Jump to content

stopper17

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About stopper17

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

stopper17's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Thanks Djjesh22 για τα παιχνιδια....!!!
  2. +1000 :up::up::up::up: Εχεις απολυτο δικιο.....οπως και να εχει ειναι κινητο και οχι laptop(αν και πλησιαζει):D:D:D:D!!!
  3. Φιλε μου και γω σημερα πηγα και το πηρα...(χθες δηλ!!)..δεν αντεξα αλλο... Αυτο που δειχνει στο βιντεο οντως δεν υπαρχει στο κινητο και αν διαβασεις στα σχολεια στο youtube λενε οτι μπορει να ειναι καποια αναβαθμηση για να κανει τετοια πραγματα...αλλα δεν ειμαι και σιγουρος!! Ο ηχος στα SMS αλλαζει εκει που επιλεγεις τον ηχο κλησης!!Επανω δεξια εχει μια επιλογη που που γραφει "Εισερχο..."..με ενα βελακι να δειχνει προς τα κατω...αμα πατησεις το βελακι σου εμφανιζει και την επιλογη για τον ηχο του SMS!!! Τωρα θα ηθελα να ρωτησω κατι εγω...οταν μπαινω στο google maps χρεωνομαι αμα κανω μια αναζητηση??
  4. @Portman! Φίλε κρεμόμαστε απο τα χείλη σου...πες μας λεπτομέριες για το Jet-ακι(προπαντώς για gps)...έχω φάει κόλλημα αλλά δεν ξέρω αν λέει να το πάρω ή να περιμένω το Galaxy(i7500-Android OS) !?!?:confused: Αν και είμαι αναμέσα σε αυτά: Samsung Jet vs Samsung Galaxy vs Samsung Omnia II http://www.esato.com/phones/index.php?phone=464&cp=466&cp2=479
  5. Παιδιά..λέτε να ειναι καλύτερο από το JET ??? Η τιμή πάντως φαίνεται σχεδόν ίδια... οπότε ποιό να διαλέξεις?! :confused:
×
×
  • Create New...