Jump to content

antreas_n

Members
  • Δημοσιεύσεις

    27
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About antreas_n

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

antreas_n's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπερα, ελπιζω να γραφω στο σωστο ποστ για ενα προβλημα με το Νοκια 97 μινι που εχω βασικα 2 μικροβληματα.. -οταν βαζω σε μια επαφη μου ξεχωριστο ηχο κλησης και εικονα, δεν χτυπαει ο ηχος οταν με καλει (χτυπαει ο στανταρ ηχος της νοκια) -πολλες φορες οταν μου στελνουν μηνυμα δεν εμφανιζεται το ονομα του αποστολες αλλα ο αριθμος του.. μικρα αλλα σπαστικα προβληματα. αν καποιος τα εχει αντιμετωπισει ή ξερει απαντηση θα εκτιμησω καποια βοηθεια
  2. Καλησπερα εχω μια απορια για ενα κολληματακι που μου εμφανιζει το ν9 μινι που εχω. αν βαώ σε καποια επαφη να εμφανιζεται εικονα οταν με καλει και να εχει δικο της ηχο κλησης συνηθως κολλαει και ενα απο τα δυο δεν εμφανιζεται.ειναι ιδιαιτερα εκνευριστικο.. δεν ξερω αν συμβαινει σε αλλους και αν υπαρχει τροπος επιλυσης. προσφατα εκανα ενα update κατευθειαν απο το κινητο.επισης δεν εχω σπασμενυ συσκευη αν εχει καποια σχεση
  3. Παιδια help! Πηγα να κανω jailbreak και κατι δε πηγε καλα. Ενω στην οθονη το υπολογιστη μου ελεγε οτι η διαδικασια τελειωσε, το ipod ειχε κολλησει. Το βγαζω, παταω το on/off και ηταν κολλημενο. Πατησα το on/off μαζι με home button και εκλεισε. Οταν ανοιξε ελεγε να το συνδεσω με itunes οπως οταν το πρωτοειχα παρει και οταν το εβαλα μου ειπε οτι χρειαζεται restore πραγμα που πατησα να γινει αλλα ενω αρχισε η διαδικασια μου εβγαλε μηνυμα οτι προεκυψε καποιο λαθος και δε γινεται restore και αν θελω και ειδοποιησω την apple.. Τι στο καλο κανω τωρα ρε παιδια??? Ενταξει μετα απο πολλες προσπαθειες εκανε restore. Αναρωτιεμαι ομως γιατι μου κολλησε. Μηπως γιατι οταν με ρωτησε τι software χρησιμοποιω τωρα εβαλα 2.1 ενω χρησιμοποιω 3.1? Οποτε πρεπει ή να δηλωσω οτι χρησιμοποιω 3.1 (και να την κατεβασω απο καπου..) ή να ξαναβαλω την 2.1? ****Ομάδα Διαχείρισης: **** Στην περίπτωση που θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου χρησιμοποίησε την http://www.myphone.gr/forum/images/buttons3/edit.gif
  4. Οποτε τωρα ψαχνω για να δω αν υπαρχει σπασμενο 3.1, αλλιως γυρνας στο σπασμενο 3.0 κανοντας αυτο που ειχα κανει την προηγουμενη φορα..
  5. Και αν σιγουρευτω οτι εχει βγει το jailbreak για την 3.1 (ή την 3.2 ασ πουμε αργοτερα..) τοτε τι κανω; Περναω απευθειας το jailbreak και αγνοω την αναβαθμιση του itunes? Εχεις να μου προτεινεις καπου να ψαξω γιατι στο αρχικο μου jailbreak ειχα βρει την 3.0
