Jump to content

malestrom

Members
  • Δημοσιεύσεις

    43
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About malestrom

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

malestrom's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Σας ευχαριστώ πολύ φίλοι μου.Θα το δοκιμάσω.Οσο για την προφορά οδών θέλω να το ακούσω!
  2. Καλησπέρα. Εχω κατεβάσει τους χάρτες για Ελλάδα και Καναδά στο κινητό. Ανοίγοντας το Maps έχει τον χάρτη της Ελλάδας κανονικά και κάνω την πλοήγηση.Σκοπεύω να πάω Καναδά σύντομα.Πως θα χρησιμοποιώ τον αντίστοιχο χάρτη του Καναδά?Γίνεται αυτόματα όταν ενεγοποιώ το GPS,γιατί δεν λέπω επιλογή χάρτη πουθενά. Επίσης λογικά θα κατεβάσω και τις φωνητικές οδηγίες στα Αγγλικά? Ευχαριστώ Χρήστος
  3. Καλησπέρα.Ηθελα να ρωτήσω αν υπάρχει επιλογή να κάνω περιήγηση στα αρχεία ενός άλλου κινητού από το Ν8 μέσω bluetooth? Το ρωτάω γιατί συνδέοντας ένα samsung b2710 με το n8 μπορούσα να μπώ παντού στο n8.Προσπαθώντας να βρω επιλογή και στο νόκια,δεν βρήκα τίποτα.
  4. Καλημέρα malestorm,

    βρήκα το firmware σου για το Samsung B2710.

     

    Υπάρχει περίπτωση να έχεις/μπορείς να βρεις την παρακάτω έκδοση;

    <SW VER> B2710XXLK1

    <CSC VER> B27100XCLL1

     

    Τυγχάνει να έχω ένα B2710 με την παραπάνω έκδοση. Μπορώ να την τραβήξω από το κινητό ή είναι αδύνατο;

     

    Ξέρεις αν μπορώ να παντρέψω την Πολωνική LK1 ή την LL1 με την ελληνική γλώσσα;

     

    Απ' ότι κατάλαβα η γλώσσα βρίσκεται στο Rsrc2_B2710(Low).rc2

    Μπορώ να βάλω άλλο rc2 στην Πολωνική ή είναι επικίνδυνο;

     

    Συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις, απλά υποθέτω ότι είσαι τεχνικός για να έχεις πρόσβαση στο ελληνικό firmware και πρόσφατα αγόρασα 2 B2710 από Αυστρία, διότι η τιμή τους στην Ελλάδα έχει ξεφύγει σε σχέση με το παρελθόν που έχω αγοράσει άλλα 4 από εδώ.

     

