Jump to content

gamiculas

Banned
  • Δημοσιεύσεις

    79
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by gamiculas

  1. μην φοβασαι για το ιντζεξιον γιατι ειναι ολα πολυ καλα μονωμενα...δεν θα παρει νερο...:):)
  2. η τιμη ειχε φτασει 2095ε αλλα η σουζουκι οπως και αλλες εταιρειες λογω καποιων καινουργιων νομων κατεβασε παλι τις τιμες...και το address κανει παλι 1895ε...επειδη εγω φοραω yoshi μπορω να παρω το φιλτρο αυτο σκετο???
  3. λοιπων φιλε η σουζουκαρα κανει 1895 ευρο...για φταξιματα εχουν βγει διαφορες εξατμησεις π.χ.(yoshimura-η καλυτερη ενοειται,motosport,κ.α),τωρα εχει ειπωθει απο πολλους για κυλινδροπιστωνα,εκκεντροφορους κ.α.αλλα δεν εχει επιβεβαιωθει απο κανεναν τιποτα...ενα κανονικο στρωσιμο θελει περιπου 1000km για να γινει...αν θες πολυ καλο στρωσιμο ομως καλο θα ηταν να το πηγαινεις λιγο χαλαρα μεχρι τα 1500-2000km...απ οτι λεει η σουζουκι στους καταλογους και στο νετ ειναι 9,5hp αλλα διαφορα συγκριτικα σε περιοδικα λενε πως ειναι 8,7hp...παντως οσα και να ειναι παει πολυ καλα...:):):)
  4. τις βρηκα ειναι στο ποστ 1081...αλλα εχουν σβηστει απο την σελιδα...
  5. σιγουρα την βρηκες στιν σελιδα του τσιτινη...ενα θα σου πω τσιτινης=κλεφταρας...περιμενε λιγο και θα βρεις και αλλου τα παντα για το address και πολυ πιο φτηνα...γιατι ο τσιτινης εκμεταλεβεται οτι τα εχει μονο αυτος στο νετ.. salonikaier απ'οσο θυμαμαι εχεις βγαλει τον λασπωτηρα εεε??την πινακιδα την εχεις βγαλει τελειως??αν οχι που την στηριζεις???
  6. αν βγει ο αισθητηρας Λ τοτε υπαρχει περιπτωση να αποσυντονιστει τελειως ο εγγεφαλος και μετα θα εχεις μεγαλο προβλημα...
  7. εγω χτες αναψα την μηχανη και μολις τραβηξα λιγο το γκαζι για να φηγω εκανε τσαφ και εσβησε...αλλα την ξαναναψα και ολα μια χαρα.
  8. αυτη με το carbon κανει 310ευρο ενω αυτη χωρις carbon κανει 260...:)
  9. φιλε νομιζω πως στο μοντελο της yoshimura με το carbon δεν γινεται να βγαλεις τον σιγαστηρα γιατι θα πρεπει να τρυπισεις το carbon...Σε αυτο χωρις το carbon παντως βγαινει πολυ ευκολα...
  10. το πισω φαναρι θα φαινεται την νυχτα αν ειναι φιμε??οταν λες καλτσον τι ακριβος ενοεις??εχεις καμια φοτο?
  11. και εμενα μου κανει τσαφ καμια φορα...επισης το παω πολλες φορες κοφτες...μιν σε νοιαζει...;) γινεται και το μπροστα φως φιμε ή θα ειναι *******??
  12. πολυ ωραιο το address σου γιαννη...:)το πισω φαναρι πως το εκανες φημε ???
  13. Πολυ ωραια το εχεις φτιαξει το μηχανακι σου...τωρα για την μαργαριτα οπως ειχα πει λιγο πιο πανω νομιζω οτι αυτη του crypton r κανει στο address...θα δω στο crypton ενος φιλου και θα σου πω...:)
  14. ειμαι σχεδον σιγουρος οτι η δισκοπλακα που παει στο kazer παει και στο crypton...αρα αυτη που εδειξα κανει...:)
  15. χαχαχα δν νομιζω οτι εισαι πολυ κατατοπιστικος...τεσπα αυτη η δισκοπλακα ειναι για κρυπτον οποτε θα δω στο κρυπτον ενος φιλου αν η δισκοπλακα του πιανει στην ζαντα στα ιδια σημεια με αυτη του address...μακαρι να κανει γτ μ'αρεσει πολυ...
  16. παιδια δειτε αυτην την δισκοπλακα http://www.moto-rider.com/product-view.aspx?pid=20256 . θα κανει στο address??
  17. εμενα οπως σας εχω ξαναπει το address μου φτανει τελικη μεχρι 100χλμ/ω...σε κατηφορα μπορει να φτασει 105...αλλα ισως φταιει και το βαρος μου..104κιλα:)τωρα στο servise δεν βρηκαν καποιο προβλημα να το προκαλει αυτο...αλλα νταξει ειναι για παπι,απλως καποιοι αλλοι λενε πως φτανει μεχρι 120χλμ/ω...οπως και να το κανουμε fx δεν ειναι...
  18. μπορει και να μου φαινεται οντως....αλλα ξερω καλα την μηχανη οποτε δυσκολο...θα δειξει,θα κανω λιγα χλμ και θα σ πω...:)
  19. σημερα εκανα στην μηχανη το 2ο servise στα 5400 χλμ...μου αλλαξαν λαδια,φιλτρο λαδιου και μπουζι...μολις πριν απο λιγο πηρα την μηχανη και διαπιστωσα οτι πηγαινει χειροτερα απ'οτι πριν...ρε παιδια οι μηχανικοι ειναι αχρηστοι ελεος...καποια μαλ'ακια θα εκαναν και θα ψαχνομαι εγω τωρα...και τους πληρωσα και 75 ευρο...:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:
  20. για το φαναρι ολοι την ιδια αποψη εχουμε...ενοειται πως ειναι πολλα 95ε για ενα φαναρι...ουτε εγω το πηρα.
  21. φιλε πρωτ'απ ολα καλους δρομους με την καινουργια σου μηχανη...επειδη εχω και εγω address και το ψαξει το θεμα με τον λασποτηρα δν εχω βρει κατι...νομιζω οτι η μονη λυση και η πιο ομορφη για μενα ειναι να τον βγαλεις τελειως...επισης μπορεις να βαλεις πισω φαναρι με ενσωματομενα φλας σαν αυτο:http://www.ehonda.gr/shop/popup_image.php?pID=306&invis=0 :)
  22. μονο το πριτσινι που ειναι κατω απο την εξατμιση χρειαζεται να βγαλεις...:)
  23. Τωρα μπορω να τις δω...ευχαριστω πολυ φιλε...
  24. ευχαριστω φιλε αλλα δεν μπορω να τις δω και γενικα να μπω στο imageshack.gr .μου λεει οτι εχει προβλημα ο σερβερ...μηπως μπορεις να τις ανεβασεις αλιως???
  25. ρε παιδια καποιος ειχε ανεβασει φοτος για μια πατεντα για το σιγαστιρα με βιδα για να μπαινει και να βγαινει οποτε θελουμε...αν γινεται να ξαναβρουμε αυτη την φοτο...:)
×
×
  • Create New...