  6. Γεια σας! Ειχα κανει jailbreak το ipod μου πριν λιγο καιρο. Ολα ηταν μια χαρα. Εχτες συνδεθηκα μετα απο καιρο στο itunes και μου εβγαλε μια ειδοποιηση για μια ανανεωση λογισμικου για το ipod μου (την 3.1.1 αν θυμαμαι καλα) και πατησα να την κατεβασει και να την αποθηκευσει ταυτοχρονα. Οταν ξανανοιξα την συσκευη μου το cydia ειχε εξαφανιστει...Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι 1) μπορω να ξανακανω το jailbreak με τον ιδιο τροπο ή εχει αλλαξει κατι? και 2)αν μου εμφανιζονται τετοια μηνυματα στο itunes να τα αγνος τελειως?και απο που θα αναβαθμιζεται το λογισμικο μου? (αυτο που μου την εδωσε ειναι οτι ειχα αγχωθει πολυ στο πρωτο jailbreak και τωρα πρεπει να το ξανακανω...) Επισης αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι το εξης: αφου ειχα κανει αναβαθμιση σε 3.0 απο την..."πισω πορτα", τωρα πως δεν το εχει καταλαβει το συστημα και εξακολουθω να εχω 3.1.1..? Εχω μπερδευτει λιγο οπως καταλαβαινετε..
  7. Καλησπερα σε όλους! Μια απλή ερώτηση. Εχω διαγράψει κατά λάθος το itunes απο το pc μου και αναρωτιέμαι αν συνδέσω τώρα το ipod, θα συγχρονιστεί και θα αδειάσει ή κάτι τέτοιο...? Γενικά θα έχω κάποιο πρόβλημα...?
  8. thanks παιδια θα το δοκιμασω μολις παω σπιτι γιατι τωρα "δουλευω" :D
  9. καλημερα παιδια μια απλη ερωτηση (ελπιζω και η απαντηση να ειναι απλη): Πως μπορω να βαλω ταινια στο ipod μου?Πρεπει απο πριν να εχω ενσωματωσει τουσ υποτιτλους? Συνηθως οταν βλεπω ταινια στο pc, τις βλεπω σε ενα απλο player (bs player) και βαζω μετα υποτιτλους..
  10. Εχει δοκιμασει κανεις την εφαρμογη offmaps? Πως σας φανηκε? προσπαθω να μαθω λιγο το navigon αλλα δε ξερω αν με ικανοποιει και το ψαχνω λιγο ακομα. Υπάρχει καμιά αλλα πρόταση?
  11. Παιδια η βοηθεια σας ειναι κατι παραπανω απο πολυτιμη. εχετε σκεφτει (εσεις ή απο το site) να γινει κατι σε στυλ "οδηγου" για να μην τα γραφετε ξανα και ξανα και οποιoς ενδιαφερεται να απευθυνεται εκει? παντως οπως και να εχει οι οδηγιες σας ειναι πολυτιμες και χρησιμες. Thanx!
  12. μολις εκανα και το jailbreak μεσω redsnow. πηγε αψογα, δεν ειχα κανενα προβλημα. απο οτι βλεπω παντως οτι ειχα ανεβασει στην συσκευη δεν χαθηκε..ολα ειναι εκει που τα ειχα.. οποτε τωρα κατεβαζω μεσω wifi δωρεαν applications μεσω cydia, αλλα παραλληλα χρησιμοποιω και το itunes για αυτα που εκανα πριν ετσι? χρειαζεται να προσεξω κατι μετα απο ολα αυτα??
  13. ΕΓΙΝΕ! Τελεια..δεν ηταν δυσκολο οπως αποδειχθηκε..σειρα εχει το redsnow..ελπιζω να παει και παλι καλα η διαδικασια. απορια: να μην κανω restore μετα το jailbreak?παιζει να αντιμετωπισω προβλημα?
  14. ωπα! δουλευει! τωρα κραταω την αναπνοη μου μεχρι να γινει..
  15. λοιπον, προσπαθω να βαλω την 3.0 στο ipod μου.. κατεβαζω την 3.0 και ακολουθω τις παρακατω οδηγιες: "Unzip the file you downloaded then: 1.- Open iTunes (8.2 works best) 2.- Connect your iPhone. 3.- Sync it (it will do the backup automatically). 4.- Press and hold the ctrl key (alt if you're on a mac) and click the Update button. 5.- Select the IPSW file that you just downloaded Your upgrade should be done in about 10-15 minutes." εκει που λεει να πατησουμε update (στο itunes φανταζομαι) κρατωντας πατημενο το ctrl, το κανω αλλα δεν γινεται τπτ.. τι παιζει να κανω λαθος?
×
×
  • Create New...