Jump to content

AGELOS52

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About AGELOS52

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

AGELOS52's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Συγνωμη ρε παιδια,ξερει κανεις,αν υπαρχει καποιο κινητο που να υποστηριζει το 2nd life? εννοω να μπορεις να παιζεις απο το κινητο.:confused::confused: ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
  2. Ας μου απαντησει καποιος παρακαλω,γιατι δεν υποστηριζει το renoir αρχεια wmv,ενω στις προδιαγραφες αναφερεται οτι τα αναπαραγαγει? Πρεπει να τα μεταφερω στο pc , να τα μετατρεψω avi και να τα ξαναμεταφερω στο renoir?:worry: Ειναι τοσο κουφο αυτο που λεω και δεν υπαρχει κανεις να με διαφωτισει?:cry:
  3. Καταρχήν καλως σας βρήκα! Εχω το RENOIR και θελω να ρωτησω γιατι οταν κατεβαζω καποιο βιντεο σε μορφη WMV,δεν το παιζει,αλλα μου λεει πως δεν υποστηριζεται η αναπαραγωγη του? Ειναι οντως ετσι? και αν ναι,υπαρχει τροπος να τα αναπαραγαγει με καποιο player ισως? Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ Τ Ω ! :confused:
  4. Στα χαρακτηριστικα του τηλεφωνου,αναφερεται οτι υποστηριζει wmv Τι εννοει? Οτι τα μεταφερεις στο pc και τα μετατρεπεις?:confused:
  5. Δηλ να μεταφερω το wmv στο pc, να το μετατρεψω σε avi και μετα να το ξαναφερω στο renoir για να το δω? κανενα προγραμμα που να εγκαθισταται στο κινητο και να τα μετατρεπει σε avi?
  6. Καταρχήν καλως σας βρήκα! Εχω το RENOIR και θελω να ρωτησω γιατι οταν κατεβαζω καποιο βιντεο σε μορφη WMV,δεν το παιζει,αλλα μου λεει πως δεν υποστηριζεται η αναπαραγωγη του? Ειναι οντως ετσι? και αν ναι,υπαρχει τροπος να τα αναπαραγαγει με καποιο player ισως? Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ Τ Ω !
×
×
  • Create New...