Jump to content

scot

Members
  • Δημοσιεύσεις

    14
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by scot

  1. Ωραίο το δωράκι! Καλή μας επιτυχία!
  2. scot

    Meizu MX4

    Chris946 και γενικα όσοι έχουν βαλει την 5.1.3 ειδατε διαφορα στην μπαταρια? Γτ εμενα μου φαινεται οτι πεφτει αρκετα ευκολα... Ιδιαίτερα μετα το 15% κατεβαινει αισθητα γρηγορα. Υποψιν ειχα την 4.2.2.2 προηγουμενως.
  3. scot

    Meizu MX4

    Μαλλον το βρηκα, ηθελε επανακκινηση το κινητο, σορρυ που γεμιζω με ποστ, αλλα ισως βοηθησω και κανεναν αλλον ασχετο σαν και μενα... και για τα ελληνικα εψαξα και βρηκα οτι πρεπει να το ρουταρω και μετα βαζω ελληνικα... βασικα οτι απορια ειχα μου λυθηκε εδω
  4. scot

    Meizu MX4

    και αλλο προβλημα, δεν μπορω να κατεβασω καμια εφαρμογη απο το google play... οποτε σοβαρευει το πραγμα...
  5. scot

    Meizu MX4

    τελικα το βρηκα, δεν ξερω τι και πως κατεβασα το 4.5 και μετα εκανα αναβαθμιση μεσω του update app, ενα θεμα εχω τωρα, δεν εχω ελληνικα...:lol: οι υπολοιποι που εχουν την 5.1.3 εχουν ελληνικα??
  6. scot

    Meizu MX4

    Το εκανα αλλα δεν ανοιγει, προσπαθησα και χειροκινητα με το power button & volume+, εβαλα το update.zip στον φακελο (recovery) που μου ανοιξε οταν συνδεσα το κινητο με το laptop και επελεξα να κανει και cleardata και τελικα τιποτα, φορτωνει κανονικα το upgrade αλλα δεν ανοιγει μετα... Το δοκιμασα χωρις cleardata και παλι τιποτα. Υπαρχει περιπτωση να το στειλω σε καποιο μαγαζι και να το φτιαξουν? εστω οπως ηταν πριν. 1 μηνα το εχω...:worry:
  7. scot

    Meizu MX4

    οκ ευχαριστω πολυ!
  8. scot

    Meizu MX4

    Ψαχνω παντου και δεν βρισκω εναν οδηγο για να κανω αναβαθμιση στο τελευταιο flyme os της Meizu. Εχω το mx4 με την εκδοση 4.2.2.2Α και θελω να βαλω την 5.1.3.0 που ειναι και η τελευταια stable που εδωσε η Meizu. Αν καποιος ξερει καποιον οδηγο ή εχει κανει την αναβαθμιση ας με βοηθησει. Ενημερωτικα δεν θελω να ρισκαρω και να brickarei κανοντας εναν οδηγο απο αλλο κινητο. Ευχαριστω προκαταβολικα :happy:
  9. Δεν μπορω να το βρω... τεσπα, καποια στιγμη θα ερθει η ενημερωση, ας μην αλλαζω το θεμα με την χωρα προελευσης. τνχ παντως!
  10. Και πως καταλαβαινω την χωρα; αυτο λεει... I9300OJVEMC1
  11. Περιεργο γιατι εγινε κανονικα download και εγκατασταση... Το δικο μου ελληνικο ειναι νομιζω... απο το ebw.gr το ειχα παρει. Κριμα παντως πηρα μια χαρα, ελπιζω να μην αργησει:rolleyes:
  12. Εκανα ελεγχο για ενημερωσεις και κατεβασε κατι, εκανε την εγκατασταση, επανεκκινηση και τλκ ειναι η ιδια εκδοση 4.1.2 . Ξερετε κατι; βσκ σε εσας ηρθε καποια ενημερωση;
  13. Καλησπερα! Θα βγει και επισημα; εχετε ακουσει κατι;
  14. Καλησπέρα σε όλους.. Θα ήθελα να ρωτήσω αν γίνεται να κάνω αναβάθμιση στον επεξεργαστή του laptop μου. Έχω τον sony vaio NW21SF την έκδοση με τα 500GB και με intel core 2 duo P7450 στα 2.13 GHz...Ξέρει κανείς αν μπορώ να βάλω κάτι σαν και αυτόν τον επεξεργαστή; --> intel core i7 720QM στα 1.60 GHz και αν μπορώ να βάλω καλύτερη κάρτα γραφικών...και τέλος, αν και σε αυτό είμαι κάπως σίγουρος, αν μπαίνει μνήμη 8GB...αυτά..
×
×
  • Create New...