Jump to content

Hidetosi7

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Hidetosi7

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Hidetosi7's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Αλλες 2 αποριες! 1) Οταν δημιουργω φακελους για να βαλω τις φωτο στην επιλογη "ΕΙΚΟΝΕΣ" ειναι ολα οΚ! Αλλα οταν μπαινω στην επιλογη " ΣΥΛΛΟΓΗ" παλι φαινονται ολες χυμα... Επισης οταν διαλεγω μια φωτο για εικονα κλησης την αποθηκευει και 2 η φορα..:(.. 2) Υπαρχει τροπος να απενεργοποιηθει αυτο το αναβοσβημα της οθονης οταν την πλησιαζεις ΠΧ στο αυτι σου?!?
  2. εχω και γω 2 αποριες! Πρωτον: Πως βγαινει(ΑΝ) το κλειδωμα της οθονης και δευτερον: πως μπορω να κανω μια φωτο φοντο αλλα σε ολη την οθονη?? ( Το αντιστοιχο της μεγιστοποιησης στο παλιο πλεον W800 μου).
  3. ναι ρε παιδια αλλα πως εξηγειται?? μηπως μ δωσαν κανα χρησιμοποιημενο??εφοσον το πηρα με Vodafone συνδεση και στην προσφορα τους δεν θα πρεπε να ναι VL???.. Παντως ειχε τα αυτοκολλητα και ολα τα συναφη..
  4. το κουτι ειναι αυτο π ειπε ο theodosis. Ασπρο και κλεινει με μαγνητη..
  5. στην Επικοινωνια εχει Browser και οταν αναβει λεει lg electronics και μετα μου ζηταει PIN.
  6. Και ειχα πειστει οτι ηταν vl γιατι το πηρα με την προσφορα τους!!!!! θελει τπτ ρυθμισεις το wi fi για να μπεις στο ιντερνετ η απλα βρισκεις δικτυο και μπαινεις?? και αλλη μια απλη ερωτηση.. μπορεις να δεις ποσο % σου μενει απο την μπαταρια οπως στα SonyEricsson η οχι?..
  7. βασικα οταν βαζω να παιξει τραγουδι δν βλεπω καποια τετοια ρυθμιση αλλα στην επιλογη π ειπα παραπανω εκει που εχει και το vodafone menu εχει Πομπο Ραδιοφωνου. Αρα ειμαι κωλοφαρδος????!:P
  8. Αυτοι π εχουν FM transmitter.. Σε ποια Ρυθμιση το βρισκεις??
  9. δν εχει στο καπακι vodafone .... Τι παιζει ρε παιδια??! Πως αλλιως μπορω να το καταλαβω??! υ.γ κατανοω την ηλιθιοτητα της ερωτησης!:P
  10. καλημερα παιδια! Να ρωτησω κατι κουλο??! Πηρα το κιν απο πλαισιο προχθες στο ευελικτο 45 της vodafone π το εδινε δωρεαν.. Λογικα δν θα ναι VL?? πως καταλαβαινεις αν ειναι??! Παντως δν μου εχει εικονιδιο VL εκτος απο εκει που λεει ΑΤΖΕΝΤΑ Κ ΕΡΓΑΛΕΙΑ->ΕΡΓΑΛΕΙΑ->vodafone menu.. Tελικα ειναι η δεν ειναι??!
×
×
  • Create New...