Jump to content

thracian

Members
  • Δημοσιεύσεις

    52
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About thracian

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Άγνωστο

thracian's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Λειτουργεί κανονικά, μπορεις να την δείς στην συσκευή, όχι στο PC. Άμα θες βάλε miui 8, στον υπολογιστή θα βλέπεις και τις δύο, αλλά δεν θα έχεις gps. Για οδηγίες εγκατάστασης και άλλα rom, πχ cyanogen εδώ, μαζί με google translate.
  2. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6465780#post6465780
  3. Στο MIUI ειναι καπως ετσι [ATTACH]64973[/ATTACH]
  4. Το TWRP δεν το βαζεις στην καρτα, το φορτωνεις με flashtool. Η 5.9.17 κανονικα δεν εχει Ελληνικα, οι αλλες εκδοσεις εχουν. Αν βαλεις Update στην 5.9.17 θα εχεις ρυθμισεις συσκευης στα Ελληνικα.
  5. 1. Κατεβάζεις το αρχείο https://yadi.sk/d/2MxAwuXMmSMwn 2. Κάνεις εγκατάσταση με το TWRP 3. Wipe Chache & Dalvik 4. Reboot... περιμένεις να ανοίξει 5. Από το market κατεβάζεις το MoreLocale2 6. Επιλέγεις Custom Locale Language: el ISO639 Country: GR ISO3166 πατάς SET και το έχεις ρυθμίσει στα Ελληνικά https://yadi.sk/i/j_i15NPomSN9u https://yadi.sk/i/6OxfsOgLmSN9p
  6. Για Ελληνικά βάλε 5.8.6. Κανονικά δεν γίνεται, μόνο sim1, καλού-κακού δοκίμασε αν γίνεται με το https://play.google.com/store/apps/details?id=pt.joaormf.mtkcontrol.free
  7. Είχα το ίδιο πρόβλημα με την sim2, δεν πατούσαν καλά οι επαφές, αναγκάστηκα να το ανοίξω για να το φτιάξω. Το miui που έβαλες είναι παλαιό, καινούργιο έχει στο needrom.
  8. Α, εγώ τώρα έστρωσα, αρχικά όμως φρίκαρα όταν τα δέματα άρχισαν να αργούν 50 μέρες, να ήταν 1 δέμα και όχι 10. Όπως είπαμε, διαλογισμός, υπομονή :lol::lol: ουουουου-σα :ninja:
  9. :yinyang: Όταν επιθυμείς να γίνεις μαθητής του Σαολίν, η υπομονή πρέπει να γίνει η καλύτερή σου "φίλη". :yinyang: Σιγά-σιγά έρχονται, λίγη υπομονή :)
  10. 3 παραγγελίες Gearbest, 54, 50 & 39 μέρες από τότε που έκανα παραγγελία, δεν τα παρέλαβα ακόμα, δεν έχουν tracking number επειδή στο σύνολο και τα 3 μου κόστισαν7$. Ενώ του ebay περίπου τα ίδια μικροπράγματα έρχονται κανονικά. Γιαυτό το λόγο και ακύρωσα 2 τελευταίες παραγγελίες από το Gearbest που δεν μου έστειλαν εντός εβδομάδας με πλήρη επιστροφή χρημάτων (χωρίς dispute). Τώρα, αν πλήρωσες 240€, σίγουρα έχεις tracking number, απλός έλεγξε το.
  11. Δες εδώ http://www.etotalk.com/ulefone-be-x-volume-key-fpc-parts_p9865.html Ότι λέει, είναι fix για WiFi Tethering, Wifi mac address, MTP bugs. Αν έχεις MIUI7 καλό είναι να το περάσεις.
  12. Ήταν και αυτό ένας από τους λόγους που έβαλα MIUI :)
  13. Δεν έχουν tracking. Με 1,5-2€ τουλάχιστον από gearbest δεν έχεις tracking, πρέπει να πληρώσεις 2$ επιπλέον. Συστημένο από Μαλαισία λέει από 1 Οκτωβρίου βρίσκεται Ελλάδα/ δεν παρέλαβα ακόμα. Από Κίνα συστημένο Σεπτεμβρίου παρέλαβα την προηγούμενη εβδομάδα. Με ενδιαφέρουν τα απλά δεματάκια, παλαιά τα έπαιρνα μετά από 2-3 εβδομάδες, σπάνια παραπάνω από 20 μέρες. Τώρα δεν ξέρω τι γίνεται, άργησαν ήδη υπερβολικά.
×
×
  • Create New...