Jump to content

ThAnAsIS777

Members
  • Δημοσιεύσεις

    41
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by ThAnAsIS777

  1. 72cc γινετε οχι 80cc..Θα βαλεις κυλινδροπιστονο 51mm ενα καρμπυλατερ 18αρι (κατα προτιμηση) και μια κεφαλη astrea..Καπου στα 250 θα σου βγουν.. Θελει αλλαγει και ο στροφαλος?

     

    αν ειναι ετσι τοτε παω για μοτερ NOVA γιατι πιστευω θα πληρωσω λιγο παραπανω (ποσο κανει?) αλλα την ανηφορα με δικαβαλο θα την ανεβαινω πολυ καλυτερα απο το 50αρι, γιατι πριν ειπαν οτι το 72 θα την ανεβαινει λιγο καλυτερα. και μπορει και καμια sebring αν περισσεψει τιποτα .το κακο ειναι οτι μπορει να με πιασουν αν δουν τον αριθμο στο καρτερ και της αδειας:(:(

  2. μετα απο πολλη σκεψη :lol::p:lol::p κατελειξα 1.στο να βαλω μοτερ NOVA110 (με κινδυνο να με πισαουνε) ή 2.να βαλω κανα κυλ/πιστονο TOPKIT για 80cc, ενα καρμπ. keihin 20 (υπαρχει?) και καμια sebring για να μην κανω πολυ θορυβο:ninja::ninja::ninja: ξερετε ποσο θα μου κοστισουν με τα εργατικα το καθενα απο αυτα?
  3. Το 3βάλβιδο μοτέρ θα σου έλεγα να πάρεις από αυτά τα 3.Πάντως εγώ γενικά θα έπερνα ένα 140αρη με συμπλέκτη που κάνει 350€{100€ παραπάνω από το 110}

     

    κινεζικο παλι? ή οχι παντως σκεφτομαι για μοτερ απο το NOVA110 daytona ξερει κανεις ποσο κανει?

  4. Δισκακια παντα αλλαζεις σε καθε μοτερ που εχει σιμπλεκτη μετα απο 1-2 μηνες μπορει και λγοτερο..Δεν ειναι μονο το Lifan που θελει αλλαγες δισκων

     

    αν παρω καποιο απο τα δυο πρωτα (ημιαυτοματα 1.κανονικο 2.3βαλβιδη κεφαλη) θα χρειαστει παλι να αλλαξω δισκακια ανα 2 μηνες? ΕΛΕΟΣ!!!:lol::lol::lol:

  5. φιλε ακου για τα λιφαν 110 τα μονοκαμπανα χωρις μιζα εχω ακουσει καλα λογια και πανε πολη καλα δλδ ειναι δυνατα:) να καινε λαδια οχι αλλα μετα απο καποια χρονια ειναι σιγουρο οτι θα καιει λαδια γιατι φθιρονται τα ελατιρια!! για το θεμα πατιναρισμα ειναι σιγουρο οτι στους 2 μινες θα θελεις να βαλεις αλλους δισκους γιατι του Lifan ειναι gtp δλδ στους 2 μινες θα κανεις ενα servise λαδια δισκους και ελατιρια καμπανας ενισχιμενα και εισαι Ok

     

    Αρα σου το προτοινο αυτο το μοτερ;)

     

    κανενα αλλο μοτερ δεν υπαρχει περιπου 250€ που να ταιριαζει στις βασεις του σπριντερ (μεχρι 125-110cc) γιατι δεν θελω να τρεχω στα συνεργια καθε 2 μηνες

  6. θα ανεβαινει λιγο καλυτερα απο το 50αρι

    sebring 130-140, καρμπ astrea shark 30, πιστονι top, narita 17-20, κυλινδρος shark-rik(μαντεμι) 12-15, λαδια 8-10 τωρα οι φλατζες δεν ξερω ποσο κανουν και η εργασια;)

     

     

     

    ευχαριστω ,μαλλον για μοτερ παω γιατι το 72 απλα θα πηγαινει λιγο καλυτερα και βγαινει 200€ χωρις εργασια ενω το μοτερ βγαινει 300€+ με εργασια και πιστευω θα πηγαινει πολυ καλυτερα:dance::dance::dance::dance:

  7. Εκεινο το "γκρι πλαστρικο" κατω απο την κεφαλη ειναι η καρηνα την εχουν εκει για προστατευετε κατα καποιο τροπο η κεφαλη απο τυχον πετρες και διαφορα αλλα. Εγω οταν προσπαθουσα να βαλω την μοτορσπορτ δεν εμπενε λογο της καρηνας , και ετσι για να μην την αφερεσω τελιως την εκοψα κανοντας μια μικρη καμπυλη στο σημειο που δεν καθοταν η εξατμιση και μετα εκατσαν ολα "κουτι" ;)

     

    το ιδιο ισχυει και για προτεχ γιατι.... δες λιγο

  8. τα ιδια ειναι,ειτε βαλεις προτεκ,ειτε σεμπρινγκ κ μοτοσπορτ τα ιδια ειναι,απλα με μοτοσπορτ θα ακουγετε σαν κατσαρολικο ενω η προτεκ ειναι πιο ποιοτικη (οχι πιο δυνατη) και η σεμπρινγκ κανει το πρ πρ που κανει το κλασσικο παπι:)

     

    +1 προτεχ μ αρεσει πιο πολυ σαν θόρυβος απλα νομιζα οτι η sebring και η motosport δινουν παραπανω νεύρο απο protech

     

     

    κατι ακομα ποσο κανει μια γνησια προτεχ (μακρυα) α και πρεπει να βγαλω εκεινο το γκρι πλαστικο κατω απο την κεφαλη για να μπει?

  9. Για την ομορφια και μονο θα την βαλεις την εξατμιση?

     

    Την ειχα τραβηξει το καλοκαιρι , αλλα παντως περνεις μια πρωτη γνωση :P

    http://i33.tinypic.com/2helmo6.jpg

    την εξατμιση την βαζω για λιγο παραπανω νευρο αλλα πιο πολυ για ομορφια (50αρι rulezzz):O:O:O το δικο σου μανισιο ειναι? αν ναι δινει τιποτα η εξατμιση?

     

    αν εχει καποιος καμια φοτο το σπριντερ με sebring (το ασπρο) plz ανεβάστε

×
×
  • Create New...