Jump to content

Philip1994

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Philip1994

  1. δεν εχει βγει ακομα εδω αλλα στην αγγλια ειναι περιπου στις 50-60 ληρες
  2. Στα χαρακτηριστικα εινα σχεδον ιδιο με το 0Τ-800 αλλα το design του ειναι απιστευτο! http://www.gsmarena.com/alcatel_ot_800_one_touch_chrome-3054.php http://img.gsmarena.com/vv/pics/alcatel/alcatel-one-touch-chrome-1.jpg
  3. μπορει τα κινητα της Αlcatel να εινα τεχνολογικα πισω σε σχεση με τα περισσοτερα,αλλα εινα ΑΘΡΑΥΣΤΑ.ειχα το 207 και το εβαλα σε ενα ποτηρι νερο και την επομενη μερα δουλευε κανονικοτατα..εινα πολυ αξιοπιστα απο πλευρας κατασκευης..δειτε και αυτο το video αν δεν με πιστευετε...
  4. Ξερει κανεις αν υπαρχει καποιο προβλημα διαθεσης του ΟΤ-800 γιατι αν και εχω διαβασει πως ειναι διαθεσιμο απο την WIND απο τον Οκτωβριο,δεν το εχουν στα φυλλαδια τους και εχω ρωτησει 2 καταστηματα WIND και δεν το εχουν..μπορει καποιος να μου πει που το εχουν γιατι πρεπει να το εχω σε 2 μερες και δεν το εχω βρει πουθενα!
  5. Ξερει κανεις αν υπαρχει καποιο προβλημα διαθεσης του ΟΤ-800 γιατι αν και εχς διαβασει πως ειναι διαθεσιμο απο την WIND απο τον Οκτωβριο,δεν το εχουν στα φυλλαδια τους και εχω ρωτησει 2καταστηματα και δεν το εχουν..μπορει καποιος να μου πει που το εχουν γιατι πρεπει να το εχω σε 2 μερες και δεν το εχω βρει πουθενα!
  6. Απλως δείτε αυτό το video και θα καταλάβετε...
  7. το μοναδικό μου alcatel μεχρι τωρα είναι το E-207..ΤΟ πηρα σα 2ο τιλεφονο και τη δουλειά του την κάνει εκτόσ από κάποια περίεργα τωρα..
  8. Ηθελα να αλλαξω το παλιο μου SE και βρηκα αυτό στη WIND..Ομως δεν μπορώ να καταλάβω αν υποστηρίζει την εγγραφή video η οχι..Αν ξέρει κάποιος γιατι αν δεν έχει δεν θα το πάρω..
×
×
  • Create New...