Jump to content

sallax

Members
  • Δημοσιεύσεις

    711
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Δημοσιέυσεις posted by sallax

  1. ρκαι στην τελικη βοηθατε παιδια που δεν εχουν χρονο να παρακολουθησουν....
    Αυτό ήταν το καλύτερο απ'ολα :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

     

    Φύλαγε τα ρούχα σου να'χεις τα μισά είναι η παροιμία που ταιριάζει πιο πολύ στη φίλη σου Ιωάννα... ειδικά αν τα πηγαίνεις σε φωτοτυπάδικο που ζει απ'τους φοιτητές κ τις σημειώσεις τους ;)

     

    Δυστυχώς έκανε το λάθος ν'αφήσει το τετράδιο απρόσεχτο οπότε δεν υπήρχε περίπτωση να περάσει ανεκμετάλλευτο απ'τον "ανιδιοτελή" φωτοτυπά :O

     

    Προσωπικά θα πήγαινα να τον κράξω μόνο κ μόνο επειδή οι φωτοτυπίες θα έπρεπε να έχουν πάνω τ'ονομά μου :rolleyes: και δεύτερον να ζητήσω δωρεάν φωτοτύπηση για μένα, εφ όρου ζωής :D

  2. ρε συ ρώσε πράκτορα, για τον γενικό κανόνα λέμε, όχι τις εξαιρέσεις. επειδή πήγες εξωτερικό εσύ δε σημαίνει πως μπορεί ο καθένας κ το κυριότερο, το διάστημα που επιθυμεί. αν εσύ είσουν με τον κανονισμό στο χέρι κ τους απειλούσες κάθε 3 κ λίγο δε σημαίνει ότι ο σουβλάκι θα πάρει άδεια να πάει βέλγιο 11/4 κ μάλιστα απ'τη σεαπ. θέλει να το ζητήσεις πόσο καιρό πιο πριν, να πάει γες για έγκριση, μπορεί να πάρει μήνα η αναμονή, να'χει επιθεώρηση ή ασκήσεις το τάγμα κείνο τον καιρό κλπ κλπ, 1002 μπορούν να σκαρφιστούν. κ ΑΜΑ σου τη δώσουν. εξαιρείται κάθε δυνατό βύσμα.
  3. Είναι κι αυτό ρε γμτ. στο Ηράκλειο μην περιμένεις καμία άδεια, είναι ζόρικο αυτό το θέμα. 2 48ωρες θα πάρετε κι αυτές κατευθυνόμενες για ΣΚ. Όσο για το Βέλγιο κ την ΕΕ καλά τα λες αλλά άμα γίνει η στραβή, θ'ακολουθήσει "κρέμασμα". ένας μεθυσμένος να σε χτυπήσει ή κάτι να συμβεί στο αεροδρόμιο με το διαβατήριο κι άσχημα τα πράματα.
  4. αν είσαι δόκιμος θα πάρεις άδεια 10-11-12 κ τελείωσε. είτε γιατί πέτυχες αρειανό λοχαγό κ μπορείς να του πεις την αλήθεια, είτε επειδή "δίνεις μάθημα", είτε επειδή έχεις κάποιο άλλο προσωπικό πρόβλημα. στην τελική κολλάς 2 απαλλαγές στο σκ. σαν δόκιμος διαλέγεις πιο εύκολα την άδεια που θα πάρεις. δε σκέφτηκες όμως το σπουδαιότερο. σαν στρατευμένος δεν έχεις δικαίωμα να βγεις απ΄τη χώρα.
  5. σουβλάκι ειδικά για σένα είναι μονόδρομος το δοκιμιλίκι. σκέψου μόνο ότι κάθε (σχεδόν) ΣΚ θα'σαι φρη να πηγαίνεις γήπεδο ή τεσπαν να δεις το ματς με την ησυχία σου σπίτι. κ ξεκινά κ το χαριλάου με κόσμο απ'την επόμενη αγωνιστική, έτσι? ;)

     

