Jump to content

grizanitis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by grizanitis

  1. Γειά σας παιδιά. Ήθελα να ρωτήσω αν έχει δοκιμάσει κανείς την Googy 3.4 ROM, που έχει WM6.1 και Manila 2.5. Την έχω βάλει από χθες το βράδυ και μέχρι στιγμής είμαι πολύ ικανοποιημένος. Οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ θετικές. Ισως η πιό γρήγορη ROM που έχω δοκιμάσει ποτέ με manila 2.5. Μου θυμίζει τις παλιές καλές μέρες με WM6.1, που σχεδόν δεν θυμάμαι πλέον! :-) Υ.Γ. Να σας ενημερώσω για μιά δυσκολία που είχα όταν την εγκατέστησα. Είχα κάνει backup τις επαφές, μηνύματα, emails κλπ με το Spb Backup από την TESS Prime IV (WM6.5) αλλά με το restore πάθαινε κάτι το manila και κόλαγε (μετά hard reset και πάλι από την αρχή). Μετά από κανα δυό δοκιμές κατάφερα να επαναφέρω επαφες/μηνύματα/email/myDocuments κάνοντας backup/restore τις επαφές/μηνύματα με PIM Backup και email/MyDocuments με Spb Backup.
  2. Εχω και γω το csmote 2 σε 1 στο d2 και παιζει μια χαρα. Για να αλλαξεις απο γραμμη σε γραμμη πρεπει να χρησιμοποιησεις το προγραμα της cosmote (Start > COSMOTE). Η εναλλαγη απο γραμμη σε γραμμη παιρνει γυρω στα 30 δευτερα.
  3. Εγώ έχω την ίδια μάρκα, αλλά σε 8GB (class 6) και την διαβάζει μια χαρά και παει και σφαίρα! Έψαχνα και γω για 16GB class 6 αλλά δεν εβρισκα, οπότε υπέθεσα ότι είναι ακόμη καινούριες. Γενικά για 16GB έχω ακούσει/διαβάσει ότι παίζει μια χαρά. Τώρα 16 GB - class 6, γιατί όχι?
  4. Παιδιά, έχω το D2 (stock ROM) και έχω σύνδεση με cosmote (προγραμμα 180) και μολις έχω αλλάξει σε i-45 και περιμένω να ολοκληρωθεί η αλλαγή προγράμματος. Αυτό που με μπερδεύει όμως είναι τι είπε ενας αντιπροσωπος στο 1212. Μου είπε ότι μολις αλλάξω πρόγραμμα να προσέχω να χρησιμοποιώ "Cosmote Internet" και όχι "Comsote GPRS" για να μην χρεώνομαι. Έχω εγραταστήσει το NODATA και βλέπω 2 συνδέσεις που μπορω να ενεργοποιήσω/απενεργοποιήσω: Comsote Internet και Comsote MMS. Αυτά βλέπω και στα "Settings -> All Settings -> Connections -> Advance -> Select Networks" πως έχω "Cosmote Internet" και "Cosmote MMS". Δεν βλέπω πουθενά "Cosmote GPRS". To default ειναι "Cosmote Internet". Εν το μεταξύ, έκανα μερικά πειράματα, χρησιμοποιόντας το NODATA να κάνω "enable/disable" το "Cosmote Internet/Cosmote MMS", και σε κάθε περίπτωση ανοιξα οπερα και χτύπησα 2 σελιδες: wap.mycosmos.gr και http://www.in.gr. Σε όλες τις περιπτώσεις δεν μου φέρνει data για το "wap.mycosmos.gr", ενώ για το "www.in.gr" μου φέρνει κανονικά. Αυτο τη σημαίνει? Το όπερα τι σύνδεση χρισιμοποιεί? Επίσης αναρωτιέμαι για τα tabs του TouchFlo email, "Stocks" και "Weather", όταν λες "update now" πως μιλάει και παίρνει τα καινουρια δεδομένα? GPRS/Internet? Και υπάρχει χρέωση γι'αυτό? Θα με καλύπτει το i-45 πλάνο μου?
