Jump to content

therion22

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About therion22

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

therion22's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Eγώ παντως δεν καταλαβα πως γινεται η αναβάθμιση,γιατι δεν μου εξήγησε κανένας ,με αποτελεσμα τωρα το κινητο να βρισκεται στην Lg για να το αναβαθμίσουν αυτοί!
  2. Για δες εδω!http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=161541
  3. Eιναι μια ειδική μεμβρανη που κολλάς στην οθονη του κινητού και το προστατευει απο γρατζουνίες.Σε ebay ή σε ξενο μαγαζι στο ιντερνετ θα βρεις τετοιο.Ειναι πολυ φθηνο και αξιζει.Αυτη η μεμβράνη δεν ειναι σαν και αυτη που βρισκεται στην οθονη του κινητού οταν το βγαζουμε απο το κουτί του,που ξεκολαει σε τρεις μέρες,αλλά μια πιο σκληρη ,ποθ δεν ξεκολάει.
  4. Εγώ παραγγειλα αυτά που είπες απο εδώ! http://www.blueunplugged.com/ Θα μας πει τωρα κάποιος πώς κάνουν αναβάθμιση!
  5. Kαλησπέρα σέ ολους.Αυτό ειναι το πρώτο μου μύνημα στο φόρουμ.Πήρα και εγώ τις προάλλες το παραπάνω κινητό.Με χάλασε που στην συσκευασία του δεν υπήρχαν ακουστικά και καλώδιο Usb.Ετσι λοιπόν τα αγορασα απο ιντερνετ.Επίσης η μπαταρία του ειναι μονο 580 Mh ενω σε site στο ιντερνετ λεει οτι ειναι 1000mh.Παρατήρησα οτι εχω πρόβλημα με το Bluetooth!Tις περισσοτερες φορες δεν μπορω να πάρω αρχεια απο αλλο κινητο.Μου βγάζει συνεχεια σφάλμα,και χρειαζεται περισσοτερες προσπάθειες για να τα καταφέρω.Σκέφτηκα λοιπόν να το αναβαθμισω.Ειδα ενα λινκ που δωσατε στις προηγουμενες σελίδες http://www.mygreatphone.com/forum/modifications-hacking/13370-firmware-ku990-v10j-open-custom.html που ειναι για να αναβαθμιστει το κινητο.Ομως δεν μπορω να το καταλάβω.Εχω κατεβασει το efs builder,και το LGMDP που ειναι το εργαλειο για την αναβάθμιση.Ομως δεν καταλαβαινω πως γινεται.Μπορει κάποιος να μου το εξηγησει!ευχαριστω!
×
×
  • Create New...