Jump to content

dimitrisk_1978

Members
  • Δημοσιεύσεις

    13
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About dimitrisk_1978

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

dimitrisk_1978's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. ugg boots on sale:),there are we offer different kinds of classic ugg boots,like genuine ugg boots,tall ugg boots,ugg ultra boots,short ugg boots,kid ugg boots,cardy ugg bootsand so on,:)wish you have a nice day:)
  2. Παιδια αλλη μια ερωτηση. Πoio browser να εχω πανω? το wind plus η τον internet explorer? Οσο αφορα τις χρεωσεις αλλαζει κατι μεταξυ αυτων των δυο επιλογων? ( εχω ενεργοποιημενο το bis)
  3. Παιδια εχω το εξης προβλημα. Εκανα turn off τη συσκευη μου ( BB 9000) και απο εκει και μετα δε λεει να ανοιξει. Με τιποτα ομως δεν ανοιγει. Οταν τπυ βγαζω τη μπαταρια και τη ξαναβαζω μου βγαζει ενα κοκκινο λαμπακι και ειναι αναμεννο για δεκα μεριπου sec , και μετα σβηνει. Οταν παταω για να ανοιξει η συσκευη δεν ανοιξει. Τι να κανω ρε παιδια?:!::cry::!:
  4. ακολουθησα τα steps αλλα τζιφος. Νομιζω οτι οταν το γυρναω στο automode δε παιρβνει απο μονο του την επιλογη του default αλλα εξακολουθει να εχει τη προηγουμενη . εκανα και battery pull off... :( Αυτο που παρατηρησα ειναι οτι στο google , και στο sportdog ας πουμε διαβαζει ελληνικα ενω στο sport24 οχι. Πως μπορει να βρισκει το σωστο encoding στη μια και στην αλλη οχι?
  5. ποιο ειναι το default ? Εχω πειραξει το encoding και δε ξερω ποιο ειναι. Το pull off το κανω με ανοιχτο η κλειστο browser?
  6. Παιδια αντιμετωπιζω δυο προβληματακια. Το ενα εχει να κανει με το browsing. Μου τα βγαζει κινεζικα. Προσπαθησα και αλλαξα τις ρυθμισεις σε ISO 8859 η Windows 1253 αλλα τα ιδια . Χρησιμοποιω σα default browser τον ΒΒ. Το αλλο μεγαλο προβληματακι μου εχει να κανει και αυτο με το browsing. Ξαφνικα και εχοντας το κινητο μια εβδομαδα ..αρχισε και μου βγαζει "XML IS NOT WELL FORMED" . Τι μπορει να φταιει? Σας ευχαριστω πολυ
  7. Ευχαριστω για τις απαντησεις αλλα εχω ενα θεματακι οσο αφορα τον Opera. Οταν εχω πανω το wi-fi λειτιουργει κανονικα. Οταν εχω το 3G μου κανει connection refused . Δε ξερω τι μπορει να φταιει .
  8. Γεια σας γεια σας.. Εχω τις εξης αποριες: 1. Χρειαζεται να βαλω καποιες ρυθμισεις στο TCP/IP? για να μην εχω extra χρεωσεις τωρα που συνδεθηκα με το BIS της Wind? 2. Τι χρειαζεται να βαλω στις ρυθμισεις του opera? Και πως ειναι οι χρεωσεις του..? 3.Ποιες εφαρμογες μου προτεινετε ? Δωστε μου τα φωτα σας....
  9. Λοιπον σημερα ενερηγοποιηθηκε η υπηρεσια Blackberry Ιντερνετ Non Stop της Wind. Εχω τις εξης αποριες: 1. Χρειαζεται να βαλω καποιες ρυθμισεις στο TCP/IP? για να μην εχω extra χρεωσεις? 2.Εκανα diagnostic test και στα service book δεν ελεγε BIS. Λεει αυτο κατι? 3. Πηγα να αεγκαταστησω τον opera και μου εβγαζε το μηνυμα "unable to connect". Πρεπει να αλλαξω κατι απο τις ρυθμισεις για να το κανει install? Οταν το κανει πως αλλαζω το browser μου γιατι εχει default το wind . 4.Οταν παω να μπω στα google maps μου βγαζει οτι χρειαζεται data connection Αφου εχω με τη wind..δε ξερω... 5 Ποιες εφαρμογες μου προτεινετε ? Δωστε μου τα φωτα σας.... Thanks
