Jump to content

three_brothers1

Members
  • Δημοσιεύσεις

    1.346
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by three_brothers1

  1. Έχω την συσκευή μια εβδομάδα τώρα και δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από το Xiaomi x3 που έχει ο αδερφός μου.

    Δεν μου έχει κολλήσει πουθενά και κυριολεκτικά το λιώνω. Φμπ, τουιτερ, τικ τοκ, ρεντιτ βαιμπερ όλα ανοικτά και βγάζει 7-8 ώρες οθόνη.

    Χρόνια κάτοχος χιαομι και προς το παρόν δεν μου έλειψε τίποτα από το λειτουργικό της χιαομι στο realme.

    Το nfc δουλεύει απροβληματιστα με εθνική τράπεζα που δοκίμασα.

     

    Τίμια οθόνη με τα 90hz να κάνουν την διαφορά στο feel.

    Το μεγαλύτερο ατού αυτού του κινητού για εμένα είναι η γρήγορη φόρτιση. Φορτίζει πραγματικά πολύ γρήγορα που δεν χρειάζεται να το αφήνω όλη νύχτα στην φόρτιση καθώς μπορώ να το φορτίσω μέσα στβν μέρα.

     

    Ραδιόφωνα και υπέρυθρες δεν μου έλειψαν γιατί δεν τα δούλευα ποτέ όταν είχα χιαομι.

    Σε αυτά τα χρήματα από Ελλάδα και με 3 χρόνια εγγύηση παίζει μπάλα μόνο του.

  2. Είχα παραγγείλει 2 μπαταρίες για ηλεκτρονικό τσιγάρο οι οποίες έδειξαν arrival at destination στις 20/7, επειδή αργούσαν όμως πείρα άλλες δύο που έδειξαν arrival at destination στις 22/8. Λοιπόν φάνηκαν στα ΕΛΤΑ στις 22/8 η πρώτη και στις 23/8 η δεύτερη... Σήμερα κλείσανε και οι δύο από Κ.Δ.Αεροδρομιου. Άρα μια χαρά ισχύει η ημερομηνία arrival at destination, απλός το όλο θέμα είναι ποιο σάκο θα πιάσουν πρώτα τα αλάνια στα ΕΛΤΑ.

     

    Το πρώτο tracking:RF465043227SG

    Το δεύτερο tracking:RF471775994SG

     

    Στάλθηκε από το RAINBOW 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

    Έρχονται έρχονται σακοι και αντί να πάρουν από πίσω πίσω, παίρνουν από μπροστά με αποτέλεσμα να περιμένω από 19/7 να σκαναριστει αντικείμενο μου.

     

    Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

  3. Καλημέρα,παρέλαβε τελικά κανεις από iherb?παραγγελια από 26/6 και άφιξη 1/7 στην Ελλάδα και ακόμα τπτ.

     

     

    Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

    Α μιλάμε για τέτοιες αναμονες. Εμένα 19/7 arrived και έκτοτε καμία ανανέωση. 37 μέρες σήμερα. Βλέπω αυτό το Mi band 2 θα το παραλάβω όταν βγει το καινούργιο.

     

    Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

  4. Σε μας δεν ισχυει η ατέλεια των 22 ευρώ; Γιατί να πληρώσει τελωνείο ο άνθρωπος που πήρε δέμα των 3 ευρω;
    New rules. Μάλλον δεν είδες τον τιμοκατάλογο που είχαν βγάλει τα ΕΛΤΑ

     

    Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

  5. Όλα με απόδειξη. Ξέρω σου φαίνεται εξωγήινο αν έχεις μάθει να μην πληρώνεις αυτά που σου αναλογούν. Ένας λόγος που φτάσαμε εδώ είναι και η λογική σου.

     

    Αυτά που γίνονται τώρα στα τελωνεία είναι γιατί δεν έγιναν αυτά που έπρεπε παλαιότερα που όλοι βολευοσασταν.

    Κάνεις λάθος. Και εγώ ψωνίζω όσο μπορώ με απόδειξη. Πότε δεν ήμουν αντίθετος στο να μπει φορολογία στις εισαγωγές προϊόντων. Αλλά μην λέμε ότι θέλουμε. Όλη η αγορά με ebay και AliExpress δουλεύει. Αφορολόγητες εισαγωγές. Μετά καπέλο επικό Ελλάδα +φπα. Αν θέλει να πατάξει την μαύρη αγορά ας κοιτάξει λίγο τα καταστήματα και να ζητήσει τιμολόγια από τις αγορές που κάνανε. Να υπάρχει τιμοκατάλογος όμως. Όχι όπως να ναι. Συμφωνώ να πληρώσουμε φόρους που αναλογούν στην πραγματική τιμή του αντικειμένου. Όχι σε αυτήν που καρφώθηκε στου διορισμένου από το παράθυρο τελωνη

     

    Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

  6. Όλα αυτά τα χρόνια που παίρνατε κινητά τηλέφωνα των 200-250 ευρώ με 0 φόρους και gift label δεν είδα κανέναν εδώ μέσα να τραβάει τις τρίχες του. Το νόμισμα έχει 2 πλευρές.
    Δηλαδή εσύ ψωνίζεις μόνο με απόδειξη όπου πας. Κινητά από Ελλάδα. Όλα από Ελλάδα; στηρίζεις και ελληνικά προϊόντα και όχι lidl και εισαγόμενα.; μην μας το παίζεις έξυπνος αδερφέ. Δεν είπαμε ποτέ να μην πληρώσουμε φόρους. Αλλά όχι ληστρικους. Είπαμε να πληρώσουμε το ΦΠΑ. Και ένα τέλος εκτελονισμου. Αλλά ανάλογα την οικονομική κατηγορία. Όχι έως 150€. Όπως πληρώνουμε και το ίντερνετ έως 24 και έχουμε 10. Η μαγκιά του ελληναρα που θέλει να τα αρπάξει. Πάλι καλά έχουμε αδέρφια στο εξωτερικό και θα τα στέλνουμε εκεί και από κει εδώ. Προτιμώ να πληρώσω 10€ μεταφορικά πάρα 10ε νταβατζιλικι των έως 150€

     

    Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

  7. Μα εδώ μιλάμε για ψιλά. Πράγματα που κάνουν 0.50-15€ είναι σε μια κατηγορία έως 150€. Δεν είπαμε να μην πληρώσουμε και ΦΠΑ και δασμούς. Αλλά κάτσε ρε φίλε. Ίδιο είναι να πάρεις κινητό 149.99 και ίδιο είναι να πάρεις ένα μπρελόκ που κάνει 5€;

     

    Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

  8. Έτσι είναι όταν ζεις σε μια χώρα σαν την μπανανια. Που πάνε δήθεν να παταξουν τα αφορολόγητα αλλά οι προϋποθέσεις πληρωμής είναι μαφιοζικες. Με εύρος έως 150ε παραγγελία να πληρώνεις 15€+φπα. Δεν πάει να έχεις δύο τζάμια αξίας 2.5€ όπως ο φίλος παραπάνω, τι ένα κινητό το ίδιο θα δώσεις. Όπως γίνεται με την φορολογία εισοδήματος. Πλούσιοι και φτωχοί τα ίδια πληρώνουν.

     

    Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

  9. Παίδες να σας παραθέσω την δική μου εμπειρία από την τελευταία μου αγορά κινητού από banggood.com.

     

    Στις 18/7 παρήγγειλα το Xiaomi Mi5s plus από banggood στην τιμή των 266 ευρώ με έξτρα χρέωση 13 ευρώ περίπου για χρήση της υπηρεσίας "Priority Direct Mail".

    Πριν την αγορά είχα επικοινωνήσει με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών σχετικά με τον πιθανό εκτελωνισμό.

    Η απάντηση τους ήταν τάχιστη και μου είπαν ότι δεν θα πληρώσω τελωνείο.

     

    Πράγματι στις 28/7 (πολύ γρήγορα) το δέμα ήταν στην πόρτα μου και σύμφωνα με το tracking δεν πέρασε ούτε έξω από το τελωνείο.

    Πολύ καλά συσκευασμένο και σε άριστη κατάσταση.

    Screenshot_2.jpg

    IMG_20170818_230035.jpg

     

    Τις προάλλες πήρα και μία κάμερα xiaomi dafanq και επέλεξα πάλι την επιλογή priority direct mail με επιπλέον κόστος κοντά στο 1.8 ευρώ (σχεδόν το μισό αν πιανόταν τελωνείο χώρια τον πολύ πιο γρήγορο χρόνο παράδοσης).

     

    Τέλος, πριν από 2 μήνες σχεδόν παρήγγειλα από Aliexpress μία κουβέρτα αξίας 27 ευρώ (απόστολή με SG post). Πριν από 5-6 μέρες πέρασε από Τελωνείο και μου είπαν στο ταχυδρομείο ότι για να την παραλάβω πρέπει να πληρώσω 22.6 ευρώ!!!!

    Από Δευτέρα θα πάω να δω τι παίζει γιατί μάλλον την πέρασαν για κάτι πολύ ακριβότερο!

    Ενημέρωσε μας τι έγινε με την κουβέρτα γιατί περιμένω ένα MI band 2 στα 19€ με sg. Μην πληρώσω και εγώ το 100% της τιμής του.

     

    Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

  10. Και εγώ ένα δέμα με sg post αναφέρει ότι από 19/7 είναι Ελλάδα και από ΕΛΤΑ ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Θα το φάμε το δίμηνο απ ότι φαίνεται.

     

    Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

    Και μένα από 19/7 κολλημένο arrival at destination post Με sg. Ελπίζω μόνο μην χάθηκε το δέμα. 4862bc0d82bddeed7e149b082bd6f24b.jpg

     

    Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

  11. Kαλημέρα, συνεχίζω να χάνω κλήσεις απο viber και να μην εμφανίζονται notifications όπως επίσης και για μηνύματα στο WhatsApp γιατί οι εφαρμογές φαίνεται να κλείνουν μετά από λίγο. Από τις ρυθμίσεις της μπαταρίας και των εφαρμογών έχω απενεργοποιήσει τους περιορισμούς. Συμβαίνει σε κανέναν άλλο αυτό; Πιστεύω ότι είναι σημαντικό πρόβλημα. Το κινητό έχει την official global stable rom 7.5.3.0.

    Βάλε να μένουν ανοιχτά και το Google framework

  12. Το android & system ειναι ψηλά . Δεν γίνεται να σβήσουν.

    Εμένα ήταν το Android πρώτο στην κατανάλωση και έκανα Uninstall το Google app και έστρωσε.

×
×
  • Create New...