορές το back και δεν είδα τι είναι.Το θέμα τώρα είναι το εξής. Έχει εμφανιστεί μία υδρόγειος στην οθόνη και δεν ξέρω τι είναι. SMS δεν έχω λάβει, MMS επίσης δεν έχω λάβει.Τι στο καλό είναι αυτή η υδρόγειος;
  6. Πριν απο πέντε λεπτά μετά απο μερικές δοκιμές το έβαλα στην Κύπρο και έπαιξε. Σε ευχαριστώ φίλε μου για την βοήθεια. Ελπίζω αν έχει άλλος αυτό το πρόβλημα να έδωσα κι εγώ μια βοήθεια.
  7. Γεια σας παιδιά. Έχω αγοράσει το Jincen JC777s. Το έχω 2-3 μήνες και μπορώ να πώ ότι είμαι αρκετά ικανοποιημένος. Δύο προβληματάκια που δεν κατάφερα να λύσω μόνος μου. 1ον Μου δείχνει η τηλεόραση ασπρόμαυρα. Αν θυμάμαι καλά ότνα το πρωτοάνοιξα χωρίς να κάνω καν scan είχα εικόνα ας πούμε στο ΣΤΑΡ με χρώμα αλλα με χιόνια. Μετά του έδωσα ρύθμιση ότι είμαι Ελλάδα και έκανα scan αλλα βλέπω μόνο ασπρόμαυρα. 2ον δεν έχω καταφέρει να βρώ πως μπαίνουν οι speeddial. Δηλαδή να πατάω ας πούμε το 2 και να παίρνει το τάδε τηέφωνο απο την μνήμη μου. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει?
×
×
  • Create New...