Jump to content

toub

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by toub

  1. Να ρωτήσω και κάτι ακόμα.. σε περίπτωσή που το INTERCITY/EXPRESS(51) και το INTERCITY(53) δεν έχουν την ίδια τιμή :P που μάλλον δεν έχουν αλλά τέλος πάντων (επικοινώνησα και δεν μου δώσαν συγκεκριμένη απάντηση επειδή θα αλλάξουν τα δρομολόγια από 1η Αυγούστου) επειδή θέλω να φτάσω σχετικά πρωί ή νωρίς το μεσημέρι αν πάρω το αυτά που είναι πολύ νωρίς το πρωί ή κατά τις 1 το βράδυ είναι ασφαλές :P? Όσο νάνε τέτοια ώρα μου φαίνεται κάπως, θα ταξιδεύω και μόνος.. τι λέτε?
  2. Ε καλά και στο site του οσε λέει ότι το ICE έχει κ αυτό 15 ευρώ αλλά δεν ξέρω αν όντως ισχύει
  3. Παιδιά λίγο βοήθεια γιατί έχω μπερδευτεί.. :P θα ήθελα να πάω computer science (DEI) αλλα με ενδιαφέρει και το 3D Animation & Multimedia Productions(Akto) γίνεται να τα συνδυάσω και να μην κάνω 2 πτυχία bachelor αλλα να κάνω το 2ο σε μορφή μεταπτυχιακού-master? Συγγνώμη για την διαφίμηση :P..
  4. Μόνο πανε?? Πωωωωωωωωωωωωωωωωως θα πάρω :P βρε xD... Η οικονομικότερη λύση για να πάω πηγαινε-έλα πόσο περιπου να βγαίνει?
  5. Δηλαδή όλα τα απλά και IC έχουν ιδια ή μάλλον όλα τα απλά και ολα τα IC ξεχωριστά ίδια, με εξέρεση το IC Express που έχει πόσο :P? (Παρε τον ΟΣΕ να μάθεις θα μου πείτε xD..)
  6. Γειά σας, θέλω να κατέβω αθήνα απο θεσσαλονίκη και έχω κάποιες απορίες γιατι το site του οσε δεν βοηθάει και πολύ :P.. τωρα θα μου πείτε γιατι δεν παίρνεις τηλέφωνο να μάθεις .. :P.. Τέλος πάντων κοίταξα στην σελιδα του οσε για τα δρομολόγια αλλά ολες οι αμαξοστοιχιες έχουν την ίδια την δλδ β' θεση 15e και Α'θεση 22e σε όλα (να συμπληρώματα μόνο αλλάζουν ανα αμαξοστοιχία αλλα είναι προερετικα ετσι δεν είναι?).. δηλαδή το INTERCITY/EXPRESS(κοντά 4 ΄ώρες) με το INTERCITY (κοντά 5 ώρες) και το TAXEIA ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ (κοντά 6 ώρες) έχουν όλα την ίδια τιμη?? Κάτι δεν παει καλά ή ειναι η ιδέα μου?
×
×
  • Create New...