Jump to content

veroukaki

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by veroukaki

  1. Σ'ευχαριστω πολύ giothesuper! Θα μπω απο καποιον αλλον να το ψαξω γιατί απ'όσο το έψαξα χωρίς να έχω πρόσβαση μόνο σε FAQ με πηγαινε. Και πάλι thanks!
  2. Σε αυτό Vasileios θα μου επιτρέψεις να προσθέσω: και να μην φαίνεται γεμάτη η χειραποσκευή. Οκ αν ειναι βαριά, αλλά αν φαίνεται γεμάτη και ταυτόχρονα η μεγάλη αποσκευή είναι στο όριο, τότε υπαρχει περίπτωση να σε ψιλιαστούν. Εξαρταται από τον υπάλληλο. Το λέω γιατί την έχω πατήσει και αναγκαστικα να την αδειασω τη χειραποσκευή σε 2η βαλιτσα... :O
  3. Παιδιά καλησπέρα! Είμαι κ εγώ μια απο τους τυχερούς που κλείδωσε ο λογαριασμός στο facebook και μαλιστα χωρίς κανεναν λόγο. Ούτε friend requests κανω και ονομα είχα αλλαξει πριν 2-3 χρόνια, απλα έκοψα το επίθετο. Και ακριβώς το ίδιο "κομμένο" επίθετο χρησιμοποιω και στο mail που έχω δηλώσει στο facebook. Και οκ δεν με πειραζει να μην ξαναασχοληθώ με το facebook αλλά αυτό που με έχει εκνευρίσει πραγματικά είναι ότι τα στοιχεία που έχω ήδη δώσει και οι οποιες ευτυχως οχι παρα πολλές φωτογραφίες είναι στη διαθεση τους χωρίς να μπορώ καν να τα διαχειριστώ και να τα σβήσω (αν και εχω ακουσει οτι ποτε δεν σβηνουν απαξ και τα εχεις ανεβάσει). Τώρα μου ζητάει και εμένα να ανεβάσω ταυτότητα, πραγμα που αρνουμαι κατηγορηματικα να το κανω ακομα και αν σβησω τα περισσότερα στοιχεία. Αυτό που ψάχνω εδώ και ώρα και δεν μπορώ να βρω είναι ένα email επικοινωνίας ή κάπου όπου μπορώ να απευθυνθώ σε αυτούς και να τους πω να διαγραφεί ο λογαριασμός εντελώς (δεν εχω σκοπο βεβαια να το κανω και πολυ ευγενικα, αλλά κάτι πρεπει να κάνω). Ξέρει κάποιος ένα email επικοινωνίας ή κάποιο link να απευθυνθω? Sorry αν εχει απαντηθει ξανα παρομοια ερωτηση αλλά παρ'ότι διάβασα γρηγορα όλες τις σελίδες, με τα νευρα που εχω θα μου έχει ξεφυγει.
  4. Μμμμμ :lol::lol:μαλλον γι αυτο δεν μου ελεγε κανεις τιποτα χαχαχα Ναι, εχω φτιαξει και τις ρυθμισεις ροης και του browser. Απλα εχω καθε μηνα τα 30MB δωρεαν οποτε ειπα να δοκιμασω το youtube και αφου δεν επαιζε φοβηθηκα μηπως ειχε κανα προβλημα τελικα. Σ ευχαριστω πολυ ομως για την απαντηση
  5. Κοίτα andrea σαν κινητο που προσπαθεί να ενσωματώσει αρκετές νέες τεχνολογίες μαζί έχει τα κωλύματα του (και από οτι φαίνεται σε καθε έναν εμφανίζονται διαφορετικά, π.χ. σε μενα ακομη και οταν απλα μιλαω στο τηλεφωνο). Σε γενικες γραμμες όμως είναι πολύ ανθεκτικό (κάτι που δεν πίστευα αρχικά), όμορφο και λειτουργικό. Τώρα τα διάφορα μείον πιστεύω ότι με τις κατάλληλες αναβαθμίσεις θα φτιάξουν. Με λίγα λόγια εγώ είμαι πολύ χαρούμενη που το διάλεξα -και δεν σου κρύβω ότι το πήρα με τη λογική ότι σε λίγες μέρες από την αγορά θα το πούλαγα- και τελικά το κράτησα.
  6. Παιδια sorry που ξαναρωταω, αλλα εχει παιξει κανεις με επιτυχια βιντεακια απο youtube μεσω 3G? Το δικο μου προσπαθεί αλλα βγάζει σφάλμα χρόνου αναμονής... Ξερει κανεις τιποτα ή να το παω στο service? :worry:
  7. Φιλε geodom τουλαχιστον απο την δικη μου εμπειρια με το κινητακι, αν εχεις ενεργοποιησει το Wifi και εχεις βρει δικτυο πρωτα, μολις μπαινεις στον browser σου βγαζει να διαλεξεις αν θελεις να μπεις με Wifi η 3G, αν διαλεξεις Wifi δεν σε χρεωνει. Επιπλεον συνηθως οταν μπαινεις με 3G το σημα πανω δεξια αλλαζει απο G σε 3g και σε H... Συνηθως, αλλα αν στο κανει αυτο, μαλλον προσπαθει να πιασει καλυτερο σημα, αρα εισαι με 3G...
  8. Παιδια εχει παιξει κανεις βιντεακια απο youtube μεσω 3G? Εχω συνδεση vodafone και οταν επιλεγω ενα βιντεακι, με βγαζει στον mediaplayer, προσπαθει... προσπαθει και τελικα μου βγαζει "σφαλμα χρονου αναμονης". Ξερει κανεις τπτ γι αυτο?
×
×
  • Create New...