    γενικότερα, όλα συνοψίζονται σ'αυτό που λέει ο τζόνι μπι

    Αν κάποιος δεν καίγεται πραγματικά για τους επιπλέον 5 μήνες π.χ έχει έτοιμη δουλειά που τον περιμένει, ή κάτι τέλος πάντων πραγματικά σοβαρό, αξίζει ακόμη και μετά την μείωση της θητείας να υπηρετήσει σαν Δ.Ε.Α[/QUOTe]κ επειδή οι περισσότεροι δεν το χωνεύουν με τίποτα αυτό το +5 στη θητεία, σκεφτείτε το κι αλλιώς. Σαν ΔΕΑ:

     

    δε θα σταματήστε να'στε μέρος του έξω κόσμου :)

    θα βλέπετε περισσότερο τη γκόμενα σταδιακά ή θα'χετε επιπλέον 5 μήνες ελευθερίας απ'τη γκόμενα :p

    το καλοκαίρι θα'χετε 3 μήνες διακοπές σε παραμεθόριο νησί ή τις παραλίες της γκατζολίας :rolleyes:

    την ώρα που οι φαντάροι κ το δημοτικό θα γυρνάνε μέσα, εσείς θα κάνετε το ντουζ της βραδυνής εξόδου :shifty:

  6. πάρε μαζί σου το κινητό, δεν υπάρχει πρόβλημα. καλύτερα όμως να μην είναι το ολοκαίνουργιο σούπερ ντούπερ των 500€, πάρε ένα παλιό. κ καλύτερα να έχει πολύ αυτονομία γιατί μπορεί να μη βρίσκεις χώρο στο πολύμπριζο.

     

    γενικότερα, το σύνταγμα στην κόρινθο είναι πολύ καλό κ θα προσαρμοστείς εύκολα. είναι παμπάλαιο, τεράστιο κ στους θαλάμους δεν παίζει θέρμανση. έχει γυμναστήριο, σινεμά, σουβλακερί κ είναι εντός της πόλης. όποιος έχει αμάξι, μπορεί να το πάρει κ να το παρκάρει άνετα έξω απ΄το στρατόπεδο.

     

    έτσι είχαν τα πράματα πριν 2 χρόνια ακριβώς, δε νομίζω να άλλαξε κάτι κ αν άλλαξε θα'ναι προς το καλύτερο.

  7. Εγω απο το site της vodafone που στις στελνει κατευθειαν τις ρυθμισεις επελεξα K700 και δουλευουν αψογα :D
    πάνω σ'αυτό που λες χουρχου...

    για να'χουμε βόντα λάιβ στο κινητό ποιες ρυθμίσεις διαλέγουμε, του κ700? κ δουλεύει κανονικά το λάιβ?

    επίσης... γιατί δε διάλεξες τις ρυθμίσεις του φτυστού αδερφού κ750?

  8. α ρε τυχεροί... μια χαρά είναι στην κόρινθο... στον αφρό θα τη βγάλετε :)

    αν μπείτε πολύ πρωϊ απ'τους πρώτους, μπορεί να σας χώσουν αγγαρεία στις αποθήκες.

    αν πάλι αργήσετε κ μπείτε το μεσημέροαπόγευμα, μπορεί κ να μην προλάβετε να κάνετε τις εξετάσεις εγκαίρως κ να σας έχουν ως τα μεσάνυχτα στα ιατρεία.

    όπως κ να'χει, στο κτίριο με τη χαρτούρα που θα δώσετε ταυτότητα κ θα σας ρωτάν διάφορα, δηλώστε ότι ξέρετε τα πάντα από υπολογιστές. κ πείτε το φαντάρο να σας βάλει στον 5ο λόχο να'στε τέρμα πάνω... θα'χετε την ησυχία σας...

  9. καλά ισολντε, δεν έχουμε πρόσβαση κ στο μυαλό του να πάρουμε όρκο... :p

    με βάση το ύφος του το'γραψα το βαρίεται. ο φέντερερ βάσει της απίστευτης σταθερότητας που έχει στο παιχνίδι του (σε υψηλή απόδοση πάντα) κ πλέον της εμπειρίας, ξεκινάει χαλαρά κ γνωρίζει πως ότι κ να κάνει ο αντίπαλος, στο 3ο-4ο σετ θα τον έχει κουρασμένο κ σχεδόν παραδομένο, όπως έγινε κ χτες.

