Jump to content

Xr1stos16

Members
  • Δημοσιεύσεις

    13
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Xr1stos16

  1. δεν ηταν καιο καλυτερος ο τροπος σου αλλα ενταξει το καταλαβα και σ' ευχαριστω....
  2. Tι πρεπει να προσεχεις στα Lifan μοτερ ομως? Ποιο ειναι το ευαισθητο σημειο τους? Εχουν καποιο πλεονεκτημα? Λυπαμαι φιλε αλλα δεν ξερω να απαντησω στην δικια σου ερωτηση αλλα το καλο ειναι οτι εισαι εσυ καλα.... αν ειχες στιλ Supra θα σου ελεγα.....
  3. Συναδελφοι εγω θελω να ρωτησω κατι αλλο τωρα! τι μοτερ μπορουμε να βρουμε με καμια 300ευρο που να κραταει? Ακομη και οχι καινουριο αλλα να το φτιαξουμε οπως κανενα παλιο glx που εχω παρατιμενο? Μπορει να βοηθησει κανεις και να μας πει και την γνωμη του?
  4. Α για 3βαλβιδο ελεγες ε? Και δεν μου λες τωρα ποσο να εχει το Lifan 3βαλβιδο 110cc? Εγω απλως ειχα στο μυαλο μου ενα Lifan 110cc... Και οταν σου φαγοθηκαν γιατι δεν τα αλλαξες? και γιατι φιλε ειπες πως θελει προσοχη αυτο το μοτερ?
  5. Ευχαριστω πολυ Αποστολη! Εσενα ο Lifan ποσο σου αντεξε? πανω απο εναν χρονο? εκανες μα***ιες με το μηχανακι οπως σουζες και τα λοιπα? ποσα χλμτ/ωρα σου εβγαζε απειραχτο?
  6. Το GLX το μοτερ to εχω παρατημενο φιλε και μπορω να δωσω αλλα 150 με 200 ευρω για να το φτιαξω αλλιως πουλημα ενα 100ευρο... θελει αρκετα πραγματα οπως στροφαλομπιελα, κιλινδροπιστονο και εκκεντροφορο.... τι αλλο μπορει να θελει για να γινει σαν καινουριο και να μου κρατησει? Αμα το πουλισω θα μαζευτουν καμια 250-300 ευρο και θα παρω κανεναν καινουριο Lifan 110cc η TCB 125cc..... Το θεμα ειναι αμα φτιαξω το glx το μοτερ με τα 150-200 ευρω θα μου κρατησει 'η θα πανε χαμενα τα λεφτα και ο Lifan η ο TCB θα εβγαινε καλυτερος..... Καποιος που εχει καταλαβε την κατασταση μου θα μπορουσε να μου πει τι να κανω?
  7. Καλημερα παιδες! Επιδει θελω να κανω επενδηση στα χρηματα μου και να μην το μετανοιωσω αργοτερα θελω να μου πειτε ποια θα ηταν η καλυτερη λυση για μοτερ.... 1)Lifan 110cc μιζατο (για τον 125 λενε πως διαφορα) 2)ΤCB 125cc μιζατο 3)GLX με δωροεπιταγη 150ευρω για αγορα ανταλακτικων ^_^ 4)οποιαδηποτε αλλη γνωμη για λυση ειναι δεκτη Ευχαριστω εκ των προτερων!
  8. Καλημερα! Εσυ φιλε τι μοτερ εχεις τελικα στο μηχανακι σου?
  9. Βασικα φιλε μου δικο μου ειναι και το πηρα το καλοκαιρι του 2008 και χωρις να το γα**ω αυτο αρχισε να βαραει... δεν ξερω τον λογο... Τελος παντων και λεω να το πουλισω αυριο κιολας 100ευρω και εχω κιολας αλλα 150-200 ευρο στην ακρη και λεω να παρω κατι καλυτερο.... Μου ειπες εσυ κιολας για τον Lifan 110! ενας φιλος μου εχει TCB 125 εδω και εναν χρονο και τον γαμαει κυριολεκτικα με σουζες και κοντρες και εχουν φαγωθει μονο τα δισκακια.... Το ξερεις εσυ τo TCB?
  10. Αλλη ερωτηση τωρα!!! εχω βρει ενα μοτερ glx90 με κεφαλι astera αλλα πρεπει να ειναι γαμ****ο 55mm και βαραει και το πιστονι... μπορουμε να το κανουμε αυτο σαν καινουριο και να περναει και κανενα αλλο παπι στα κιβικα του με 150 ευρο πανο κατω χωρις τα μαστορικα?
  11. Geia sou Re! eida pou mou apantises prin kai mou eipes auto me ton lifan ton kinitira.... exo vrei ena glx90 kinitira me kefali astrea alla einai *******os ligaki kai varaei to pistoni... to mono sigouro einai oti θελει επισκευη..... με 150 ευρο ανταλακτικα κανουμε τπτ ?
  12. Billy2009 αυτη ειναι η τελικη σου απαντηση? Καμια αλλη επιλογη δεν εχω?
  13. Γεια σας μαγκες! Εγω εχω ενα dayang50 και θελω να αλλαξω το μοτερ του... κατι σε 110 'η 125 θελω! Δεν το θελω για κοντρες αλλα θελω τα 100χλμ/ωρα να τα βγαζει και να αντεξει και σε καμια σουζιτσα... ειμαι διατεθιμενος να δωσω γυρω στα 250ευρουλακια... Εχω ρωτησει για Lifan αλλα για το 125 δεν εχω ακουσει τα καλυτερα και το 110 καλυτερο λενε πως ειναι... Η λετε να φτιαξω κατι αλλο? Τι θα μου προτεινατε εσεις?
×
×
  • Create New...