Jump to content

KRIEMA_21

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About KRIEMA_21

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

KRIEMA_21's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. KRIEMA_21

    Meizu M2 Note

    Εμένα πάλι δεν μού κλειδώνει το κινητό πατώντας συνεχόμενα το κεντρικο πλήκτρο ενώ πρίν λειτουργούσε κανονικά.Υπάρχει ρύθμιση για αυτο?Αντίθετα το notification led λειτουργεί κανονικά μέ τήν γνωστή καθυστέρηση.
  2. Καλημέρα δοκίμασα χθές πρώτη φορα να περάσω άλλη rom συγκεκριμμένα MIUI.Το πρόβλημα που αντιμέτωπίζω είναι ότι τα imei μου δέν εμφανίζονται αλλά όταν πρόσπαθώ να μπω από MOBILEUNCLETOOLS σε engineer mode το cds information δέν είναι ενεργό.Μήπως γνωρίζει κανείς γιατί?
  3. Μετά από 4+ μήνες με το κινητό μπορώ να πώ ότι είναι άψογο.Κατάφερα και το rootαρα με απλή εγκατάσταση από recovery mode του update superuser zip.Έχει βέβαια όλες τίς παιδικές ασθένειες κινέζικου κινητού αλλά με τήν βοήθεια τών οδηγιών του forum και το GPS κλειδώνει ταχύτατα και τα imei διορθώνονται μετά από flash καινουριας rom.Eίναι ταχύτατο,οι φωτογραφίες αξιοπρεπέστατες και η εμφάνιση του πραγματικό διαμάντι.Σε επικοινωνία μου με τήν IOCEAN μού είπαν ότι περί τα τέλη του μήνα από το επίσημο site τους θα βγεί η LOLLIPOP.Αναμένουμε λοιπόν.
  4. Καλημέρα έχω και εγώ το συγκεκριμμένο τηλέφωνο.Από χθές λοιπόν που του έκανα τήν επίσημη ανβάθμιση από το site της IOCEAN δέν μπορω να το κάνω root με κανένα πρόγραμμα.Όλα αποτυγχάνουν. Ξέρετε κάποιον τρόπο να το πετύχω.Πλέον φοράει 4.4.2 android.Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...