Jump to content

stratos3

Members
  • Δημοσιεύσεις

    26
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by stratos3

  1. υπαρχει ρε συ διαφορα...αναλογα ποσο μεγαλη μικρη ειναι η ζαντα αλλαζει και η σχεση των γραναζιων...οποτε πανε ολα τζαμπα..
  2. δεν ξερω να σου πω...σε DY μοτερ μονο κυλινδροπιστονο εχω αλλαξει...μηπως θα ηταν καλυτερα να μην μπλεχτεις με στροφαλους αν δεν μπαινουν απο εμποριο? αλλα αν θες μπορεις να βαλεις μακρυτερη μπιελα και να την αλλαξεις θεση...(με παντεντα μονο)...αλλα να ξερεις οτι δεν θα κρατησει και για πολυ!:worry:
  3. ενταξει ρε παιδια σορυ που το εβαλα εδω αλλα ηθελα να μοιραστω την χαρα μου!! :(
  4. http://www.myphone.gr/forum/image.php?u=133225&dateline=1246564142&type=profile F1z μολις το εβγαλα απτο συνεργειο...56.5 χιλιοστα , 36 mikuni καρμπυλ, θυρηδομα εισαγωγη εξαγωγη , πλανιαρισμα το κυλινδρο , τορναρισμα το κεφαλαρη , reediera daytona (πολυ καλη) καρμπον , πειραγμα τα ρευματα και μια ΜΚ εξατμιση... σε λιγο καιρο δαγκανα απο ΧΤ γτ δεν σταματαει σαλιο! και ενα συμπλεκτη για καλυτερα μπαντιλικια! νομιζω οτι ειμαι ερωτευμενος!
  5. υποψιαζομαι να εχεις προβλημα στο ραουλο σου...αλλα δεν μπορω να σε βοηθησω παραπανω... κανονικα πρεπει να κατσει ο μηχανικος σου να το ξηλωσει... οτι και αν πουμε ολοι μας δεν θα ειναι με σιγουρια...:(
  6. οχι....:ninja: www.moto-rider.com ενα απο τα πολλα site που μπορεις να βρεις... Για να φρεναρεις πριν τον τοιχο η μετα??????Σε ενα μοτερ ανω των 100cc χρειαζονται πιστευω στην αναγκη.Στα 50αρια οχι και τοσο.Προσφατα οδηγησα GLX 52ΜΜ γαστρωνε πραματικα,αλλα φρεναρε ******τα καλα δεν ειναι αναγκη κιολας..δεν αντιλεγω αλλα και τα ταμπουρα κανουν την δουλεια τους για ταχυτητες κατω των 130-140..αλλα θελουν λιγο παραπανω σφιξιμο στην ντιζα και καλη συντηρηση.. αμα ειναι στριμογμενος οικονομικα ας τα κρατησει μωρε...
  7. οταν αλαζεις γραναζια αλαζεις και αλυσιδα γτ κανει πατουρα αλλα και το αντιστροφο..αλλιως υπαρχει μεγαλη περιπτωση να σου βγαινει η αλυσιδα..
  8. αμα δεν ειναι ενα απο αυτα που λενε τα παιδια παραπανω..τοτε να δεις αν χανεις συμπιεση..μπορει να εχουν φαγωθει τα ελατηρια του πιστονιου σου και να ψιλοπαιζη το πιστονι..
  9. 'Η εχεις παρμενο μηχανακι ή ειναι στραβα τα ψαλιδια σου...και τα ημετασιον καλα ειναι δεν θα το εχεις και για παντα το μηχανακι...
  10. εχω δει ραγισμενα βολαν οποτε δεν το προτεινω..αλλα ελαφρωμα βολαν και στροφαλου χανεις κατα πολυ τη φυγοκεντρο..
  11. *εγω παλι θα συμπληροσω οτι καλο θα ειναι να εναν στροφαλο προσεγμενα ελαφρομενο στα ιδια χιλιοστα ή στα πλησιεστερα..αμα το κανει 52χιλ. το μικροτερο 22αρι keihin αλλιως το πολυ ενα 26αρι mikuni αν το κανει 55χιλ. απο 26αρι μεχρι 30 και κατι το πολυ..εκκεντροφορο για σιγουρα αποτελεσματα παει αναλογα με τη κατηγορια του πιστονιου αλλα εφοσων ειναι γυαλισμενι η κεφαλη να παρει ενα kitaco stis 72αρες δουλευει αψογα αλλα για takegawa δεν ξερω αν θα δουλεψει αψογα..ας μην πειραξει ρευματα γιατι ολοι εχουν προβληματα μετα απο ενα χρονικο διαστημα..και τελος καλο θα ητανε καλο πολλαπλασιαστη το καλυτερο μπουζι και το καλυτερο μπουζοκαλωδιο με την πιπα του(ολοι δεν δινουν σημασια σε αυτα τα 2 τελευταια αλλα πιστεψε με υπαρχει τεραστια διαφορα)
  12. σε 56.5 διχρονο δουλευε το 20αρι αλλα με τζουφια 4ρτη αρα σιγουρα θα δουλεψει
  13. συμπλεκτη πρεπει να παρω κομπλε γτ τηα μπει με πατεντα..δεν ειναι τπτ μπαινουνε και απο αυτα τισ αγορας μια μανετα και μια τρυπα στο καπακι... απο τι ειδα ειναι carbon οποτε απο κει ειμαι μια χαρα αλλα το θεμα ειναι οτι ακσιζουν την ταλαιπορια? τεσπα ευχαριστω παιδια και τους δυο!:)
  14. ρε παιδια ξερει κανεις που μπορω να βρο μεταχειρισμενη reed V-FORCE καρμπονατη για F1-Z? kai enas sumplekths poso exei?
