Jump to content

dante897

Members
  • Δημοσιεύσεις

    36
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by dante897

  1. 4 ώρες πριν, Varza said:

    Μπορώ να βάλω θήκη μαγνητική και να φορτίζει ασύρματα χωρίς καλώδια όπως το iphone magsafe? 

    Αν πάρεις θήκη που προσθέτει MagSafe στο κινητό, μπορείς να κουμπώσεις όλα τα MagSafe compatible αξεσουάρ, ναι.

    Μπορείς επίσης να πάρεις μόνο μαγνήτες και να τους βάλεις στο κινητό απευθείας(έρχονται με ταινία διπλής όψης) ή σε οποιαδήποτε θήκη είναι από υλικό που μπορεί να κολλήσει η ταινία, δηλαδή όχι μαλακές θήκες σιλικόνης. Καλύτερα να πάρεις θήκη έτοιμη με τους μαγνήτες.

    Είναι πιθανό να μην δουλεύει το SPen στο σημείο που βρίσκεται ο μαγνήτης όταν έχεις κάτι πάνω, δηλαδή δεν θα μπορείς να γράφεις στη μέση της οθόνης την ώρα που έχεις ένα MagSafe φορτιστή ή κάποιο μαγνητικό πορτοφόλι για κάρτες ή pop socket.

    • Like 1
    • Thanks 1
  2. 21 minutes ago, steliosk said:

    Καλησπέρα! Ξέρετε με την 6.1 πως γίνεται η εφαρμογή του Α.Ι στην επεξεργασία των φωτογραφιών?

    Πας όπως πάντα να πειράξεις μια φωτογραφία, κάτω αριστερά θα δεις ένα νέο κουμπί που μοίαζει με μαγεία.

    Για τα generative wallpapers, πας να αλλάξεις wallpaper απο τις ρυθμίσεις και έχει μια νέα κατηγορία Creative.

    • Thanks 1
  3. On 11/5/2024 at 9:55 ΠΜ, GMF80 said:

    Ενα προβλημα που ειχα και διορθωθηκε με το One UI 6.1. Σε wificalling με vodafone. Σε παραλληλη χρηση με λειτουργιας πτησης ηθελε επανεκκινηση το κινητο για να δουλεψει σε wifi 6. Τωρα δουλευει απευθειας.

    Εγώ έκλεισα το Wifi calling επειδή πολύ συχνά ενώ μπορούσα να δεχτώ και να κάνω κλήσεις, όταν απαντούσα/το σήκωναν, δεν άκουγα ούτε με άκουγαν. Κλείνω wifi calling, όλα καλά, κι εγώ με Voda. Είχες κάτι παρόμοιο;

    Δεν δοκίμασα ποτέ να κάνω κλήση παράλληλα με λειτουργία πτήσης αλλά γενικά το βάζω airplane mode το βράδυ, μήπως σχετίζονται κάπως.

  4. On 7/11/2023 at 4:48 ΜΜ, manan69t said:

    Είσαι θεούλης!!
    Που πήγαν και το έκρυψαν ρε φίλε!!
    Σε ευχαριστώ πολύ emoji7.png
    Μιας και σε βρήκα ακόμα μία ερώτηση μήπως γνωρίζεις που έχω ρωτήσει στο forum χωρίς απάντηση.
    Όταν ανεβάζω φωτογραφίες στο google drive δεν δείχνει στα details photo πότε τραβήχτηκε αλλά ποτέ την ανέβασες σε αντίθεση με το one drive της microsoft.
    Δηλαδή έχω κάποιες φωτογραφίες τραβηγμένες εδώ και ένα μήνα σε ένα φάκελο στο κινητό μου τις ανεβάζω και αυτές δεν κρατάνε την ημερομηνία που τις έχω τραβήξει πριν ένα μήνα αλλά τις ταξινομημεί με βάση την σημερινή ημερομηνία, πράγμα τελείως άκυρο και σπαστικό!!
    Ξέρεις κάτι πάνω σε αυτό?


    Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
     

    Δεν έχω κάτι σχετικό δυστυχώς, όμως γιατί χρησιμοποιείς το Google Drive για αυτή τη δουλειά όταν το Google Photos το κάνει μόνο του, με σωστές ημερομηνίες και ουσιαστικά χρησιμοποιεί το χώρου του Drive;

  5. On 29/10/2023 at 4:33 ΜΜ, manan69t said:

    Ξέρει κανένας γιατί εδώ και καιρό δεν μπορείς να πάρεις backup τον ασφαλή φάκελο του κινητού (Knox)
    Μόνο να επαναφέρεις μπορείς δυστυχώς..
    Και τι θα γίνει με τα φώτο βίντεο κλπ πού υπάρχουν αποθηκευμένα εκεί?
    Θα αναγκαστούμε να τα κάνουμε copy paste στη main memory οπότε δεν θα είναι ασφαλή ή στο κομπιούτερ??

    Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
     

    Άνοιξε τον secure folder, πάτα το Secure Folder που είναι πάνω πάνω 10 φορές, θα σου ανοίξει ένα μενού, εκεί τέρμα κάτω έχει την επιλογή Enable cloud backup all device, tickαρε το και μετά πάνε στις ρυθμίσεις του secure folder να κάνεις backup όπως παλιά.

    Αν κάνεις restore αυτό το backup θα χαθούν οι original ημερομηνίες των φωτογραφιών και video και θα λέει οτι τραβήχτηκαν την ημέρα που έκανες το restore.

    Αν αλλάξεις κινητό, το SmartSwitch θα μεταφέρει και τον secure folder με σωστές ημερομηνίες. 

    • Like 3
  6. 1 ώρα πριν, nasosvasedis said:

    Καλησπέρα παιδιά.

    Έχω παρατηρήσει ότι από την αναβάθμιση σε OneUI 5, τρέχει πάντα στο background αυτή η εφαρμογή. Το παρατηρεί και κάποιος άλλος; 

    Screenshot_20221119_155802_One UI Home.jpg

    Δοκίμασε να πας στις ρυθμίσεις του Chrome και να διαλέξεις ή να αλλάξεις τη μηχανή αναζήτησης εκεί και κάνε μια επανεκκίνηση.

    • Like 1
  7. Χωρίς να είμαι 100% σίγουρος, αν κατεβάσεις RegiStar(APKMirror), το ανοίξεις μία φόρα με το Activity Launcher(λινκ πιο πάνω), μετά φαίνεται και ανοίγει στο Nicelock, έτσι πρέπει να έγινε σε μένα γιατί ανοίγει με Nicelock.

  8. Πολύ καλό το update μέχρι στιγμής, καλύτερα animations και δεν κολλάει πλέον όταν ανοίγεις το notification shade όταν είσαι σε παιχνίδι. Να πω πως βγήκε το καινούριο Goodlock module Camera Assistant.

    Δεν είναι στη λίστα του Nicelock, αλλά σαν απλή εφαρμογή αλά One Hand Operation+. Το κατέβασα από το Galaxy Store ανοίγοντας το λινκ https://galaxystore.samsung.com/detail/com.samsung.android.app.cameraassistant?session_id=W_968ff02484152390c030eb1799da7513 από το κινητό για να ανοίξει στο Galaxy Store app.

    Δεν είμαι σίγουρος αν εμφανίζεται αν το ψάξεις απλά στο Store. Το σημανικότερο feature είναι η επιλογή να τραβάει λιγότερα καρέ η κάμερα για να φτιάξει το shutter lag όμως σε κάποιες περιπτώσεις χάνεις ποιότητα, χωρίς να το έχω δοκιμάσει προς το παρών.

    • Like 1
  9. Δεν μπορώ να πω ότι είχε υπερβολική ζέστη ή ντάλα ήλιο, ειδικά την τελευταία φορά ήμουν σε κλειστό χώρο με κλιματισμό αλλά σίγουρα είχε γύρω στους 30 βαθμούς. Άνοιξα το members και μου έβγαλε ότι το κινητό πάγωσε και έκανε restart και είχε ένα log file έτοιμο και το έστειλα στη Samsung. Θα κάνω ένα clear cache και θα το παρακολουθήσω, αν μπορέσω και το αναπαράγω συστηματικά θα δω για service. 

