Jump to content

mikros_elian

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About mikros_elian

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

mikros_elian's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Τελικά βρηκα λίγο χρόνο κι έκανα hard reset και το πρόβλημα παραμένει. Αύριο το πηγαίνω για service.
  2. Για να το λες εσύ, κάτι θα ξέρεις παραπάνω. Απλώς, δεν το έκανα από την αρχή ευελπιστώντας ότι μπορεί να είναι κάτι απλό που δεν το ήξερα. Όταν το κάνω θα ενημερώσω.
  3. eltsele η sim σε άλλο κινητό δουλεύει, το διαμάντι με άλλη sim δε δουλεύει. Είναι μόνιμη η κατάσταση, καθόλου σήμα. Hard reset θα κάνω την Τρίτη όταν βρω λίγο χρόνο! Σας ευχαριστώ για την ώρα.
  4. athanaso77, εσύ που έχεις βοηθήσει τόσους και τόσους και κατέχεις τα πάντα με το Διαμάντι, έχεις κάποια ιδέα τί μπορεί να συμβαίνει στην περίπτωσή μου και δε δείχνει καθόλου σήμα παρόλο που το έχω ανοιχτό; Είχα γράψει 4-5 post παραπάνω. Σ΄ ευχαριστώ προκαταβολικά.
  5. Γεια σας παιδιά. Είμαι κάτοχος του Διαμαντιού εδώ και 15 μήνες κι ενώ όταν το πήρα είχα διαβάσει χωρίς υπερβολή τις μισές σελίδες, δεν είχα από τότε χρόνο να διαβάσω το άλλο μισό και ούτε τώρα τον έχω. Χθες το πρωί χρειάστηκα να το πάρω στα χέρια μου και διαπίστωσα ότι ενώ από το comm manager άνοιξα το τηλέφωνο δεν είχε σήμα. Όσο κι αν προσπάθησα δε βρίσκει δίκτυο και μου γράφει: Σφάλμα δικτύου. Δεν είναι δυνατή η ανάγνωση ρυθμίσεων από το δίκτυο. Δοκιμάστε να προβάλετε τις ρυθμίσεις αργότερα ή αποσυνδέστε τη σύνδεση δεδομένων και δοκιμάστε ξανά. Ούτε έχω δοκιμάσει να φορέσω άλλη έκδοση πέρα από αυτή που είχε ούτε έβαλα πρόσφατα κάποιο πρόγραμμα που να πω ότι το επηρέασε. Ξέρετε τί μπορεί να συμβαίνει; ΥΓ: Έκανα μια αναζήτηση στην ενότητα για θέματα δικτύου αλλά δε βρήκα κάτι.
×
×
  • Create New...