  5. Έκανα hard reset αλλά τίποτα με τα sms. Μετά σκέφτηκα και (από hard reset) δοκίμασα μια κάρτα της vodafone που έχω (από τη δουλειά) και με αυτήν έστειλα κανονικά sms. Μετά δοκίμασα την αρχική μου κάρτα σε άλλο κινητό και είχα το ίδιο πρόβλημα, δηλ. δεν μπορούσα να στείλω sms. Έβαλα χειροκίνητα τον αριθμό του κέντρου μηνυμάτων και έπαιξε. Να μην πολυλογώ, δοκίμασα (μετά από hard reset) και της γυναίκας μου την κάρτα cosmote στο TD2 και παίξαν με τη μία τα sms. Οπότε, με απλό power off του TD2, ξανα έβαλα την αρχική μου κάρτα και τωρα παιζουν τα sms. Να πώ την αλήθεια δεν ξέρω τι ακριβώς έφταιγε και τη ακριβώς το έφτιαξε. Ή έχει να κάνει με το ότι η κάρτα μου δεν έιχε σωστές ρυθμίσεις και μόλις την "έστρωσα" στο άλλο κινητό "εφτιαξέ", ή απλά βάζοντας μία "σωστά configured" κάρτα στο TD2 και απλά αλλάζοντας την (μετά από soft reset) πάλι εστρώσε. Πάντως τα έκανα και τα δύο. Ευχαριστώ και για τις προτάσεις για το φόρτισμα και το link στο αναλυτικό θέμα. Έχει να πεί κανείς κάτι για το gyrator 2 στο TD2? Χρειάζετε? Παίζει? Και αν χρειάζετε/παίζει, ισχύει ότι "τρώει" την μπαταρία? Τώρα είμαι στη φάση που κοιτάζω τη μπορώ να βάλω στη μαμα rom πριν επιχειρήσω να την αντικαταστήσω με κάποια άλλη "μαγειρεμένη". Και μία τελευταία ερώτηση, καθαρά ακαδημαϊκή ή για "best practices". Δεν είναι σωστό να βάζουμε utilities, hacks και εφαρμογές που θα θέλαμε να είναι πάντα διαθέσιμες στη συσκευή και γενικά εφαρμογές στη κάρτα μνήμης? Δηλαδή, utilities/hacks οπως: Resco Explorer, .NET Framework 3.5, HDTweak , ClearRAM, sdkcerts κλπ, πρέπει να είναι στη συσκευή, οπότε αν αλλάξουμε κάρτα μνήμης να μπορούν να δούλευουν. Βέβαια θα μπορούσε κανείς να έχει ένα directory (με ή χωρίς subdirectories) που το έχει σε όλες τις micro SD καρτες ώστε και πάλι να παίζουν, αλλά απλά θέλει λίγο πιο πολύ δουλειά.
  6. Γειά σε όλους! Από χθές είμαι και γω κάτοχος του D2 (από expansys) και μπορώ να πώ ότι οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ καλές. PDA έχω να χρησιμοποίσω χρόνια, από τότε που σταμάτησα να δουλεύω το Palm Pilot μου! :-) Έχω διαβάσει σχεδόν όλα τα post αυτού του thread και προσπαθώ να εφαρμόσω όσα πιο πολλά tips μπορώ. Έχω όμως καταρχήν ένα θεματάκι με τα sms μου. Πολύ απλά δεν μπορώ να στείλω SMS! Μου βγάζει το μήνυμα: Your text message cannot be sent. Be certain that your service center address is correct in Settings and then try sending the message again." Είμαι με την Cosmote αλλά για κάποιο λόγο δεν έχει "διαβάσει" από την cosmote τις ρυθμήσεις (π.χ Κέντρο Υπηρεσίας κλπ). Δεν ξέρω και πώ το σετάρω manually. Έχω πάει στα "Settings | All Settings | Connection Setup" και στα "Connections" tab έχω επιλέξει "Greece" και "Cosmote" που υποτίθετε ότι τα σετάρει, μου ζητάει soft reset κλπ, αλλά πάλι τίποτα. Θέλω να ρωτήσω και κάτι άλλο (ίσως να είναι βλακεία ερώτηση, αλλά θα την κάνω!): στο "Settings | Communications", το "Data Connection" τι ρόλο παίζει? Δηλαδή πρέπει να είναι "on" ή "off"? π.χ. έχω δοκιμάσει το wifi και bluetooth απο κει, οπότε ξέρω πότε πρέπει να είναι ενεργά ή όχι, αλλά για το "Data Connection" δεν κατάλαβα τι παίζει. Και μία τελευταία ερώτηση σχετικά με το "φόρτισμα" που όλοι ρωτάνε. Μόλις το παρέλαβα χθες, το χρησιμοποίησα ώστε να τελειώσει η μπαταρία. Μετά το φόρτισα κλειστώ (με τον φορτιστή τοιχου) περίπου για 7-8 ώρες. Τώρα πριν λίγο μου άδειασε πάλι το έχω βάλει να φορτίσει πάλι κλειστό με το USB. Πόσες ώρες να το αφήνω για τα πρώτα 4-5 φορτίσματα και πρέπει να το κλείνω ή απλά stand-by είναι οκ? Και γενικά πάντα μετά θα πρέπει να το αφήνω να αδειάζει, ή μπορώ να το φορτίζω "οποτε θέλω!" ¨-) Συγνώμμη για τις πολλές ερωτήσεις!
×
×
  • Create New...