Jump to content

mitsakos_energy

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by mitsakos_energy

  1. Καλημέρα στην παρέα. Κάτοχος και εγώ του Ζ1 από τις πρώτες ημέρες κυκλοφορίας. Τι να πω το κινητό απλά πετάει δεν σκαλώνει πουθενά. Το πήρα και εγώ από tokinito, ήταν σφραγισμένο η κοπέλα το άνοιξε μπροστά μου και είχε μέσα μόνο τα απαραίτητα. Φορτιστή EP880, handsfree, καλώδιο usb. Χώρα προέλευσης Ολλανδία σύμφωνα με το κουτί. Το μόνο θέμα που έχω με το κινητό είναι το ασημί δαχτυλίδι στην υποδοχή του handsfree που μετά από μερικές ημέρες έφυγε και δυστυχώς το έχασα. Πήγα στην Arvato και στην αρχή μου είπαν ότι ποτέ δεν υπήρχε τίποτα εκεί μετά όμως από μια μικρή φασαρία μου είπαν να το αφήσω για να το δουν. Βεβαία ακόμα δεν το έχω αφήσει αφού δεν με πολύ καίει. Το θέμα είναι θα έχω πρόβλημα με νερά στο σημείο εκείνο? Εννοώ τώρα που λείπει το δαχτυλίδι αυτό έχει πάψει να είναι αδιάβροχο το κινητό?:worry::worry::worry:
  2. Σε ευχαριστω για τις απαντησεις. Εμενα ειναι NL αρα Ολλανδια φανταζομαι και SI 1276-0476.3.
  3. Ασχετη ερωτηση. Πως καταλαβαινουμε για ποια χωρα προοριζεται το κινητο μας? Και τις ενημερωσεις τις παιρνει με βαση την χωρα που ειμαστε? Την εταιρια κινητης που εχουμε? Η την χωρα που προοριζεται? Ευχαριστω για τις οποιες απαντησεις.
  4. Alkis_7 εκανα root το κινητο συμφωνα με το λινκ που δινεισ και πλεον ειναι σαν νεκρο. Καμια βοηθεια να καταφερει να δουλεψει?
  5. 13/07/2011 πρεπει να ημουν απο τους πρωτους στην πατρα καθως το πηρα απο cosmote οτι το ειχαν παραλαβει. plaisio multirama vodafone wind παραγγελια και 2 μερες μετα...
  6. 1246-9535 still waiting........:mad::mad::mad::mad::mad:
×
×
  • Create New...