  10. Καλησπέρα παιδιά, έχω καιρό να checkαρω το thread, μπορεί να έχει αναφερθεί, όταν χρησιμοποιώ την κάμερα, συγκεκριμένα x10 και x30 zoom, έχει τύχει 3 φορές να κολλήσει εντελώς το τηλέφωνο ή να κολλάει πάρα πολύ αφού βγάλει την φωτογραφία.

    Τις πρώτες 2 φορές πάγωσε εντελώς και έκανε επανεκκίνηση. Την τελευταία πριν 2 μέρες άρχισε να κολλάει υπερβολικά μετά την δεύτερη φωτογραφία με x30 zoom, πατούσες κάτι, έκανε 5 δευτερόλεπτα να το κάνει, μετά κατέβασε φωτεινότητα και έκανε επανεκκίνηση. 

    Το έχει πάθει κανείς άλλος; 

  11. Σε περίπτωση που δεν το πήρε πρέφα κάποιος που τη θέλει, η dbrand σταμάτησε την Atomic Grip θήκη και βγάζει πλέον κανονικά την original Grip με τα skins, την παρήγγειλα, σε κανα μήνα θα έρθει 😂

  12. Να φανταστώ ότι έχετε κι εσείς θέματα με την αφή έτσι; Τι εννοώ, ανοίγεις Συλλογή, κάνεις scroll κανονικά, γυρνάς σε landscape και πας να κάνεις scroll και δεν κάνει τίποτα για 1-2 δευτερόλεπτα. Άλλο, έχεις chathead ανοιχτό, το μετακινείς λίγο, πας να κάνεις scroll κάπου άλλου στην οθόνη και πάλι για 1-2 δευτερόλεπτα τίποτα. Ή τρίτο, είσαι Instagram, κάνεις scroll, zoomάρεις σε μια φωτογράφια, αφήνεις, πας να κάνεις scroll και τίποτα για 1-2 δευτερόλεπτα. Δοκιμάστε κάποιο από αυτά ή παρόμοιο. Είναι σίγουρα software μιας και αυτό από portrait σε landscape στης Ρυθμίσεις δουλεύει κανονικά.

     

    EDIT: Ok, το κάνει ΜΌΝΟ αν έχεις chathead του Messenger στην οθόνη... Κάτι παίζει ή με την κωλοεφαρμογή τους ή είναι όντως software και έχει να κάνει με τα screen overlays γενικά.

    • Like 3
  13. 3 ώρες πριν, alex61 said:

    Κατ' αρχάς το protect buttery φτάνει την μπαταρία μέχρι το 85% αλλά αυτές τις χαζομάρες μου τις κάνουν και εμένα κάποιες ρουτίνες που εχω (δες πιο πάνω) και κάθε βράδυ τις "ξανακοιτάω", μέχρι να βρω μια άκρη 

    Ναι το ξέρω προφανώς, αυτό θέλω. Η ρουτίνα πετυχαίνει αυτό στο συνημμένο ουσιαστικά, απλά δεν μπορώ να βασιστώ σε αυτή έτσι όπως κάνει. 

    Screenshot_20220408-172529_Device care.jpg

  14. Έχω κάνει αυτή τη ρουτίνα με σκοπό μετά τις 12 το βράδυ που θα βάλω το κινητό να φορτίζει, να ανοίγει η προστασία μπαταρίας και λίγο πριν ξυπνήσω να την κλείνει έτσι ώστε όταν σηκωθώ να έχει φορτίσει στο 100% μεν αλλά να μην έχει μείνει φορτισμένη για ώρες. 

    Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι ότι η ρουτίνα δουλεύει για 2-3 μέρες, την 3-4η μέρα σταματάει να κλείνει την προστασία μπαταρίας. Φαίνεται ενεργή κανονικά. Τις προάλλες που έκανε το μεγάλο update το κινητό και προφανώς επανεκκίνηση, πάλι δούλεψε λίγες μέρες και σταμάτησε. Καμία ιδέα ή διαφορετικά στημένη ρουτίνα για το ίδιο αποτέλεσμα; 

    Screenshot_20220408-131442_Bixby Routines.jpg

  15. Έχει κάνει κανένας ρουτίνα για την προστασία μπαταρίας;

    Έχω κάνει μια την ενεργοποιεί 00:02 με 7:50 για να μην κάθεται στο 100% παρα μόνο κανένα δεκάλεπτο και ενώ δουλεύει κανονικά για 2-3 μέρες, την 4η και μετά απλά δεν κλείνει η προστασία ενώ η ρουτίνα φαίνεται ενεργή.

    Καμια ίδεα;

    • Like 1
  16. Παιδιά, αν βάλω ένα HDR βίντεο στο youtube, δεν θα έπρεπε να πάει μαξ, ή σχεδόν μαξ η φωτεινότητα; Στις ρυθμίσεις έχω ανοιχτό το bright video, και η φωτεινότητα είναι στο αυτόματο. Αν την βάλω τέρμα χειροκίνητα, τότε ναι φαίνεται όντως HDR. Μου διαφεύγει κάτι; 

    • Like 1
  17. 42 minutes ago, anergos13 said:

    Μια ερωτηση αν γνωριζει καποιος μια λυση...

    Το google One εχει τιγκαρει (90%)... και εδω και καποια χρονια με samsung τηλεφωνα εβλεπα να ανεβαινουν μαζι με φωτογραφίες και screenshot , αλλα δεν εδινα σημασια αφου χωρος υπηρχε...

    Τελευταια που το εψαξα ειδα οτι σε αλλα τηλεφωνα πχ Huawei μπορεις να συγχρονισεις αποκλειστικα τις φωτογραφιες που τραβας απο την καμερα...

    Στην Samsung εδω και καποια χρονια εχουν απο default την επιλογη να αποθηκευονται τα screenshot μεσα στον φακελο της Καμερας και εν συνεχεια να ανεβαινουν στο google photos....

    Ειναι μια επιλογη που δεν μπορει ν αλλαξει και οσους τροπους και αν εψαξα ουσιαστικη λυση δεν βρηκα....

    Εβαλα και 2ο gmail λογαριασμο στο να μπορω ν ανεβαζω εκει ...αλλα δεν μπορω να ανεβαζω στον εναν και απλα να μπορω να δω στον αλλο τις παλιες φωτογραφιες....
    Και στους δυο λογαριασμους κανει συγχρονισμο και ανεβαζει παραλληλα φωτογραφιες....

    Το να αρχιζω να σβηνω φωτογραφιες - screenshots ειναι μια λυση ....αλλα συντομα θα επανελθει το αδιεξοδο...

    Βεβαια υπαρχει και η λογικη της μονιμης συνδρομης με 20€/το χρονο...

    Ολη η αναζητηση γινεται γιατι προσωπικα θεωρω το google photos την ποιο χρηστικη εφαρμογη αποθηκευσης διαχειρισης των φωτογραφιων....

    Και στο S9+ μου και στο S22U δεν ανεβάζει screenshots. Δεν είναι στον ίδιο φάκελο, είναι στον DCIM/Screenshots σε αντίθεση με την κάμερα στο DCIM/Camera. Αν πας στο Google Photos, Βιβλιοθήκη/Library, στο utilites(δεν είμαι σίγουρος πως το μεταφράζουν στα Ελληνικά) έχει μιά κάρτα για τους φάκελους που συγχρονίζει.

    Το Google Photos είναι όντως η καλύτερη εφαρμογή στο είδος της και μη σου πω η καλύτερη εφαρμογή της Google γενικώς.

    • Like 1
  18. 45 minutes ago, Strofigkas said:

    Έχω βάλει το μεσεντζερ στον ασφαλή φάκελο και όταν μου στέλνουν ενώ εμφανίζεται η ειδοποίηση στο notification bar, η φούσκα δεν βγαίνει πάρα μόνο όταν μπω στον ασφαλή φάκελο. Πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση; 

    Μου ακούγεται φυσιολογικό, αφού το έχεις στον ασφαλή φάκελο, δεν γίνεται να έχεις φούσκα έξω από αυτόν.

