Jump to content

kolimeb

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by kolimeb

  1. Πως βαζω μπροστα δισκοφρενο με 100ευρω ??? Εννοεις να παρω πιρουνι απο supra ??? Μονο 100 εχει η αγορα η μαζι με τοποθετηση γιατι παιζει να θελει τορνο
  2. Πως μπορω να καταλαβω αμα ενα πιρουνι ειναι ιμιτασιον ι οχι ??? Θελω να αγορασω ενα μεταχειρισμενο αλλα δε θελω να μου πουλησουν το ιμιτασιον για μαμα. Εχουν καποια διαφορα οπως τα βλεπεις ???
  3. Ok φιλε εχεις δικιο το πιρουνι ενοω.Δηλαδη δεν πρεπει να μπει καινουργιο μπροστινο ??? Γιατι ο καθε μαστορας μου λεει βαλε καινουργιο το ενα και κανουργειο το αλλο.Το μπροστινο αξιζει να το βαλω καινουργιο οριτζιναλ με κανα 100 που βρηκα (μαζι με εγκατασταση) η μπορω καπως να φτιαξω το ηδη υπαρχον ??? Πειτε μου να ξερω μην κανω καμια ******* αδικα Το πραγματικο πιρουνι εχει καμια διαφορα απο το ιμιτασιον ???
  4. Βασικα αυτο εχω εντοπισει σαν προβλημα ι ζαντα σε σχεση με τα ψαλιδια δεν φαιναται ισια και οτα την εβγαλα δεν μπηκε ακριβως ισια (ηθελε και πολυ σπρωξιμο). και υπηρχε και κενο. Απο την αλλη κοιταω το πιρουνι και δεν μου φενετε στραβω αλλα δεν ξερω και πόλλα απο αυτα. Εχει τοσο μεγαλυ διαφορα αμα το πιρουνι ειναι ημιτασιον η το μαμα ??? Στην τελικη ενα κομματι μεταλλο ειναι !!!!
  5. Γεια χαρα Ειμαι νεος στο forum. Αγορασα ενα μιχανακι glx με λιφαν 110cc πανω του.Το πηρα φτηνα 250ευρω και εχει αρκετα πραγματα πανω. Το μονο προβλημα που εχω ειναι οτι το τιμονι παιρνει εντονα δεξια. Ο τυπος που μου το πουλησε μου ειπε οτι φταει η αναρτηση μπροστα.Την αλλαξα και μειωθηκε λιγο αλλα δεν εχει εξαφανιστει το προβλημα Το πιρουνι ειναι ημιτασιον μπροστα.Τι να κανω να το διορθωσω. Εχω παει σε πολλους μαστολους και ο καθενας μου λεει τα δικα του (οτι να ναι) Πειτε καμια γνωμη
×
×
  • Create New...