Jump to content

geo_design

Members
  • Δημοσιεύσεις

    21
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by geo_design

  1. Παιδια καλησπερα! Δεν ειχα καν ιδεα οτι υπαρχει τετοιο θεμα στο myphone και μαλιστα το βρηκα απο το google. Ξερει κανεις τι ακριβως παιζει με εκτελωνισμο (η που μπορω να βρω κατι στο φορουμ!) για κατοικους εξωτερικου? Μου εχουνε πει οτι αν εισαι πανω απο 2-3 χρονια μονιμος κατοικος εξωτερικου εχεις δικαιωμα να φερεις αυτοκινητο χωρις δασμους. Ξερει κανεις αν οντως ισχυει και μαλιστα ποσο πρεπει να το κρατησεις μεχρι να αποκτησεις δικαιωμα πωλησης σε Ελληνα ιδιωτη. Ζω και εργαζομαι στην Αγγλια εδω και 6 χρονια και σκεφτομαι να κατεβω μονιμα Ελλαδα συντομα. Επισης ακουσα οτι πρεπει να το εχεις στη χωρα μονιμης κατοικιας σου για τουλαχιστον 6 μηνες πριν το φερεις.. Οποια βοηθεια απιστευτα ευπροσδεκτη. Εψαχνα και στο σαιτ του Υπ Οικονομικων αλλα δεν μπορω να βγαλω ακρη. Χιλια ευχαριστω..
  2. Τελικα πηρα και γω ενα Qtek 9100. Πλακα εχει.. πολυπλοκο. Βασικα μου την εδωσε που δεν μπορεσα να περασω τις επαφες καλα στο 9100. Εχω ενα 6630. Με το Προγραμμα της νοκια τα περασα στο αουτλουκ του οφις xp και μετα με active sync στο 9100. Πολλες επαφες δεν τα εχουν ολα τα νουμερα. Εννοειται δεν εχω τις μικρογραφιες που ειχα στις επαφες αλλα ακομη και ενα ενα με BT δεν παιρνανε ολα ακριβως.. Υπαρχει καποιο καλυτερο προγραμμα επαφων που να μπορει να γινει default επιλογη αντι αυτου των WM5? Επισης θα εκτιμουσα αν μπορουσε καποιος να με παραπεμψει η να δωσει οδηγιες για ελληνικα. Εβαλα το ΑΕΚMap και απορω αν υπαρχει αμεσος τροπος τυπου συνδυασμου πληκτρων να αλλαξεις απο ελληνικα σε αγγλικα κοκ. Επισης ποιο ειπαμε ειναι το κολπο για 160 χαρακτηρες?? Εχω φαει ωρες ψαχνοντας το forum αλλα ειναι αδυνατο να βρω αυτα που θελω.. Ουτε το αρχειο του katsj για κατι ελληνικους χαρακτηρες δεν καταφερα να εντοπισω.. Καθε βοηθεια ευπροσδεκτη. Ευχαριστω εκ των προτερων.
  3. Παιδια να ειστε καλα.. Το πηρα αποφαση. Δεν θα υποδουλωθω στην ανωμαλια του ελληνα. :X Τι θα πει το κλειδωνω.. Ο υπολοιπος κοσμος ειναι τοσο εκτος πραγματικοτητας?? Φευγω για Λονδινο να παρω αγγλικο.. Θα ενοχλησω αργοτερα για εξελληνισμο..:p Ευχαριστω για ολα. Keep it up. Amazing forum! Τα λεμε συντομα..
  4. Ευχαριστω γι ατην ανταποκριση. Κατι ακομα. Εγω χρησιμοποιω Vodafone (στην Γερμανια το δινει και αυτη σαν VPA ειδα καπου..) αλλα μπορω να το παρω πχ απο t-mobile και O2 πρακτικα τζαμπα με προγραμμα με χαμηλο παγιο. Αυτα ναι εχουμε πει χιλιαδες φορες ειναι πρακτικα διαφορετικη εμφανιση, αλλα μπορουν αν τα φλασαρεις να ξεκλειδωσουν και να περασεις οποιαδηποτε SIM η παραμενουν κλειδωμενα οτι και να κανεις, οποτε καλυτερα SIM free εξαρχης??