  15. επειδη δεν με παιρνει να κανω πειραματα ελεγα αν εχει καποιος θυρηδομενο και ειναι ευχαριστημενος...F1 εχω με ΜΚ εξατμ. τορναρισμενο κεφαλαρι και πλανιαρισμα V-FORCE reed και καλμπυρατερ 36αρι στα 56.5χιλ. αμα μαθει καποιος καλο αποτελεσμα θα του ειμαι υποχρεος!
  16. ξερει κανενας για διχρονο ανοιγμα θυρηδον χιλιοστα? για 56.5χιλ?
  17. αμα σας μαθαινουν τετοια πραγματα ******** σας λενε(αν και αποκλειεται) και μιλαμε για κατεργασια οχι παρασκευει..εκει παο πασο..ο πατερας μου στα καλουπια δουλευει ακομα και σημερα οποτε ξερω καλυτερα και απο κοντα τι γινετε...ψωνιο δεν ειμαι αλλα μου τιν σπαει οταν καπιοι επιμενουν σε κατι λαθος και εκτος απο αυτο μιλανε αποτομα..εγω ειχα και εχω την καλη διαθεση να κανω κουβεντα αρκει ο αλλος να ψαχνετε πριν πει καποια βλακεια...καλη σου μερα...:)
  18. καταρχην φιλαρακι πριν στελνεις μηνυματα δημοσιος να εισαι σιγουρος για αυτα που γραφεις!! το μονο σωστο που ειπες για το αλουμινιο ειναι οτι εχει μικρο βαρος..και εγω δεν τα λεω ετσι απλα το εχω σπουδασει το αντικειμενο και εχω κανει μεταπτυχιακο.. ετσι για να ξερεις τελος παντων το αλουμινιο εχει καλυτερη θερμικη αγωγιμοτητα αρα μεγαλυτερη συμπιεση χωρις αυταναφλεξη και εχει ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΗ ΚΑΤΕΡΓΑΣΙΑ λογο της χαμηλης πυκνοτητας του!!ΕΧΕΙ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΣΤΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ!και φυσικα δεν εχεις δει κεφαλη αλουμινιου γτ δεν ξερεις απο αυτα..αλλα λογο οτι ειναι πανακριβες δεν τις αγοραζουν ολοι! επισης ολα πλεον τα καινουργια αμαξια εχουν blog , κεφαλαρι και πιστονια απο αλουμινιο....ετσι για να ξερεις!:cool:
  19. χαχαχα! φιλαρακι αν εισαι μηχανικος τοτε στειλε μην. ξερεις ποσοι πιτσιρικαδες ηρθανε με τα μηχανακια τους κολημενα και με χτυπημενες βαλβιδες?? και ολα αυτα γιατι λυπηθηκανε τα 40-50 ευρο παραπανω..αλλα ολη η ζημια μαζι με τα εργατικα στοιχηζει πανο απο 50αρι..οποτε αμα δεν δωσεις λεφτα σε κατι καλο θα τα δωσεις με το παραπανω αργοτερα..και κεφαλες αλουμινιου κυκλοφορανε αρκετες απλως κατι τυποι σαν εσενα νομιζουν οτι το αλουμινιο ειναι παραθυρο!:lol:
  20. οχι απαραιτητα..εκμεταλευσου το μεγαλυτερο χωρο με με μεγαλυτερες βαλβιδες και μια εξατμιση που να μην ειναι ελευθερας.. για τις βαλβιδες πρεπει να εχει τρομερη συμπιεση για να χτυπισουνε βαλβιδες η να χασει το χρονισμο του το μηχανακι..οποτε δεν νομιζω να εχεις προβλημα.. ε δεν τα ξερω ολα απεξω... δες αμα δεν κανει περνεις μεγαλυτερη καδενα και την παλια την κανεις κομπολοι στα κλειδια...:lol:
  21. 1η και κυριοτερη διαφορα ειναι τα μεταλλα.. υπαρχει τεραστια διαφορα ο χυτοσιδερος με το αλουμινιο. 2ον η καθε εταιρια εχει ξοδεψει καποια λιγοτερα περισσοτερα χιλιαρικα για την τεχνογνωσια τησ καθε κατεσκευεισ...για αυτο αλλωστε τα Takegawa και λιγοτερα χιλιοστα να ειναι παντα πρωτα βγαινουν
  22. αμα δεν εχει η κεφαλη καδενα παρε την μανισια εκτος αν αλλαξεις στροφαλο οποτε θα αλλαξει και η διαδρομη αρα θες μεγαλυτερη καδενα.. τωρα το ραουλο ειναι στον εκκεντροφορο και γυρνανε μαζι.. πανω στο ραουλο ειναι συνδεμενο το ρευμα και μοιραζει στα μπουζοκαλωδια ρευμα αναλογα με την σειρα αναφλεξεις...
  23. δλδ ο πατερας μου που ειναι 52 χρονον αγορασε lifan και του εσπασε ο πυρος ψαλιδιου του χαλασε ο δεικτης βενζινης και του εκαιγε λαδι του κερατα.... τι εκανε του επινε το αιμα? και ολα αυτα μεσα σε 3 μηνες.. μην ακουω ανουσια πραγματα!:lol:
  24. Η δικια μου συμβουλη σαν μηχανικος ειναι ποτε μην βαζεις διαφορετικη διαδρομη στροφαλου με τα χιλιοστα σου...φροντισε να παρεις ενα καλο στροφαλο και δεν θα εχεις ποτε προβλιμα οσο και να το σκιζεις στο στροφαλο παρε και τον εκκεντροφορο που σου ειπα και τηα εισαι αρχοντας.μονο προσεχε στιν κεφαλη να παρεισ τα γνησια κοκορακια και βαλβιδες της honda
×
×
  • Create New...