  10. Καλημερα σας, Πως καταλαβαινεις ποιο ειναι ενεργοποιημενο στη συσκευη σου? Thanks
  11. Ενα αλλο προβλημα που εντοπισα στο system directory ψαχνοτας ειναι οτι μου βγαζει ενα error Unable to display file/system/preloadresult.lst . Και κατι τελευταιο. Οταν κατεβαζω ενα αρχειο .jad και το περναω μεσα στο directory και παω να κανω download μου ωγαζει "907 Invalid COD File not found" . Για αυτο μπορει να με βοηθησει καποιος?
  12. Οχι δεν εχω ζητησει ενεργοποιηση απο τη wind . αυριο σκοπευωνα το κανω. ξερεις μηπως ποσες μερες κανει?
  13. Γεια σας και απο εμενα. Εγινα και εγω blackberristas. Εκ πρωτης αποψης το κινητο ειναι απιστευτο με παρα πολλες εφαρμογες. Δεν εχω δει ουτε το 5% ακομα. Νομιζω οτι ειναι ο τελειος συντροφος για καποιους που ειναι της τεχνολογιας... Λοιπον εχω τις εξης αποριες.Ας αρχισουμε απο τα βασικα. Η συνδεση εγινε μεσο της wind και ειναι εταιρικη . Οταν πηγαν να κανω setup τα e-μαιλ δε βρηκα πουθενα το option για e-mail setup. Εχει μονο το Enterprise edition. Ψαχνοντας στο ιντερνετ ειδα οτι χρειαζεσαι data plan απο τη Wind με την ογκοχρεωση ( 250 mb --15 euros) . Αντιμετωπισε και καποιος απο εσας το ιδιο προβλημα? Ευτυχως που εχω και το wi-fi και μπορεσα και συνδεθηκα με του σπιτιου μου. Χρεωσεις οταν συνδεεσαι μεσω wi-fi δεν υπαρχουν σωστα? Γιατι εχω ενα προβληματισμο . Ενα αλλο προβλημα που εντοπισα στο system directory ψαχνοτας ειναι οτι μου βγαζει ενα error Unable to display file/system/preloadresult.lst . Και κατι τελευταιο. Οταν κατεβαζω ενα αρχειο .jad και το περναω μεσα στο directory και παω να κανω download μου ωγαζει "907 Invalid COD File not found" . Ελπιζω να μη σας κουρασα ... Ειναι η περιεργεια του πρωταρη..
  14. Γεια σας και απο εμενα. Εγινα και εγω blackberristas. Εκ πρωτης αποψης το κινητο ειναι απιστευτο με παρα πολλες εφαρμογες. Δεν εχω δει ουτε το 5% ακομα. Νομιζω οτι ειναι ο τελειος συντροφος για καποιους που ειναι της τεχνολογιας... Λοιπον εχω τις εξης αποριες.Ας αρχισουμε απο τα βασικα. Η συνδεση εγινε μεσο της wind και ειναι εταιρικη . Οταν πηγαν να κανω setup τα e-μαιλ δε βρηκα πουθενα το option για e-mail setup. Εχει μονο το Enterprise edition. Ψαχνοντας στο ιντερνετ ειδα οτι χρειαζεσαι data plan απο τη Wind με την ογκοχρεωση ( 250 mb --15 euros) . Αντιμετωπισε και καποιος απο εσας το ιδιο προβλημα? Ευτυχως που εχω και το wi-fi και μπορεσα και συνδεθηκα με του σπιτιου μου. Χρεωσεις οταν συνδεεσαι μεσω wi-fi δεν υπαρχουν σωστα? Γιατι εχω ενα προβληματισμο . Ενα αλλο προβλημα που εντοπισα στο system directory ψαχνοτας ειναι οτι μου βγαζει ενα error Unable to display file/system/preloadresult.lst . Και κατι τελευταιο. Οταν κατεβαζω ενα αρχειο .jad και το περναω μεσα στο directory και παω να κανω download μου ωγαζει "907 Invalid COD File not found" . Ελπιζω να μη σας κουρασα ... Ειναι η περιεργεια του πρωταρη.. :X
×
×
  • Create New...