Jump to content

pantelhs

Members
  • Δημοσιεύσεις

    14
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About pantelhs

  • Ημ. Γέννησης 10/06/1968

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

pantelhs's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Γεια σας παίδες ήθελα να ρωτήσω στο Nokia 6210 Navigator μπαίνει το garmin nav όπως εχω βάλει στο Nokia 5800? Ευχαριστώ
  2. Ναι φίλε οκ απλός εγώ εάν το έχω απενεργοποίηση το κλείδωμα της οθόνης κάθε φορά που χρησιμοποιώ το κινητό θα πρέπει μετά χειροκίνητα να κλειδώνω την οθόνη ενώ στο P1i που το είχα το πρόγραμμα δεν μου το έκανε αυτό! Δεν πειράζει η ουσία είναι οτι το gps δουλεύει άψογα σε ευχαριστώ.
  3. Παιδιά να είστε καλά, έβαλα το νέο και είναι όλα οκ ;) απλός δεν ξέρω τι να κάνω με το αυτόματο κλείδωμα του κινητού και έτσι σβήνει η οθόνη όταν κάνει πλοηγήσει :( Πρέπει να το απενεργοποιήσω από της ρυθμίσεις του κινητού ή γίνετε από το πρόγραμμα :confused:
  4. θα το παλέψω και θα σας πω αποτελέσματα ευχαριστώ;)
  5. οκ φίλε έχω τα αρχεία από αυτό που είχα στο P1i είναι τα ίδια να βάλω αυτά :worry:
  6. καλησπέρα παιδιά είμαι και εγώ ένας νέος κάτοχος ενώ Nokia 5800 :D το είχα το Garmin σε ένα P1i που είχα και ήταν κορυφή :) αλλά θα περιμένω πότε θα έρθει το κανονικό για το Nokia 5800 ;) θα σας παρακολουθώ :lol:
  7. Δεν γίνετε φίλε να βλέπεις :(
  8. Φιλαράκι ( το ρε μου άρεσε :mad: ) έκανα την ερώτηση εάν υπάρχει κάποια ρύθμιση στο OPERA για να παίξει τα videakia και όχι ότι δεν ξέρω εάν τα παίζει γιατί όπως είναι από την εγκατάσταση του δεν τα παίζει :X
  9. Τελικά παιδιά το OPERA μπορεί να παίξει videakia flash από το youtube :confused:
×
×
  • Create New...