     

    έντιτ: τα ίδια με τον βέκο γράψαμε, απλά αυτό που λέτε εσείς "δεν αγχώνεται γιατί ξέρει πως θα φορτσάρει αργότερα" εγώ το λέω "μέχρι να φορτσάρει, βαριέται" :)

  10. συμφωνώ απόλυτα με το μπάγερν. και ήταν μέτριος ο τελικός (στα πρώτα 2 σετ ο φέντερερ βαριόταν απίστευτα κ δεν την πάλευε, παρόλαυτά με το ζόρι τον έπαιζε ο παγδατής), ενώ στα 2 τελευταία απλά τον σκούπισε το μάρκο. κάτι σαν ευρωμπάσκετ δλδ που όλα τα λεφτά ήταν ο ημιτελικός κ στον τελικό κοιμηθήκαμε. κ επίσης, το ότι θέλαμε όλοι να κερδίσει ο παγδατής έχει να κάνει 100% με την καταγωγή του... γιατί από κόπο κ θυσίες λίγο πολύ όλοι οι κορυφαίοι τενίστες στα ίδια είναι. τι να πει κ ο φέντερερ δλδ που δεν ίδρωσε μόνο ν'ανέβει στο νο1 αλλά πάει να σπάσει κάθε ρεκόρ παραμονής...
  11. Καπου πρεπει να πιανουμε, αλλα δεν ειναι στο μπουκετο της NOVA, οποτε ατυχησε....
    και στα uhf πιάνετε ετ3 στην αθήνα αλλά κ στο μπουκέτο της νόβα είναι κανονικότατα... σας έχει φάει η βαρεμάρα μου φαίνεται εκεί κάτω...:whistle:
  12. Δλδ τι διαφορά κάνουν οι Έφεδροι Υπαξιωματικοί με τους ΥΕΑ;; Αν κατάλαβα καλά είναι το ίδιο απλά οι Έφεδροι Υπαξ. δεν κάνουν τους +4 μήνες έξτρα;;
    Οι κομμένοι από ΥΕΑ θα πάνε σχολή υπαξ για κάνα μήνα κ θα γίνουν λοχίες/δεκανείς. μετά θα συνεχίσουν την ίδια πορεία με τους απλούς φαντάρους κ θα έχουν κ την ίδια αντιμετώπιση απ'τους καραβανάδες με τους απλούς φαντάρους... παρόλ'αυτά, σαν έφεδρος υπαξ η σωτηρία μπορεί να έρθει με την απασχόληση στα γραφεία κ τα πισί αντί της απασχόλησης στα μαγειρεία κ τα βεσέ...
    Και μετά γιατί να πάει κάποιος ΥΕΑ;;
    ΥΕΑ θα πας άμα θες

    *το μεσημέρι να πηγαίνεις ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ = να τρως ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ, να χρησιμοποιείς τουαλέτα+μπανιέρα στο ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ, να κοιμάσαι ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ

    *να μη μπορεί να σου την πει κ να σε χώσει ΚΑΝΕΝΑΣ μόνιμος υπαξ κ να τους έχεις όλους αυτούς τους ανεκδιήγητους από κάτω σου

    *το σκ να είσαι ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ

    *να παίρνεις 500-600€ το μήνα

    *να μην ασχοληθείς ποτέ με οποιαδήποτε αγγαρεία/σκοπιά/κουβάλημα

    *κ γενικότερα άμα θες να δεις τη θητεία σαν τη ζωή ενός δημόσιου υπαλλήλου.

     

    κ όλα αυτά στην τιμή των +5 μηνών ΜΟΝΟ ;)

  13. δεν είναι ότι ενόχλησες παπατζόρτζ αλλά να σε ρωτήσω κάτι... είδες δηλαδή το θρεντ του w800 κ του k750 κ έπρεπε να μπεις εδώ για να ποστάρεις? από που κ ως που? :p
  14. παπατζόρτζ

    1.δεν υπάρχει w800 VL όπως λέει κ ο αρρόγιο.

