Jump to content

antioxos_5

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About antioxos_5

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

antioxos_5's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ Dancer. Ξέρεις μήπως κανένα free πρόγραμμα ξυπνητήρι που να παίζει τραγούδια για το cruise 09;
  2. Τα links στο σαιτ της ελληνικής μετάφρασης ωστόσο δεν κατεβαίνουν. Θα κατεβάσω το home 2 από το το pontui.com. Το ελληνικό μενού που θα το βρώ όμως; Ελληνική WΜ 6.1 ρομ για το Χ600 http://rapidshare.com/files/226891113/ELL_IoLiteXIP20764.rar. Αυτά τι είναι; Η official WWE 0411 με ελληνικά για το Χ600 http://rapidshare.com/files/215539114/ELL_0411_from_official_WWE.rar Αυτά τι είναι; Θα σε παρακαλούσα να μου υποδείξεις βήμα βήμα τις ενέργειες που πρέπει να κάνω γιατί από windows mobile δεν κατέχω. Όσο πιο απλά γίνεται και με τη σειρά. Σόρρυ για το πρήξιμο αλλά δεν έχω πολύ εμπειρία από υπολογιστές. Ένα μεγάλο ευχαριστώ από μένα.
  3. Αυτά τα κάνω όλα download στο κινητό μου;εννοώ και τα τέσσερα links ή μόνο το πρώτο link δηλαδή το pontui.com και θα ρυθμιστούν όλα αυτόματα όπως το ελληνικό μενού, η γλώσσα τηλεφώνου και μηνυμάτων κλπ; Υπάρχει δηλαδή κάποια συγκεκριμένη διαδικασία βήμα βήμα ή απλά download και όλα γίνονται; Εν τω μεταξύ το παραπάνω πρόγραμμα επηρεάζει τη navigate λειτουργία του τηλεφώνου, εννοώ όταν το βάλεις στη βάση αυτοκινήτου;
  4. Σπαζοκλαμπάνια η φωτογραφία εμφανίζεται για φόντο αλλά όχι σε διαστάσης πλήρους οθόνης. Και κάτι τελευταίο για το α) και το δ). Θα σε παρακαλούσα αν έχεις το χρόνο να μου πεις βήμα βήμα τι κάνω για να τα κατεβάσω και τα δύο (παρεμπιμπτόντως είναι δωρεάν τα προγράμματα και αν ναι είναι ασφαλή να τα κατεβάσω στο κινητό μου; Ρωτώ γιατί όταν πάω να εγκαταστήσω κάτι, μου γραφεί ότι προέρχεται από άγνωστη πηγή και ότι μπορεί να μην είναι ασφαλές) Αλήθεια υπάρχει και πρόγραμμα προστασίας όπως το NOD32 για παράδειγμα; Σόρρυ για τις πολλές ερωτήσεις που μπορεί να είναι και λίγο εκνευριστικές αλλά αν δεν πολυασχολείσαι.... Να σαι καλά φίλε μου.
  5. Ευχαριστώ πολύ για το χρήσιμο σαιτ αλλά δεν πήρα τις απαντήσεις που ήθελα. Αν μπορείς να με βοηθήσεις πιο πρακτικά απάντώντας μου σε ό,τι από τα παραπάνω ρωτώ θα ήταν καλύτερα. Ευχαριστώ πάντως όπως και να έχει.
  6. Χαίρετε. Θα ήθελα τα "φώτα'' σας πάνω σε κάποια απλά φαινομενικά ερωτήματα για το HTC Cruise 09, που όμως με ψιλοπαιδεύουν. α) Μπορώ να αλλάξω τη μορφή του ρολογιού. Ας πούμε να δείχνει με μεγάλα νούμερα την ώρα και όχι με τους παραδοσιακούς ωροδείκτη και λεπτοδείκτη; β) Μπορώ να βάλω για φόντο μια εικόνα στο μέγεθος πλήρους οθόνης; γ) Πώς μπορώ να βάλω προστασία οθόνης; Εννοώ μια φωτογραφία, παράδειγμα λέω, για να μην φαίνονται τα στοιχεία της οθόνης, όπως στα nokia; δ) Υπάρχει η δυνατότητα όταν με καλούν η εικόνα του καλούντος να εμφανίζεται σε διαστάσεις πλήρους οθόνης; ε) Πως μπορώ να διαγράψω μια κατηγορία που δημιούργησα και αφορά κάποιες από τις επαφές μου; πάτησα παρατεταμένα επάνω στην κατηγορία και δεν εμφανίστηκε κάποια επιλογή "διαγραφή". Μόνο μου βγάζει επιλογή για δημιουργία κατηγορίας. στ) Παρόλο που ακολούθησα τις οδηγίες του forum για να βάλω mp3 για ξυπνητήρι ωστόσο δεν έγινε τίποτε. Κάποια άλλη πρόταση; ζ) Όταν συνδέω το τηλέφωνο με το pc δεν μπορώ να διαχειριστώ τις επαφές μου. Φταίει μήπως το ότι δεν έχω vista ή άσχετο; Κάποια πρόταση; Επιλογικά, ελπίζω να γράφω στο σωστό θέμα και πραγματικά θα εκτιμήσω ιδιαίτερα οποιαδήποτε απάντηση μπορεί να βοηθήσει. Ευχαριστώ πολύ όλους τους φίλους εκ των προτέρων που θα βοηθήσουν.
×
×
  • Create New...