Jump to content

TeaMeR

Members
  • Δημοσιεύσεις

    13
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About TeaMeR

  • Ημ. Γέννησης 26/03/1987

TeaMeR's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. To Motorola Moto X (2nd Gen) 16GB, στα 160€ τι σας λέει?
  2. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας, πολύ ωραία κουβεντούλα έγινε. Να πω την αλήθεια εξ'αρχής τείνω προς το LG G4 Dual με μόνο αγκάθι την εγγύηση. Απ' ότι διάβασα σε παρόμοιο τεχνολογικό φόρουμ εφόσον είναι παρά εισαγωγής σε καλύπτει η ευρωπαϊκή εγγύηση και όχι αυτή της LG Hellas. Και ότι σε νεώτερες παρτίδες δεν συναντάται τόσο συχνά το θέμα του bootloop. Απλά μου έβαλαν φωτιά και μου υπέδειξαν πόσο έχει πέσει το Nexus 5X (παλιός κάτοχος LG Nexus 4 γαρ) και μπήκα σε διλήμματα, φυσικά λεφτά για το 6P δεν υπάρχουν αλλιώς δε θα το συζητάγαμε. Από θέμα κάμερας, ξέρω ότι είναι και τα δύο κορυφαία με το G4 να υπερτερεί στα σημείο (αλλά όχι σε βαθμό που να είναι deal breaker). Στο θέμα της μπαταρίας και της sd card θεωρώ ότι το G4 σε βάθος χρόνου συμφέρει καλύτερα. Τώρα σε θέμα software, σε βάθος χρόνου (μιας και θέλω να το κρατήσω 2,5-3 χρόνια) θεωρείται ότι το Nexus 5X έχει περισσότερες πιθανότητες να αντεπεξέλθει άνετα στις προκλήσεις σε σχέση με το G4?
  3. Καλησπέρα και από εμένα. Ερχόμενος από Nexus 4/ Moto G 1st Gen ήρθε η ώρα να πάρω καινούργιο κινητό. To budget μου είναι 250-300€ και κάνω μια εξαίρεση στα +30€ για την έξτρα sim του LG G4 Dual. Είμαι μεταξύ των τριών: LG Nexus 5X (32GB) - 275€ LG G4 (H815) - 307€ LG G4 Dual (H818) - 327€ Από το ψάξιμο που έχω κάνει τα δύο (τρία) κινητά έχουν παρόμοια χαρακτηριστικά (ίδιο CPU/GPU), και πολύ καλή κάμερα. Το Nexus 5X έχει το stock android πλεονέκτημα και τις άμεσες αναβαθμίσεις, καθώς και το Nexus imprint που οκ δεν είναι deal breaker αλλά είναι όπως να το κάνουμε ένα συν. Το G4 έχει λίγο καλύτερα χαρακτηριστικά με 3GB RAM και επεκτάσιμη μνήμη (το οποίο με ενδιαφέρει γιατί σκέφτομαι να κόψω το spotify λόγω €), καθώς και αποσπώμενη μπαταρία. Επίσης επειδή μένω εξωτερικό δεν με χαλάει να δώσω 20€ παραπάνω για να πάρω το Dual μοντέλο (αν και χάνω έτσι το wireless charging), και να απαλλαγώ από το να κουβαλάω δύο κινητά (που πρέπει να κάνω τώρα λόγω ελληνικής/ολλανδικής sim). Οι προβληματισμοί μου: - Τα 2GB RAM του Nexus 5x ιδιαίτερα σε βάθος χρόνου, η μη επέκταση μνήμης και η μη αποσπώμενη μπαταρία. - Το bloatware της LG, και τα bootloops (ειδικά στο H815), κατά πόσον θα μπορώ να το rootάρω εύκολα αν βαρεθώ το UI και θέλω πιο γρήγορα upgrades (πχ CM). Ειδικά με τον φόβο του bootloop στην γωνία. - Η μικρότερη υποστήριξη στο LG G4 Dual (H818) σε θέμα εγγύησης (μιας και δεν εισάγεται επίσημα από την LG Hellas), καθώς και η καθυστέρηση στις επίσημες αναβαθμίσεις σε σχέσεις με το LG G4 (H815), και τέλος η δυσκολία να κάνω unlock τον bootloader και να το rootάρω.
  4. Καλή επιτυχία σε όλους εκτός από την Αθανασία Νταβαρίνου :lol::lol:
  5. ε κοίτα πλέον το κάνεις και επίσημα "walkman" (πχ το πλήκτρο κάτω αριστερά που ήταν για sms τώρα σε πάει στο menu του walkman) και μπορείς να βάλεις και flash themes (έχει 4 έτοιμα απτην "μάνα" του) όπως στο video :)
  6. Αυτό με το zoom ακόμα δεν το έχω καταφέρει... Μπορεί κάποιος να μου το εξηγήσει?
  7. ναι πρέπει να αγοράσεις ένα credit μέσω paypal που έχει 7-8€...
  8. Φίλε Admar_LP εγώ σήμερα το έκανα W710 με 8€ από το wotanserver.com :)
  9. Όποιος ξέρει ας μας πει...
  10. Πω ρε παιδιά τι έπαθα, το βούτηξα το Z710i και «πέθανε» και τώρα δεν το βρίσκω:( Όποιος έχει Z710i σε καλή κατάσταση και το πουλάει ας μου στείλει ένα email στο teamer6@gmail.com Ευχαριστώ ======== Τελικά βρήκα ένα μεταχειρισμένο! Αλλά μου εμφανίζει πρόβλημα στη σύνδεση του με το πισι, γιατί πριν δεν απεγκαταστήσει τους ντριβερς και το πρόγραμμα... με το myphonexplorer δουλεύει μια χαρά, αλλα δν μπορώ να κάνω update...
×
×
  • Create New...