Jump to content

eleni7

Members
  • Δημοσιεύσεις

    35
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by eleni7

  1. Γεια σας.Έχω nova στην τηλεόραση μου και έχω ένα πρόβλημα.Το πρόβλημα μου είναι ότι όλα τα κανάλια παίζουν κανονικά αλλά το κανάλι του σκαι μόλις το βάλω σε αυτό το κανάλι η τηλεόραση από μόνη της σβήνει.τι μπορεί να φταίει και τι μπορώ φυσικά να κάνω για να λύσω το πρόβλημα μου??????????????????????? Ευχαριστώ!!!!!!!!!!
  2. δεν παει αλλο λεω να το παρω στην αντιπροσωπία.τους το δινω για service και το κρατανε 1 μηνα τη φορα η vodafone οπου το αγόρασα.
  3. του εχουν κανει αναβαθμιση και για service το εχω παρει 2 φορες.το κινητο ειναι ολοκαινουργιο και απο την 1 μερα το πηρα για service δεν το εχει χρησιμοποιησει καθολου.
  4. να σας ρωτησω κατι:σας εχει τυχει να βαλετε το κινητο σας σε προφιλ αθορυβο και να το απενεργοποιησετε και οταν το ενεργοποιησετε να δουλευει κανονικα μεχρι εκει που λεει καλοσωρησατε και μετα να μενει μαυρη η οθόνη του κινητού σας????γιατι αυτο κανει το δικο μου το εχω παρει στην εταιρια που το πηρα 2 φορες για service και πάλι τα ίδια το πρόβλημα παραμένει.
  5. ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ.ΠΡΙΝ 15 ΗΜΕΡΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΑΣ ΕΙΧΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΤΕ ΟΤΙ ΗΘΕΛΕ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ.ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΣΤΗ VODAFONE ΟΠΟΥ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟ ΦΕΡΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΗΜΕΡΕΣ.ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΡΙΝ.ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΡΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΒΑΖΩ ΑΘΟΡΥΒΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΣΩ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΚΑΙ ΠΑΩ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΟ ΑΝΟΙΞΩ ΜΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΛΛΑ ΚΟΛΑΕΙ ΣΤΗ ΣΗΜΑ ΤΗΣ ΝΟΚΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΤΕ ΚΛΕΙΝΕΙ ΟΥΤΕ ΑΝΟΙΓΕΙ.ΜΗΠΩΣ ΦΤΑΙΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ???ΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΩ?ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ Η ΜΠΑ?ΤΟ ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ ΜΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΑΛΛΟ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ!!!! Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες.
  6. αυτό για τη μπαταρία μου το είπαν στη vodafone όταν το αγόρασα.εγώ όμως διάβασα το χαρτί του και λέει ότι μόλις τελειωσει ημπαταρία το φορτίζουμε 1,5 ωρα που χρειαζετε για να φορτησει και οτι εαν το φορτησουμε παραπανω θα χαλασει απο υπερφορτωση της μπαταριας!!!
  7. το εβαζα σε προφιλ αθορυβο,το εκλεινα και οταν το ανοιγα με αυτό το προφίλ έβαζα τον κωδικό και μετα η οθονη μου εμενε μαυρη και κολουσε κιολας. κατι άλλο ισχύει αυτό που λένε ότι πρέπει να το φορτήσουμε της 3 πρωτες φορες απο 14 ωρες τη φορα ή θα χαλάσει?????
  8. εγώ πήρα σήμερα το κινητό μου στη vodafone και μου ειπαν οτι θα το στηλουν για σερβις και θα μου ερθει σε 15 μερες ειναι λογικό για τόσες μέρες?????
  9. ok.aurio tha to paro sti vodafone opou to agorasa!!!! αυτό που λέει ''H πρώτη σημαντική αναβάθμιση για το Nokia 5800 XpressMusic είναι διαθέσιμη'' http://www.mivadika.gr/forum/showthread.php?t=16 αυτή η έκδοση είναι παλιά σωστά???? Μαθε επιτελους να χρησιμοποιεις την ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ μηνυματος , δεν ειναι chatroom.Επιπλεον να διαβαζεις τα προηγουμενα:!:
  10. geia sas paidia.tha ithela na sas po oti ektos apo to provlima pou sas eixa pei tora arxizei kai mou kolaei to kinito.mipos tha prepei na kano kati allo giauto ektos apo tin anavatmisi pou thelei???
  11. για δες λίγο αυτό http://europe.nokia.com/A4579163 δεν ειναι???
  12. θα το πάρω στο κατάστημα όπου το αγόρασα να του κάνουν αναβάθμηση γιατι εγώ φοβάμε μήπως χρεωθώ...
  13. ναι να την κάνω αλλά επειδή έχω σύνδεση δεν θέλω να χρεωθώ. να κάνω Αναβάθμιση λογισμικού μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή???τι λες??? Να χρησιμοποιεις την ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ:!: -> http://www.myphone.gr/forum/images/buttons3/edit.gif <-
  14. δεν έχω κάνει καμία αναβάθμηση πριν λίγες μέρες το αγόρασα!!!
  15. το εφτιαξα τελικά ευχαριστώ να σε ρωτηήσω και κάτι άλλο.το είχα ρωτήσει αλλά θέλω και μία 2 γνώμη.όταν βάζω το κινητό μου αθόρυβο και κάποια άλλα προφίλ εκτός απο το γενικό και το εκτός σύνδεσης που μου δουλευουν σωστά τα υπόλοιπα όταν τα βάζω και κλείνω το κινητό,όταν το ανοίξω και βάλω τον κωδικό και μου δίξει το σήμα της νόκια μετά η οθόνη μένει μαύρη δεν μου δίχνει την εικόνα και αυτό για της επαφές.τι να κάνω μήπως ξέρεις??? Να χρησιμοποιεις την ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ,δεν ειναι chatroom :!: http://www.myphone.gr/forum/images/buttons3/edit.gif http://www.myphone.gr/forum/images/buttons3/edit.gif http://www.myphone.gr/forum/images/buttons3/edit.gif
  16. γεια σας.έχω το κινητό nokia xpress music 5800 και πάω εκεί που λέει μητρώο και δεν μπορώ να μηδενίσω της κλήσεις μου ζητάει κωδικό κλειδώματος τι να κάνω??
  17. ειδα τον κωδικο κατω απο το μοντεμ αλλα δεν λειτουργεί.μεσω ηληκτρονικού υπολογιστή γίνετε η αναβάθμηση???και πως????
  18. ναι δικό μου είναι το δίκτυο αλλα ποιο κωδικό δεν του έχω βάλει κωδικό
  19. και να τους ρωτησω εε???δοκίμασα και τα υπόλοιποα προφίλ σχεδόν με όλα το κάνει εκτός από το προφιλ εκτοσ συνδεσης και το γενικό..... παω να μπω με wlan αλλά θέλει το κλειδί.... με το software updater θα γίνετε αυτόματα η ενημέρωση???σε πόσο καιρό θα γίνει αυτό?????
  20. δεν υπάρχει κανένας άλλος τρόπος?????
  21. Πως χρειάζετε αναβάθμηση αφού το κινητό είναι ολοκαίνουργιο????την παρασκευή το αγόρασα.πως θα συνδεθω με wifi???δε νομιζω να γίνει τίποτα και να χρεωθω γιατι το εχω με συνδεση στη vodafone....
×
×
  • Create New...