    Σ' ευχαριστώ πολύ

  5. Καλώς.Δεν το συνεχίζω το συγκεκριμένο θέμα. Καλημέρα
  6. Καλημέρα φίλε μου. Δεν δουλεύει,δυστυχώς.Είναι για FP1 και FP2.
  7. Καλημέρα Με πολλές προσπάθειες,δεν δουλεύει κανένα hack για το Ε6-00 Το κινητό έχει τα εξής χαρακτηριστικά: Model:E6-00 Product: RM-609 Operating system: S60 Symbian^3 - FP3, Nokia Belle Refresh Firmware:111.140.0058.17.01 OS: 5.3 QT: 4.8.0 Δεν δουλεύει κανένα Hack που υπάρχει, καθώς είναι για FP1 και FP2. Οταν κάνω κλικ στο rompatcher,μου βγάζει (με όλα τα hack) - no data.Ακόμη και που έχω βάλει τα patches (manually) μέσα στο c: patches,δεν τα βλέπει.Επίσης δεν μου δημιουργεί τον φάκελο sys>bin.Προσπαθώ να το κάνω manually και ο xplore μου λέει: cannot create directory.
  8. Μπορείς να το γράψεις πάλι,γιατί το διέγραψε ο mod στο αλλο θέμα που άνοιξα. Και πάλι σε ευχαριστώ.
  9. Σε ευχαριστώ για το χρόνο σου.Απλά το link που μου έδωσες δεν άνοιγε. Πήγα εδώ **********] Ισως μου έδωσες link για αυτά εδώ (αν δεν κάνω λάθος?) 1. ***********_NortonSymbianHack_S60v3_s60v5_S^3_S^4 2. ***********_RomPatcherPlus_3.1_LiteVersion 3. ***********_RomPatcherPlus_3.1(Optional, if Lite version doesn't work for you) 4. ***********_x-plore_1.58_signed 5. ***********_Ynstallserver.exe Patch Signed Ειχα βρει αυτό το hack αλλά και πάλι δεν δούλεψε.Δεν ξέρω γιατί έχει κολλήσει το κινητό.Τέλος πάντων,σε ευχαριστώ πάρα πολύ για το χρόνο και υπομονή σου αλλά μάλλον τα παρατάω,γιατί απλά δεν θέλει και κάτι τόσο απλό με έχει κουράσει,εδώ και 2 ώρες,απίστευτα.
  10. Θα το δοκιμάσω.Το installserver πως το ενεργοποιώ? Δηλαδή 1.Εγκαθιστώ το NortonSymbianHackLDD.Πάω στο Norton > Options> Anti-Virus > Quarantine list > Options > Restore All, accept prompt 2.Πάω και απεγκαθιστώ το Symantec Symbian Hack και διαγράφω το c:\shared\ folder. 3.Εγκαθιστώ το RomPatcherPlus_3.1_LiteVersion.sisx και κάνω apply τα patches στα - Open4all - Installserver που ΛΟΓΙΚΑ πρέπει να τα έχει μέσα το rompatcher και τελείωσα. Είναι σωστό το παραπάνω?
  11. Προσπαθώ αλλά είναι unsigned.Υπάρχει κάποιο signed?
  12. Καλησπέρα Εχω το παρακάτω πρόβλημα: Προσπαθώ να εγκαταστήσω το Symbian Hacked...again αλλά έχω τα εξής προβλήματα Οταν παώ στο 3. Go Options- Anti-Virus - Quarantine list 4. Go Options - Restore All, accept prompt μου λέει ότι υπάρχουν ήδη τα αρχεία. και δεύτερον όταν πάω να κάνω το rompatcher δεν τα βρίκει μέσα.Βασικά δεν υπάρχει τίποτα.Πάω χειροκίνητα και βάζω τα δύο patches, - Open4all for full access to file system - Installserver μέσα στο φάκελο Ε και C άλλα δεν τα βλέπει πάλι. Είναι πολύ απλό αλλά δεν καταλαβαίνω τι πάει λάθος. Σε απάντηση ο φίλος gerstavros2 μου είπε τα παρακάτω: αλλά και πάλι μόνο 2 αρχεία έχει μέσα ο φάκελος patches.Στο C και στο E έχει - Open4all - Installserver δεν έχει τίποτα άλλο μέσα. Εχω κολλήσει αρκετά.Που είναι το runinstallserver.exe? και το open4all είναι μέσα στους φακέλους patches αλλά δεν τους βλέπει... :worry:
  13. Καλησπέρα Μετά την αναβάθμιση (τι το ήθελα) Αν κάτι δουλεύει,δεν το πειράζεις (λένε). Εκδοση - Nokia Belle Refresh Εκδοση λογισμικού - 111.140.0058 Το πρόβλημά μου είναι ότι είχα εγκαταστήσει το Symbian Hacked again! Anti Virus security hole last για να μπορέσω να περάσω ότι πρόγραμμα ήθελα,χωρίς να μου ζητάει πιστοποιητικό.Αυτό μέχρι πριν την αναβάθμιση. Τώρα έχω προσπαθήσει με τα πάντα αλλά δεν μπορώ να το καταφέρω με τίποτα.Πρώτον δεν ξέρω αν είναι FP1 ή FP2 (που δεν ξέρω την σημασία αυτών) Εχω δοκιμάσει και για τα δύο. Εχει καταφέρει κανείς να εγκαταστησει κάποιο patch ή πρόγραμμα ΜΕΤΑ την τελευταία αναβάθμιση,που του επιτρέπει να προσπερνάει το πιστοποιητικό? Ευχαριστώ Κάποια θέματα Οταν παώ στο 3. Go Options- Anti-Virus - Quarantine list 4. Go Options - Restore All, accept prompt μου λέει ότι υπάρχουν ήδη τα αρχεία. και δεύτερον όταν πάω να κάνω το rompatcher δεν τα βρίκει μέσα.Βασικά δεν υπάρχει τίποτα.Πάω χειροκίνητα και βάζω τα δύο patches, - Open4all for full access to file system - Installserver μέσα στο φάκελο Ε και C άλλα δεν τα βλέπει πάλι. Είναι πολύ απλό αλλά δεν καταλαβαίνω τι πάει λάθος.
  14. Ελπίζω να τα καταφέρεις! :):):)
  15. Μπορείς να το κατεβάσεις τώρα,φίλε μου. :)
×
×
  • Create New...