Jump to content

panagkaram

Members
  • Δημοσιεύσεις

    58
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About panagkaram

  • Ημ. Γέννησης 10/08/1992

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

panagkaram's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ποιοι την πουλάνε μπορείς να μου πεις; 260 ευρά είναι πολύ καλή τιμή :)
  2. Ρε παιδια που μπορουμε να βρουμε την γνησια Yoshimura και σε καλη τιμη απο Ελλάδα; Παλια που ειχα ψαξει την ειχα βρει στον Αθανασακο με 380 ευρω αλλα τωρα δεν την βρισκω στο site του.
  3. Α πες το έτσι. Λέω και εγώ Brembo και να είναι τόσο φθηνή.
  4. Εμένα που άρεσε η τετραπίστονη Brembo!! Την εχει και πολυ φθηνα!
  5. Αυτο το φτερο χωρις τις τρυπες για τα φλασακια, κατα την γνωμη μου παντα, δεν ειναι ωραιο επειδη πεταγεται παρα πολυ προς τα πισω και αφηνει ενα τεραστιο κενο μεταξυ της ροδας. Ηθελα και εγω να το βαλω αλλα καλα που διαπιστωσα το κενο που αφήνει και δεν το αγορασα.
  6. Χρυσαφι ζητησα οχι μπρονζε, ειναι διαφορετικα.
  7. 74mm??! Το ανεβαζει στα 250+cc! Εντυπωσιακο αλλα απο ποιοτητα και αντοχη τι λεει? Και για να το βαλεις σιγουρα πρεπει να ανοιξεις τα καρτερ. Και μια βοηθεια... που θα βρω καλυμμα ψυγειου χρυσαφι??
  8. Σωστός αλλα το Crypton δεν νομιζω να κλεβει αντε το πολυ 5 χλμ. Καλα το F1 σιγουρα κλεβει. Με εναν φιλο μου που ειχε το παλιο Crypton που ειναι ιδιο με το F1 πηγεναμε μαζι και εμενα εγραφε 90 και αυτου 100+
  9. Το προβλημα ομως ειναι ποιο συνεργειο εχει τετοιο μηχανημα; Εδω παντως οχι. Αν στειλεις τον εγκεφαλο στη Yamaha θα στον ξαναπρογραμματισουν ωστε να μην εχει τρυπα στα χαμηλα; Και αν ναι ποσο θα παει το μαλλι;
  10. Κανει ομως αυτα που λεει; Δηλαδη να ρυθμιζει τον εγκεφαλο;
  11. Οχι, δηλαδη στα 100 που χτυπαει τωρα πριν δεν χτυπουσε. Παρατηρησα κατι στο διαγνωστικο που εχει ο Τσιτινης http://www.ehonda.gr/shop/product_info.php?cPath=30&products_id=236&osCsid=55f81289e9f70d570799216613efb7a8 . Λεει οτι αλλαζει καυσιμο και κοφτες δηλαδη ρυθμιζει τον μαμα εγκεφαλο;
  12. Πιστευω πως ειναι λογικο αυτο αφου το δικο μου μετα τα 3000 χλμ αρχισε να χτυπαει κοφτη η τριτη.
  13. Το συγκεκριμένο δεν ρυθμίζει τους κόφτες παρα μόνο την τροφοδοσία καυσίμου και το ανοιγμα αβανς.
  14. Παιδια μήπως ξέρει κανένας σας πόσο μήκος έχει το σωληνακι του φρένου; Γιατι θελω να βαλω υψηλής και δεν θελω να περισσεύει ή να μην φτανει στη δαγκάνα.
  15. Βγάλε τα πορτοκαλί κομμάτια απο τα μαμά φλας και βαλε πορτοκαλί λάμπες. Φαινονται γαμάτα. Εμένα κοφτιάζει στα 70 όλο μαμά.
×
×
  • Create New...