Jump to content

giorgos_v

Members
  • Δημοσιεύσεις

    63
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About giorgos_v

  • Ημ. Γέννησης Φεβρουάριος 9

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

giorgos_v's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Το εχω βαλει ¨αμεσως" αλλα και παλι το ιδιο κανει. !!!
  2. Πηρα ενα s7 και ενώ έχω βάλει μοτιβο και δακτυλικο αποτυπωμα, οταν κλεινω απο το power το τηλεφωνο και το ανοιγω ξανα αμεσως,δεν ζηταει τίποτα απο τα παραπάνω αλλα ανοιγει αμέσως. Ενω αν τ΄αφήσω μερικά δευτερόλεπτα ζηταει ή μοτιβο ή δακτυλικό. Συμβαίνει κάτι?
  3. (τελικά καλά τα λένε smartphones.....xaxaxa) ........notifications για τί είναι? Ευχαριστώ
  4. Γεια σας. Πως μπορουμε να βαλουμε ηχο ξυπνητηριου δικους μας εξωτερικους ήχους? :wacko:
  5. Καλησπέρα. Να ρωτήσω κατι. Στις ρυθμισεις του Link2Sd στην τοποθεσία εγκατάστασης των εφαρμογών ορίζουμε "Αυτόματα, εσωτερική ή εξωτερική ? ) . Ευχαριστώ.:wacko:
  6. Ευχαριστώ. Σόρρυ για τις απορίες (λόγω νέος κάτοχος). Εγκαθιστώ εφαρμογές οι οποίες τελικά γεμίζουν το μικρό χώρο τησ 8αρας SD μου (700 ) και όχι το (7000 mb) μετά το partition - root - lik2sd, επίσης στα βασικά μενου του κινητού όπως (π.χ. εργασιών), δεν φαινεται πουθενα ο εναπομείνων και ο χρησιμοποιούμενος χώρος του μεγάλου partition της κάρτας. Φαίνεται όμως στο link2sd , που δεν αλλάζει μέγεθος. Κάτι δεν εχει γίνει σωστα με τη διαδικασία ρουταρίσματος ή είναι φυσιολογικό? Και κάτι ακόμα. Το call blocker κάτι δεν δουλεύει καλά. Μήπως υπάρχει κάποιο app που να κουμπώνει σωστά στο κινητό? ή έχει στο δικό του μενού αποκλεισμό εισερχομένων (συγκεκριμένων ) κλίσεων?
  7. Αρα στις ήδη υπάρχουσες εφαρμογές να κανουμε σύνδεση ή μεταφορα? και το mount πώς το ορίζουμε? Ευχαριστώ.
  8. Καλησπέρα. ΟΚ το έκανα με σύνδεση στο pc me καλώδιο, γιατι σε reader η sd μόνο δε γινόταν. Τώρα εχω μια τελευταία απορία. Το ad free δεν υπάρχει όπως είπα πιο πανω ούτε στο link, ούτε γενικό στο google play. Yπάρχουν εκεί συγκεκριμένες εφαρμογές με ad free μόνο. Οπότε που το βρίσκω? Ευχαριστώ.
  9. ναι το κατεβασα τωρα μόλις finaldestiny86 φίλε μου. Κατέβαζα ενα τεταρτο περίπου, με μεσαία ταχυτητα...
  10. να μη το δοκιμάσω με vista?
  11. ευχαριστώ, αλλα οταν απεγκατέστησα και ξαναεγκατέστησα drivers και pcsuite δουλεψε. Πάντως ευχαριστώ για την απάντηση.
  12. και απο που απτο μενου του b2c βαζω drivers?
×
×
  • Create New...