  19. 12 minutes ago, Anlibafojo said:

    Πήγαινε συνδέσεις, NFC και ανέπαφες ενεργό, ανέπαφες πληρωμές και επέλεξε τη Winbank.

    Εκεί την εμφανίζει αφού το ανοίξεις μέσα από την εφαρμογή.

    • Like 1
  20. 9 minutes ago, costsa41 said:

    Ναι λογικό είναι. Αν δεν στο κάνει φταίει η εφαρμογή της Πειραιώς, η οποία παίζει να είναι και η χειρότερη. Κάνε μια απεγκατάστασή της και βάλε την πάλι. Αλλιώς πάρε τους τηλέφωνο. Φυσικά δε φταίει το τηλέφωνο αλλά η εφαρμογή! Λογικά από τις ρυθμίσεις στο εικονίδιο με τις τρεις γραμμές ,έχει το pay που όταν το πατήσεις τσεκάρεις τις κάρτες σου.

    Το βρήκα, εκτός Secure Folder δούλεψε κανονικά, εντός ούτε με επανεγκατάσταση. Κάτι θα παίζει με NFC και Secure Folder.

    Το πρόβλημα είναι ότι στο Secure Folder έχεις κανονικά ειδοποιήσεις αλλά ταυτόχρονα γλυτώνεις το battery drain που κάνει όποτε γουστάρει. Πραγματικά η εφαρμογή τους είναι απαράδεκτη. Ήρθε ειδοποίηση ότι ενεργοποιήθηκε το winbank pay και γράφει "The winbank pay has been activated successful and it's ready to use" ένα PALSO δεν πήρε όποιος έκανε τη μετάφραση; 😂

    • Like 2
  21. 6 minutes ago, costsa41 said:

    Τι εννοείς σετάρει; Άνοιξε την εφαρμογή της Πειραιώς, πάτα πάνω στο εικονίδιο δεξιά. Σου βγάζει την επιλογή για άνοιγμα nfc . Όταν το ανοίξεις σου βγάζει τις κάρτες σου και πληρώνεις. Ακόμα κοιμούνται στην Πειραιώς για το google pay....!!! 

    Δεν έχω το εικονίδιο αυτό, πρέπει να πάω στην κάρτα > ρυθμίσεις ασφαλείας > winbank pay settings να το setάρω.

    • Like 1
  22. 2 minutes ago, Nikos_Mpl said:

    Καταρχάς σου έχω ήδη δώσει την απάντηση. Αν έχεις το 512 βάζεις το 3ο sm-s908bzkheue όπου η κατάληξη έχει τη διαφορά σε heue, το h κάνει τη διαφορά. 

    Αν το πατήσεις στο Google όλο αυτό θα δεις ότι εμφανίζει ακόμα και σε διαφημίσεις το 512, ενώ αν πατήσεις τα άλλα 2 βγάζει μόνο 256 ή 128. Ακόμα και έτσι να τι πάρεις καταλαβαίνεις ότι προφανώς δεν βγαίνουν τυχαία τα αποτελέσματα αυτά στο Google, ακόμα και αν δεν το δεις γραμμένο κάπου δηλαδή για το ποιο είναι ποιο...

    Ορίστε και ένα Googlαρισμα 

    https://www.google.com/search?q=sm-s908bzkheue&client=ms-android-samsung-ss&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8

    Έχεις δίκιο, μου ξέφυγε ένα S, λάθος μου.

    • Like 1
  23. 3 minutes ago, Nikos_Mpl said:

    Tο 3ο είναι το 512. Αν googlαρεις τους 3 κωδικούς θα δεις ότι ο 1ος πάει σε 128 ο 2ος σε 256 και ο 3ος βγάζει τα 512 κινητά.

    Κοίτα, το googlαρα αλλά δεν βρίσκει κανένα αποτέλεσμα, τι να πω, λογικό ακούγεται αλλά νταξ, βάλε τις χωρητικότητες να διαλέξω, τι βάζεις κωδικούς που δεν τους γράφει πουθενά ρε Samsung...

    • Like 1
×
×
  • Create New...