Jump to content

magic8

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by magic8

  1. Καλησπέρα παιδιά. Εχθές ένας φίλος μου φαγώθηκε να μου κάνει root το κινητό...Εγώ ως άσχετος και επειδή δεν θέλω να πολυασχολούμαι δεν έχω ιδέα τι είναι αυτό αλλα ο φίλος μου το έκανε...Τελικά κερδίζω κάτι πρέπει να κατεβάσω κάτι που είναι απαραίτητο για π.χ. εξοικονόμηση μπαταρίας κτλ? Επίσης παρήγγειλα και μια 4gb κάρτα μνήμης ΤΟSHIBA...Αυτό θα επηρεάσει σε κάτι όταν την βάλω μέσα? Ευχαριστώ πολύ.. Α επίσης μου έβαλε και μια εφορμογή-μαρκετ Applanet αλλά δεν βρίσκει καμία εφαρμογη!!Ξέρετε κάτι περί τούτου?
  2. Καλησπέρα ξανά και ένα μεγάλο ευχαριστώ για την βοήθεια που έχω από εδώ μεσα!!! Μπαίνω σε γνωστό αθλητικό σαιτ και θέλω να δω βίντεο..αλλά μου λέει να κατεβάσω το flash player...στο μαρκετ δν βρίκσει κάτι που να λειτουργεί και στο ιντερνετ δεν εχω βρει τπτ σχετικό....Μπορεί κάποιος να βοηθήσει ώστε να βλέπω βίντεο κανονικά? Δοκίμασα και το skyfire σαν πλοηγό αλλά τπτ.. ΥΓ: Υπάρχει κάποιο ελληνοαγγλικό (και αντίστροφα) λεξικό στο μάρκετ δωρεάν???!!Ευχαριστώ πολύ!
  3. Όχι δεν μου την έχει την Ελλάδα...υπάρχει κάποια λύση??
  4. Καλησπέρα. θέλω να ρωτήσω (έχω το lg optimous P500) και κατέβασα από το μάρκετ το ndrive αλλα στο κατάστημα ενώ έχω βρει ελληνική φωνή δεν μου έχει τους ελληνικούς χάρτες για κατέβασμα. Σε καμιά περιοχή( ούτε eastern, west europe).Ξέρει κανείς πως μπορώ να τους βρω?και αν μπορεί να λειτουργήσει μετά από 7 μέρες??:cool:
  5. Το πρόβλημα είναι ότι στους ήσουχς κλήσεις μου βγάζει μόνο τους ήχους του κινητού και καμιά άλλα επιπλεον επιλογή. Όλα μου τα τραγούδια είναι στην κάρτα μνήμης....Πρέπει απο κει να τα μεταφέρω κάπου αλλου ώστε να τα αναγνωρίσει??Ευχαριστω πολυ
  6. Καλησπέρα και απο μένα.Το κινητό φαίνεται καλό αν κ είμαι ψιλοάσχετος...Θέλω να ρωτήσω πως μπορώ να βάλω ήχους mp3 σαν ήχους κλήσεις επαφών. Τους έχω αποθηκευμένους στην κάρτα μνήμης και έβαλα και μια εφαρμογή bluetooth file transfer. Eπίσης ξέρει κανείς πως μπορώ ν κάνω οικονομία στην μπαταρία του τηλεφώνου??Ευχαριστω!
×
×
  • Create New...