Jump to content

billtheos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by billtheos

  1. Πήρα προχθές από το e-shop το dual και έχω δύο παρατηρήσεις. 1) Η συσκευασία δεν περιείχε handsfree. Μπορεί κάποιος να μου πει αν είχε μάζι με το κινητό και handsfree; 2) Έχω χρησιμοποιήσει 3 διαφορετικά handsfree. Με τα NOKIA που χρησιμοποίησα πρώτα κατά την κλήση δεν άκουγα τίποτα. Μετά χρησιμοποίησα τα handsfree που είχα από το προηγούμενο μου κινητό (Samsung Galaxy Y DUOS) και κατά τη διάρκεια της κλήσης άκουγα την φωνή μου. Το ίδιο πρόβλημα είχα και με handsfree από Sony Xperia S που υποτίθεται ότι αυτά τουλάχιστον θα έπρεπε να λειτουργούν κανονικά. Οποιαδήποτε βοήθεια καλοδεχούμενη. Ευχαριστώ.
  2. Ρε παιδιά ξέρει κανείς πως ενεργοποιούμε τον ήχο κλήσης όταν έχουμε συνδεδεμένα τα ακουστικά;;; Εμένα πάντως μόνο δονείται.
  3. Ρε παιδιά ενδιαφέρομαι να αγοράσω το εν λόγω κινητό. Μπορεί κάποιος που το έχει αγοράσει να μου απαντήσει σε 2 απορίες που έχω: 1. Αν συνδεθούν hands free τότε δεν ακούγεται ήχος κλήσης στο κινητό; Ή υπάρχει κάποια ρύθμιση που δεν έχει αναφερθεί; 2. Αν μιλάω σε μία από τις 2 SIM και στην άλλη με καλούν με ειδοποιεί με κάποιο τρόπο το κινητό; Συγνώμη αν έχουν απαντηθεί, απλά έχω διαβάσει τόσα πολλά post που έχω μπερδευτεί. Ευχαριστώ!
  4. Επειδή ενδιαφέρομαι να αγοράσω το τηλέφωνο από πλαίσιο, μπορείς να μου λύσεις κάποιες απορίες: 1) Είναι unbranded ή γράφει vodafone επάνω; 2) Δίνεται μόνο με σύνδεση vodafone ή και ως απλή συσκευη; και 3) Έχει ελληνικό μενού;
×
×
  • Create New...