  5. Παιδια χιλια συγγνωμη για το παρον μηνυμα αλλα κοντευω να τρελαθω.. Ειδα το 9100 στην Ελλαδα και αποφασισα να περασω σε PDA τηλεφωνο. Ειμαι προς το παρον Νοκιακος μεχρι αηδιας (S60 βασικα!). Ειχα ενα Motorola A1000 και ενα Palm TX αν εξαιρεσεις το γεγονος οτι ελληνικα παπαλα δεν μπορω να δουλευω με τη γραφιδα και γι'αυτο τρελαθηκα με το Wizard. Ας επανελθω.. Μενω Αγγλια. Εχω φιλαρακι στην Ελλαδα να ενοχλει συνεχως Πλαισιο και Public στη Θεσ/νικη για τον αν εχουν επιτελους φερει 9100. Τιποτα μεχρις στιγμης. Στην Αγγλια μπορω να βρω οποια εκδοση του Wizard θελω. Ο λογος που θα εδινα τα 750 ευρω ειναι για να ειμαι σιγουρος οτι θα γραφει ελληνικα με hardware πληκτρολογιο. Οποτε θα ημουν εξαιρετικα ευγνωμων εαν καποιος (ειδικα αν εχει αγγλικη εκδοση!) μπορουσε να μου δωσει τα φωτα του στα παρακατω.. 1. Αν παρω αγγλικο μπορω να γραψω ελληνικα με το hardware πληκτρολογιο? Ακομα και αν ειναι i-mate,mda,xda? Τα τελευταια απλα τα flashαρεις και ξεκλειδωνουν? 2. Αγγλικο qtek η imate μπορει να διαβασει ελληνικα στα παντα (προγραμματα, επαφες, μηνυματα κτλ) ?? Ειναι δηλαδη σαν τα desktop windows που απλα αλλαζεις localization η προσθετεις ελληνικη υποστηριξη?? Ρωτω γιατι ποτε δεν ειχα ελληνικα windows και δεν θελω να αρχισω τωρα.. 3. Αν υπαρχει τροπος για την υποστηριξη ελληνικων στο hardware μπορει καποιος να με βοηθησει με link η οδηγιες? Εχω παθει πλακα με το μηχανακι και δεν μπορω να περιμενω αλλο να αποκτησουν στοκ στην Ελλαδα. Εδω μπορω να το παρω αμεσα και πολυ φθηνοτερα.. Αλλα δεν θελω να την πατησω με τα ελληνικα και να εχω κατι αχρηστο στον τομεα της γραπτης επικοινωνιας με Ελλαδα. Εχω καλομαθει με τα Νοκια και το Τ9 και δεν μπορω να στειλω sms greeklish πλεον. Και παλι συγγνωμη για το ασχετο και για το μεγεθος του μηνυματος. Εν αναμονη βοοηθειας λοιπον.. Ευχαριστω!
  6. pentraks!!! Dystyxos o xronos mou sto streamload einai to poly kamia bdomada akoma!!! Ekeina ta kainourgia ti einai?? Exo arxisei kai agxonomai..!
  7. bibiboy Ta paketa pou zhthses einai sto logariasmo sou..!
  8. ergis Ta programata pou hthelaes einai sto logariasmo sou! Se kalh meria..
  9. Allou einai to myalo mou! To link! http://www.mobile4arab.com/vb/showthread.php?threadid=150501
  10. To xexasa prin!! Exei kaneis prosbash sto smartmovie?? An nai kai mporei as kanei ena post enhmeroshs..! Eyxaristo geo
  11. Kalhspera se olo ton kosmo! Agaphte pentraks anameno me trelh agonia!! Brhka ena link kai katebasa kapoia .blz! To paratheto apo kato Telos panton.. Esteila stous parakato ta paketa pou zhthsan: -panoshr -giannis_tripoli -telios2003 Akomh, file Timeles kalo einai na peis ti theleis na pareis.. Kapou pio piso sto thema einai kati san periexomena! Sou stelno pros to paron to paketo me ta paixnidia tou ngage.. (30+MB!!). Se kalh meria!
  12. Ta parakato atoma phran ta paketa pou zhthsan: 1. spartacus2001 2. yiorgos 3. panozR :o
  13. Paidia eimai neos sto paixnidi me to 6600.. Alla eimai psyxakias mazi tou! An exete thn kalosynh tha hthela ola ta diathesima paketa.. Xero einai poly alla tha hmoun poly eygnomon kai apo mena meta oti thelete.. username:geo_design geoman2810@yahoo.com mporo kai na bohthiso sto upload argotera, outos h allos sxedon kathimerina eimai sto web (stratioths gar!) kai to bandwidth einai terastio.. Think about it.. Eyxaristo, tha anameno gia ta eyxarista!
×
×
  • Create New...