Jump to content

Elninio5112

Members
  • Δημοσιεύσεις

    20
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Elninio5112

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Elninio5112's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. μου ειπαν οτι κανει παντος οσοι το ειδαν. για ανοιγμα καρτερ δεν μου ειπαν. ολα απο το αστρεα τεριαζουν κουτι. αλλα πια ι διαφορα σε χιλιοστα εχει ο μαμα στροφαλος με τον μακρυ?
  2. δεν ξερω ακομα. αλλος μου λεει βαλε απο αστρεα γνησιο αλλος μου λεει να βαλω μακρυ δεν ξερο ακομα.
  3. οταν λες να ανοιξω καρτερ ενοεις να το δοσο για να τον φανε απο μεσα οστε να χοραει πιο μεγαλος στροφαλος? αμα δεν τον ανοιξω τι στροφαλο μπορο να βαλω?
  4. λεω να βαλω τον μακρυ τον στροφαλο. θα δουλεψει με 52χιλ.? εγο σκεφτομοθνα για πιο πολλα εφοσον αλαζω και στροφαλο.
  5. χωρις ανοιγμα καρτερ
  6. σορυ για τιν παρανομια.:ninja: λοιπον θα κανω το εξης που θα ειναι σαφος καλυτερο και πιο οικονομικο. θα βαλω αλλο στροφαλο, κυλινδροπιστονο, κεφαλη και καρμπυλατερ απο αστρεα. ποσα χιλιοστα κυλινδροπιστονο μπορω να βαλω?
  7. τπτ κανεις??????:cool:
  8. αρα αφου ειναι στο καρτερ πανο δεν γινετε απολυτος τπτ με αλλαγη κηνητηρα? τοτε εστω να βελτιωσω αυτο το μοτερ και αλαξω και τα γραναζια μπορειτε να μου προτεινετε κατι αξιοπιστο? αμα μπορειτε να μου προτεινετε και μαστορια καλα στην αθηνα που να το παω χωρις να με ξεφραγκιασουν. ευχαριστω
  9. καλησπερα σε ολους και παλι. μια ερωτιση εχω. θελω να το βελτιωσω να το κανο 100 - 125 αλλα. θελω να αλαξω μοτερ καλυτερα γιατι με αυτο το σασμαν να τερματιζει η 1η στα 15κμ ειναι οτι πιο σπαστικο υπαρχει. ενο στα 100αρια εχουν πιο μακρυ σασμαν. το προβλημα ειναι οτι θελω να κρατισω τα καπακια του κηνητηρα για τον αριθμο. τι μπορω να κανω και πιος κηνητηρας ταιριαζει κουτι.
  10. κατι τετοιο πρεπει να ειναι αλλα πως μπορο να το κιταξω αυτο? απο την μερια της ροδας δεν μου φανηκε πολυ ενταξυ. Αμα βγαλω την ντιζα και γυρισω την ροδα δεν πρεπει να γιρναει εκει μεσα κατι?
  11. γεια σε ολους. Σημερα ελεισα ολα τα πλαστικα στο μιχανακι. Εσφιξα το μοτερ, ηταν λιγο χαλαρο. μετα εβαλα ολα τα πλαστικα παλι σωστα και μπορώ να πω οτι το τριξιμο το τρελο και ο συντονισμος και γενικα αυτη η εσθηση αλλου πατω και αλλου βρισκομε εχει εξαφανιστει.:lol: κατι που δεν μπορεσα να διορθοσω ειναι το κοντερ. εβγαλα την ντιζα και τιν ξαναεβαλα. σε μια φαση στον δρομο αρχισε να ανεβενει ο δικτης αλλα μετα απο λιγο σταματισε παλι. μπορειτε να μου πειτε κατι πανο σαυτο?
  12. οχι φτιαγμενο δεν ειναι απλα ειναι 72 κυβικα για να ανεβενει και καμια ανηφορα. αυτος που το ειχε ειναι 35 χρονων και δεν ασχολειτε με τετια, για να πηγενει στην δουλεια του το ειχε. θα ξεκινισω σημερα να σφιγκο οτι βιδα δω και βλέπουμε.
  13. λετε να εχει τπτ αλλο και να τριζει. το ειχε κανενας αυτο το τριξιμο? τι αλλο θα πρεπει να κιταξω για να δω αν ειναι ενταξι? μιπος ειναι το σασμαν χαλασμενο και τριζει τοσο πολυ?
  14. αυτο λεω να κανω αυριο. να τα λισω βασικα ολα να μινει γυμνο τελιος. να σφιξω το μοτερ αν θελει βεβαια και μετα να αρχισω να τα ξαναβαζω τα πλαστικα και να τα βιδωνω. ειδα και την πισω ροδα οταν το ειχα στο διπλο σταντ αναμενο με ταχυτητα οτι ειναι λιγο θεοστραβη. σιγα σιγα θελω να το διορθοσω. οσο για την ντιζα του κοντερ λες να εχει βγει η να εσπασε? ευχαριστω για την αμεση απαντηση. ελεγα οτι τετια ωρα δεν θα εβρισκα κανεναν.:D
  15. Καλησπέρα ηθελα να με βοηθισετε οσοι μπορειται και οσοι θελετε για ενα προβλημα που αντιμετοπιζω με το μηχανάκι μου. το μιχανακη τριζει απιστευτα. το πιρα απο εναν φιλο μου. το ειχε παρατιμενο πολυ καιρο. το εφερα σημερα( πρωτη φορα που το οδηγαω) απο πειραια μεχρι κεντρο και μπορω να πω οτι τριζει υπερβολικα. και οχι απο τα πλαστικα αλλα σαν να σιντονιζει το μοτερ τριζουν τα πατιρακια η σελα ολα με λιγα λογια. λες και εχουν χαλαρωσει οι βιδες που στιριζετε το μοτερ. οταν εδινα βαρος στο δεξι πατιρακι σαν να ελατονε λιγο το θοριβο. και κατι ακομα μεχρι τα μισα του δρομου δουλεβε το κοντερ μετα τερμα. Τα φοτα σας παιδια οσοι μπορειτε
×
×
  • Create New...