    2.είσαι σε ψιλοάσχετο θρεντ όπως καταλαβαίνεις.

    3.αυτά που ζητάς έχουν χιλιαπαντηθεί, λίγο ψάξιμο θέλει κ τα βρήκες χωρίς να περιμένεις μέιλ από κανένα...

  15. zio10 πολύ καλά τα νέα που λες για τα ringtones... αν κ είμουν σίγουρος πως δε θα παίζει όλα τα mp3 όπως κάθε VL κινητό που σέβεται τη μαμά voda, με πείσατε :)

    πάντως αν του βγάλεις το VL, στάνταρ χάνεται η εγγύηση? γιατί να μην λογίζεται σαν ένα κανονικό μη VL κινητό κ να μετρά η εγγύηση στο σέρβις της SE?

  16. μήτσε82 συμφωνείς με τον καβαλιώτη ότι το κινητό παίζει για ήχο κλήσης κάθε λογής mp3 κ όχι μόνο τα κατοχυρωμένα με DRM? (btw, thanks καβαλιώτη για την απάντηση :))
  17. mitsos82, kavaliotis, vegetto και λοιποί που έχουν ήδη επεξεργαστεί το κινητό... μπορεί κάποιος να μας πει εάν επιτρέπεται σε όποια mp3 να'ναι να ορισθούν ως ringtones ή γίνεται μόνο σ'αυτά με DRM????????????

    μιλάω για τη VL έκδοση πάντα...

  18. εντυπώσεις/απορίες απ'τις 4 φορές που έχω πάει μέχρι στιγμής στο κόσμος...

     

    1.ντάξει, βιαστήκατε να τ'ανοίξετε το άτιμο, αλλά κλείστε επιτέλους κ τις οροφές των διαδρόμων!! τί να'χουν στο νου τους άραγε επί του θέματος... θα σφραγιστεί το εμπορικό απ'τα εξωτερικά καιρικά φαινόμενα ή όταν βρέχει θα κυκλοφοράμε με ομπρέλες? το χτεσινό σκηνικό να επικρατεί σιβηρία αφότου περάσεις τις κεντρικές πόρτες του βίλατζ, φαινόταν πολύ κάπως... :cry:

    2.ο χώρος των φαγάδικων/καφέ δείχνει πολύ μικρός, θα'πρεπε να'ταν διπλάσιος κ με περισσότερα μαγαζιά. ο νες στο εσπεΡέμος (του αντωνάκη είναι ναι) νεροζουμάκι... :geek:

    3.οι θέσεις των πάρκινγκ επίσης λίγες. τα σάββατα δε μένει ίχνος πεζοδρομίου, ο καθένας παρκάρει όπου βρει :ooch:

    4.χατζηφωτίου, μασούτης κ πάμπλικ ρουλ :up:

    5.αν είναι δυνατόν ν'ανοίξαν στάρμπακς στο σίτυ κ όχι στο κόσμος (!!!)... τουλάχιστον ένιωσε ο λάτσης κ άνοιξε TGIF

    6.+100 για την πρόβλεψη βενζινάδικου στον παράδρομο κ μάλιστα με ωραιότατες τιμές.

    7.το νου σας στις γυψοσανίδες του βίλατζ. σε ορισμένα σημεία τοποθετήθηκαν όσο πιο πρόχειρα γινόταν (από ινσάιντερ αυτό)... :whistle:

    8.ΤΑ ΑΤΜ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΝ ΕΞ'ΑΡΧΗΣ?!? :wacko:

  19. Το αποκλείεται ήταν τρόπος του λέγειν, δεν είπα ότι δε σε πιστεύω αν είναι δυνατόν απλά κουφάθηκα...
    την παρασκευή το πέτυχα κ γω σε βόνταφον σοπ στη θεσσαλονίκη, είχε έρθει ένα κομμάτι μόλις κ ήταν φυσικά κρατημένο. το είδα πάντως με τα μάτια μου το κινητό, τώρα πότε θα ξανάρθει ένας θεός ξέρει... :O
×
×
  • Create New...