Jump to content

megatonTNT

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by megatonTNT

  1. παιδια help το lg arena μου μετα απο το flasharisma για αναβαθμηση του vodafone λογισμικου ο υπολογιστης εκλεισε λογο διακοπης ρευματος και εμεινε μισο. τωρα μου λεει version mismatching δλδ οτι η εκδοση δεν τεριαζει. διαβασα στο internet οτι με το προγραμα GSmulti μπορει να το φτιαξει αυτο, αλλα δεν τα καταφερα. καμια συμβουλη η καπιο guide.
  2. στο πρωτο ποστ εκει που λες Ξεκλείδωμα με στυλ iPhone* (100%) τι ενοεις? οτι θα ειναι στυλ i phone το μενου?
  3. καλησπερα μολις αγορασα το LG arena και θα ηθελα να κανω ενα flasharisma ωστε να μπορω να βλεπω video απο το youtube αυτη την στιγμη το κινητο εχει το KM900AT_V10g. αν μπορει καπιος ας να Postarei το link
  4. καλησπερα διαβασα μερικους guides για φλασαρισμα αλλα δεν τα καταλαβα αρκετα με τις δυνατοτιτες τους. οπως διαβασα και πιο πανω το firmware open-europe λεει οτι υπαρχει το flash player, αυτο αλιθευει?
  5. καλησπερα για την ζελατινα την οπια ερχετε το κινητο ειναι καλητερο να την αφισω ή να παρω μια απο το ε-σοπ σαν αυτην http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.006163 ?
  6. το δοκιμασα στο site της λγ στο εμυλατορ, δεν προσεξα αν γυρναει εκει την ωρα που γραφεις το sms. απλα επιδει το ειδα ορθιο ειναι σαν απλο κινητο, για αυτο ρωτησα
  7. καλησπερα θα ηθελα να μαθω αν υπαρχει καπιο προγραμα/trick για να αλλαξει μορφι το πληκρολογιο του πριν το αγορασω
  8. καλησπερα θα ηθελα να μαθω αν μπορω να βαλω στο κινητο το ΜΣΝ σαν προγραμα οπως πχ το ομνια, ή αν υπαρχει σε java η εφαρμογη γινετε καπιος να την ανεβαση?
×
×
  • Create New...